Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξηγεί για πρώτη φορά γιατί κόπηκε ξαφνικά το «Μη με Σκας»

Θα το ξαναδούμε στην τηλεόραση του Alpha;

Καλεσμένο στο Πρω1νό της Τρίτης 17 Νοεμβρίου βρέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο και την Φαίη και, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να αναφερθεί στην ξαφνική διακοπή της σειράς του Alpha «Μη με σκας», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Μπέζο.

«Δεν πιστεύω ότι πήγαν όλα τέλεια. Υπήρχαν προβλήματα, τα οποία αυτή την στιγμή προσπαθούμε να διορθώσουμε. Το σίριαλ δεν κόβεται. Θα το ξαναδούμε. Η στάση του καναλιού για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, είναι μια πολύ σωστή και αξιοπρεπής στάση. Μέχρι να το κόψουνε…!», ξεκαθάρισε.

Και κατόπιν εξήγησε «Όλοι είδαμε ότι υπάρχουν προβλήματα στη σειρά. Καταρχήν η εικόνα. Είδαμε μια εικόνα που δεν ήταν αυτή που περιμέναμε όλοι, και πιθανότατα και ο κόσμος. Το τεχνικό κομμάτι δηλαδή. Είναι λεπτό γιατί πίσω από αυτά είναι επαγγελματίες άνθρωποι που κάνουν την δουλειά τους. Εγώ μπορεί να ξέρω πολύ καλά τι φταίει. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τους ανθρώπους αυτούς, επειδή είναι επαγγελματίες και πολύ καλοί. Αν π.χ κάτι δεν έχει βαφτεί καλά, δεν ακυρώνει τον μπογιατζή που δεν το έβαψε καλά. Δεν ακυρώνω δηλαδή τους καμεραμέν και τους τεχνικούς μας. Δεν παύει να είναι καλός ο καμεραμάν».

Τέλος, δεν απέκλεισε το γεγονός να «κλώτσησε» και ο κόσμος που είδε στην τηλεόραση ένα gay ζευγάρι ανδρών, επισημαίνοντας «Μπορεί και να κλώτσησε στο κοινό ότι υποδυόμαστε ένα gay ζευγάρι. Αλλά και η αναμονή που είχε το σίριαλ, που ήταν μια μεγάλη αναμονή, ίσως να μην ήταν στις προσδοκίες του κοινού».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1O1HBgr
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου