Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Tατιάνα Στεφανίδου: Ξέγνοιαστη βόλτα στην Κηφισιά με τα παιδιά της

Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει ο Νικόλας και η Λυδία.

Όλη της η ζωή είναι τα παιδιά της, Νικόλας και Λυδία, και παρόλο που η Τατιάνα Στεφανίδου είναι σωστή επαγγελματίας και αφιερώνει πολύ χρόνο στο στήσιμο και τη θεματολογία της εκπομπής της στο κανάλι «E», «Tatiana Live», φροντίζει να μην παραμελεί τα καθήκοντά της ως μητέρα.

Στοργική και τρυφερή, δε θέλει να χάνει ούτε μια στιγμή από το μεγάλωμα των παιδιών της, γι’ αυτό και φροντίζει να είναι δίπλα τους τόσο στα μαθήματα όσο και στις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Μάλιστα τα σαββατοκύριακα, που είναι απαλλαγμένη από τις δημοσιογραφικές και τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, επιδιώκει να περνά ευχάριστες ώρες μαζί τους. Όπως έκανε το περασμένο Σάββατο, που μαζί με τον Νικόλα και τη Λυδία έκαναν μια βόλτα στο κέντρο της Κηφισιάς.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν, όπως πάντα, ιδιαίτερα stylish, το ίδιο και η Λυδία, η οποία ακολουθεί πιστά τα χνάρια της. Μητέρα και παιδιά απόλαυσαν τη βόλτα τους, έκαναν ένα γρήγορο window shopping και κάθισαν να «ρουφήξουν» όσο περισσότερο ήλιο μπορούσαν σ’ ένα από τα καφέ της περιοχής.

Αμέσως μετά επέστρεψαν στο σπίτι, συνεχίζοντας τις δραστηριότητες του οικογενειακού σαββατοκύριακου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

TATIANA

GIOS



from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1QM5wkV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου