Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ε.α. ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Μόλις πριν από λίγη ώρα λάβαμε απαντητική επιστολή του κ. Παραλίκα (Υποστράτηγου Χωροφυλακής ε.α.) αναφορικά με το άρθρο μας (που δημοσιεύτηκε εδώ) για τον πανηγυρικό λόγο που εκφώνησε στις 28 Οκτωβρίου και στον οποίο, όπως μας ενημέρωσαν εκθείασε τον ρόλο του Τσολάκολγου επειδή συνθηκολόγησε με τους Γερμανούς και παρέδωσε τα όπλα στις κατοχικές δυνάμεις, διότι όπως είπε, "οι φαντάροι μπόρεσαν να γυρίσουν σπίτια τους και να τους αγκαλιάσουν οι μάνες τους"!!! 
Αυτά γράφαμε εμείς τότε και ζητούσαμε ασμένως από τον κ. Παραλίκα ή από την υπεύθυνη της τελετής κυρία Δημητριάδου, να μας σταλεί ολόκληρος ο λόγος του υποστρατήγου, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες για όσα είπε. 
Αντ΄αυτού, ο κ. Παραλίκας μας απέστειλε την παρακάτω απάντηση, την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια:

Κ. Βραχιολίδη,

Με δύο αναρτήσεις στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σας «Ανεξάρτητος και Διπλωματικός Παρατηρητής» (εδώ και εδώ), οι οποίες υπογράφονται από τον «Ανεξάρτητο Παρατηρητή» και φέρουν ως ημερομηνία ανάρτησης 29-10-2015 και 31-10-2015, απευθύνατε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου, αναφέροντας επί λέξει τα εξής: «εκτός από τον....

Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1YwpHWj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου