Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Η αντίδραση της Καγιά στις καταγγελίες κατά του συζύγου της

Λίγες μόνο μέρες μετά το γάμο της και η δικαστική διαμάχη του συζύγου της, σκιάζει τη χαρά της Βίκυς Καγιά. Το μοντέλο βρίσκεται στο πλευρό του Ηλία Κρασσά που ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη νομική οδό για να απαντήσει στις καταγγελίες της πρώην συζύγου του.


Σημειώνεται ότι λίγες ημέρες πριν, η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία, Λίλα Μπάρλα, κατέθεσε εναντίον του αγωγή για βιαιοπραγίες και ασφαλιστικά μέτρα. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ή ίδια, το εν λόγω περιστατικό συνέβη μόλις δέκα ημέρες μετά το γάμο – έκπληξη του Κρασσά με την Καγιά στο Παρίσι, όταν εκείνος πήγε στο σπίτι της Μπάρλα και εξαπέλυσε εναντίον της έντονες βωμολοχίες.


Ο ίδιος ο επιχειρηματίας αρνείται κάθε κατηγορία, όπως έχει ήδη πει, μέσω του δικηγόρου του. Όσο για τη “νίοπαντρη” Βίκυ, στέκεται στο πλευρό του άντρα της αυτές τις δύσκολες ώρες και είναι αποφασισμένη να μην αφήσει αυτό το συμβάν να διαταράξει τη γαλήνη της νέας της οικογένειας.


“Νιώθει πικραμένος γιατί εδώ και τρία χρόνια έκανε τα πάντα προκειμένου να μην διαταραχθεί η ηρεμία του 5χρονου Γιώργου και της 4χρονης Εριέττας και τώρα ανησυχεί πολύ για τις συνέπειες που μπορεί να έχει η κίνηση της πρώην συζύγου του στην ψυχολογία των παιδιών τους” δήλωσε σχετικά με το συμβάν, πηγή στο περιοδικό ΟΚ.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/VUAiit

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου