Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΟΡΓΗ ΑΠΟ 150 ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΟΥ (ΝΤΑΜΑΡΙ)! "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΤΑΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ; ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ, ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ"! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ!

Καλύτερα να τρέχουν οι αθλητές σε χιονισμένο στίβο στο "Νταμάρι", παρά σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται εδώ και χρόνια. Λιγότερο κινδυνεύουν στο χιόνι!
Δεκάδες δρομείς που αθλούνται στο "Νταμάρι", στην περιοχή Τσακού στον δήμο Χολαργού-Παπάγου και συγκεκριμένα στον στίβο, συναντήθηκαν χθες βράδυ σε κοσμικό κέντρο για να γιορτάσουν την επιτυχία τους στον Μαραθώνιο δρόμο της Αθήνας. Μια επιτυχία όμως η οποία είχε και ένα...μελανό χρώμα! Περίπου 150 αθλητές από αυτούς που αγωνίστηκαν την ημέρα του κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, γυμνάζονται εντατικά στο "Νταμάρι", κάτω από άθλιες συνθήκες, όπου κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα! 
Ο Γιάννης Κεχρής (πάνω), αθλητής και δημοτικός σύμβουλος, μιλώντας στους συναθλητές του υποσχέθηκε ότι για μια ακόμη φορά θα φέρει στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της ακαταλληλότητας του στίβου, δίνοντας αγώνα να πείσει τη δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της. Συγκεντρώθηκαν μάλιστα και δεκάδες υπογραφές, αλλά και εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση. 
Δείτε τι λένε οι αθλητές:
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1MW41ve
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου