Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΜΑΘΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…………….



Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και…



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1LxZ8KP

via IFTTT

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ. Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ




















Τρύφων ἀληθοῦς ἀξίωσον τρυφῆς με,

Γεράσιμον μέλψαντα σὰς ἀριστείας.





Σὺ δὲ Τρύφων τὶ; τὸ ξίφος θνῄσκω φθάσας.

Καιρὸς δὲ τίς σου τοῦ τέλους; Νουμηνία.

Ἐν Φεβρουαρίοιο Τρύφων πρὸ τομῆς θάνε πρώτῃ.


Βιογραφία

O Άγιος Τρύφων καταγόταν από τη Λάμψακο της Φρυγίας και έζησε στα χρόνια των αυτοκρατόρων...






Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1yWBayO

via IFTTT

Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑΙΠΕΔ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ 15 ΑΤΟΜΑ!



Η ιστορία του ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να ανοίξει, δήλωσε ο νέος υπουργός

Υγείας αποκαλύπτοντας σύμβαση που προέβλεπε ενοικίαση κτιρίου για τη στέγαση λίγων υπαλλήλων έναντι 4 εκατ. ευρώ ετησίως, επί 30 χρόνια





Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1BGunex

via IFTTT

ΚΟΛΑΣΗ! Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!



Δεν κάνουμε καθόλου πλάκα. Το βίντεο τα λέει ΄πολα και είναι αληθινό!

Δείτε το στα περισσότερα...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1Acewcd

via IFTTT

ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ 1,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ! ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΩΡΑ!



Είναι αδήριτη ανάγκη η κυβέρνηση Τσίπρα να θέσει άμεσα ΤΩΡΑ το καυτό θέμα του χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα, από τα εγκλήματά της σε βάρος μας κατά το Β' Παγκόσμιο πόλεμο...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1AcevVM

via IFTTT

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ


ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ/SUPPORT GROUP OF GREEK GOVERMENT



ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ...




Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1LwfXpe

via IFTTT

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ (1-2)! ΤΟΥ...ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ!



Άξιος της τύχης του ο ΠΑΟΚ έκανε σκόνη και θρύψαλα τα τελευταία όνειρα που είχε για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού πριν από λίγο...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1ykHW2j

via IFTTT

Βρέθηκε ο Μπεν μετά από 24 χρόνια; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης που έχει ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ!

Νέα αποκάλυψη του «Τούνελ» στην εκπομπή της Παρασκευής 30 Ιανουαρίου στην υπόθεση του μικρού Μπεν, κάνει το γύρο του Βρετανικού Τύπου και δρομολογεί νέες εξελίξεις στις έρευνες.

Έλληνας επιχειρηματίας που βρέθηκε στη φυλακή για οικονομικούς λόγους, αποφάσισε να μιλήσει 24 χρόνια μετά…

Ισχυρίστηκε στο «Τούνελ» ότι ο μικρός Μπεν που εξαφανίστηκε από την Κω το 1991, απήχθη από Ρομά.


Τη σημαντική αυτή πληροφορία επεξεργάζεται η αστυνομία του Γιορκσάιρ που ερευνά εκ νέου την υπόθεση μετά και την χρηματοδότηση των 700 χιλιάδων λιρών που έλαβε από το Βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο επιχειρηματίας που ζει στη Γερμανία, είπε στο «Τούνελ» ότι γνωρίζει το όνομα της οικογένειας που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή. Η ίδια οικογένεια σχετίζεται και με τις έρευνες που έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι συγγενείς του Μπεν Νήνταμ.


Ρομά που είχε στενή επαφή με τη συγκεκριμένη οικογένεια των απαγωγέων, του μετέφερε αυτή την πληροφορία όταν βρισκόταν στη φυλακή, την περίοδο του 1996. Του είπε πως αυτοί που απήγαγαν τον Μπεν, τον βρήκαν μόνο του στο δρόμο, τον κοίμισαν και τον έκρυψαν στην καρότσα φορτηγού κάτω από τα καρπούζια που πουλούσαν. Μ’ αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να φύγουν από το νησί χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.


Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε τη σημαντική αυτή πληροφορία μετά από τη ζωντανή σύνδεση του «Τούνελ» με τον Άγγλο παραγωγό της εκπομπής «Κάλενταρ» Μαρκ Γουίτι την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου. Ο Άγγλος Δημοσιογράφος που ασχολείται για χρόνια με την υπόθεση, είχε απευθύνει μέσω του «Τούνελ» έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.


Η νέα σημαντική μαρτυρία 24 χρόνια μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, προβλήθηκε στην εκπομπή «Κάλενταρ» του τηλεοπτικού σταθμού ITV News. Έρχεται να προστεθεί και σε άλλες σχετικές που έχει συγκεντρώσει η οικογένεια Νήνταμ και έχει παραδώσει στην Αστυνομία του Γιορκσάιρ.


“Θέλω να κάνω DNA..”

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής επικοινώνησε με την Αγγελική Νικολούλη ένανς νεαρός που υποστήριξε πως έχει κοινά στοιχεία με τον Μπεν και κυρίως τα σημάδια που είχε και το μικρό αγοράκι εκ γεννετής. Ο ίδιος τέθηκε στη διάθεση της οικογένειας που του ζήτησε να δώσει δείγμα DNA.

Έκπληξη προκάλεσε και η παρέμβαση εκπροσώπου των Αθίγγανων που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει στις νέες έρευνες που γίνονται από Βρετανούς και Έλληνες.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1vkHjKA

via IFTTT

Έτσι θα κάνεις το δέρμα σου να λάμπει! Η μάσκα με λεμόνι και μέλι που κάνει θαύματα!

Μια μάσκα για λαμπερό και βαθιά ενυδατωμένο δέρμα, με λεμόνι και μέλι.


Για μια υγιή, φυσική λάμψη στο δέρμα σας, κόψτε ένα λεμόνι στη μέση, βουτήξτε το στο μέλι και χρησιμοποιήστε το με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο για μερικά λεπτά.


Μετά, αφήστε το επάνω στο δέρμα για 15 λεπτά και ξεβγάλτε με ζεστό νερό.


Επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα και θα λάμψη το πρόσωπο σας!


Το λεμόνι και το μέλι έχουν ιδιότητες που χαρίζουν λάμψη, φωτεινότητα, αλλά και απολέπιση του δέρματος.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1HxL6sY

via IFTTT

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ: "ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ"! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...



ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ...




Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1HxIWK0

via IFTTT

Με Τεστ DNA θα βρουν τις οικογένειες των βρεφών που βρίσκονταν στο μαιευτήριο που έγινε η ΕΚΡΗΞΗ.

Σε τεστ DNA υπέβαλαν οι αρχές του Μεξικού 9 νεογέννητα μωρά τα οποία βρέθηκαν ζωντανά μετά από την έκρηξη που σημειώθηκε την Πέμπτη σε ένα μαιευτήριο στα δυτικά της πρωτεύουσας. Τα βρέφη υπεβλήθησαν στις εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστούν οι γονείς τους.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο νοσοκομείο ενώ μία νοσοκόμα και δύο βρέφη έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τις αρχές. Δεκάδες άνθρωποι επέζησαν με μετρίας σοβαρότητας τραύματα τα οποία προκλήθηκαν κυρίως από θραύσματα γυαλιών.


«Είναι σε εκκρεμότητα ακόμα 9 εξετάσεις DNA», δήλωσε ο δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού, Μιγκέλ Ανχέλ Μανκέρα. «Υπάρχουν γονείς που έχουν αναγνωρίσει τα παιδιά τους, ωστόσο τα βρέφη αυτά δεν είχαν βραχιόλια, οπότε πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανονισμούς για τον εντοπισμό των γονέων».

Ο Μανσέρα δήλωσε ότι πολλά βρέφη επέζησαν επειδή οι μητέρες τους έπαιξαν το ρόλο της ασπίδας με το σώμα τους προκειμένου να τα προστατεύσουν κατά τη διάρκεια της έκρηξης.

Αιτία της έκρηξης φαίνεται πως αποτελεί η διαρροή στο σωλήνα ενός φορτηγού παροχής φυσικού αερίου που τροφοδοτούσε τις δεξαμενές του νοσοκομείου, δήλωσαν αξιωματούχοι.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1zrt450

via IFTTT

Η απόδειξη ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1wMEOdD

via IFTTT

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ΤΕΣΤ προσωπικότητας που θα σας αφήσει άφωνους! Εσείς, ποιο μονοπάτι θα διαλέξετε;;;

Ένα απλό και γρήγορο τεστ προσωπικότητας το οποίο μας δείχνει κάποια βασικά στοιχεία του χαρακτήρα μας. Αφιερώστε λίγο χρόνο και κοιτάξτε προσεκτικά τα 6 διαφορετικά μονοπάτια της φωτογραφίας. Έπειτα διαλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει και δείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε.



1.Απελευθέρωση
Είσαι ο τύπος ανθρώπου που χρειάζεται λίγο χώρο για τον εαυτό του. Θέλεις να έχεις την ελευθερία να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο . Προτιμάς ένα μονοπάτι που εσύ ο ίδιος χάραξες, ειδικά ένα με άπειρες δυνατότητες και διαδρομές. Δεν θες να αισθάνεσαι πιεσμένος. Είσαι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και επαναστατικός, αλλά δεν σου αρέσει η αντιπαράθεση. Είναι πιο πιθανό να αντισταθείς παθητικά σε κάποιον ή κάτι. Μισείς να βιάζεσαι και προτιμάς να παίρνεις το χρόνο σου για να απολαμβάνεις τη ζωή.


2.Εσωστρέφεια
Είσαι ο τύπος ανθρώπου που προτιμά να ταξιδέψει μόνη της. Θέλεις να παρατηρείς, να σκέφτεσαι και να λύνεις όποιο πρόβλημα σου έρχεται στο κεφάλι. Προτιμάς ένα μονοπάτι που είναι φτιαγμένο για έναν. Έχεις πρωτότυπη σκέψη και είσαι διορατικός. Βλέπεις τον κόσμο με ένα μοναδικό τρόπο, και άλλοι μπορούν να κερδίσουν από την παρουσία σου. Είσαι κάπως μοναχικός, αλλά αναπτύσσεις γερούς δεσμούς με τους ανθρώπους μετά από καιρό. Έχεις πολλή κατανόηση.


3.Πολυχρωμία
Είσαι ένα πολύ ελκυστικό και συμπαθητικό πρόσωπο. Σ” αρέσει να είσαι μέρος του κόσμου… θες να τα ζήσεις όλα! Χρώμα, ενθουσιασμός, ομορφιά είναι απαραίτητα συστατικά της ζωής σου. Για σένα, το ταξίδι μετρά περισσότερο από τον προορισμό. Είσαι περίεργος και ενθουσιώδης για να μάθεις περισσότερα. Σ” αρέσει να ξεκινάς συζητήσεις και ρωτάς πολλές ερωτήσεις. Είσαι πνευματικός και πνευματώδης. Σκορπάς το γέλιο!


4.Μυστήριο
Η πορεία σου είναι συναρπαστική! Πάντα κινείσαι προς τα εμπρός στη ζωή σου και συχνά προς το άγνωστο. Το ιδανικό μονοπάτι για σένα είναι απρόβλεπτο και ίσως και λίγο τρομακτικό. Το άγνωστο σε έλκει. Συνηθίζεις να σπας τους κανόνες ή να είσαι απρόσεκτος. Μοιάζεις σαν να ενεργείς χωρίς να σκέφτεσαι, αλλά η αλήθεια είναι ότι σου βγαίνει! Είσαι πολύ αυθόρμητος και αναζητάς συγκινήσεις.


5.Φιλικότητα
Είσαι ήπιος και επιδιώκεις την ειρήνη. Είσαι συγκρατημένος και δεν σου αρέσει να σου χαλάνε την ηρεμία. Θες να απολαύσεις το ταξίδι της ζωής. Συχνά θα καταφεύγεις στην εύκολη λύση. Η ζωή είναι αρκετά σκληρή και δεν θες να τη δυσκολέψεις ακόμα περισσότερο για τον εαυτό σου. Είσαι σταθερός και υποστηρικτικός για τους ανθρώπους που είναι γύρω σου. Είσαι γνωστός για την συνέπεια σου και την προσγειωμένη αντίληψη της ζωής.


6.Ηρεμία
Εκτιμάς τη μοναξιά σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Μπορείτε να είσαι μόνος για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να αισθάνεσαι μοναξιά. Ψάχνεις το νόημα σε κάθε πτυχή της ζωής. Και ό,τι κάνεις ή σκέφτεσαι έχει κάποια βαθιά αιτία. Δεν σου αρέσει η πολυκοσμία, αλλά σου αρέσουν οι άνθρωποι. Εκτιμάς τις αυθεντικές σχέσεις και προτιμάς το βάθος της αλληλεπίδρασης δύο ατόμων παρά μιας ολόκληρης παρέας.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1yj9XHA

via IFTTT

Μία φορά ΔΟΥΛΟΣ, για πάντα ΔΟΥΛΟΣ: Το τηλεφώνημα Σαμαρά στον Ντάισελμπλουμ και η συγγνώμη. Φιλάει ακόμη κατ…νες ποδιές ή μας φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός;;;

♦Αυτό που ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στον Βαρουφάκη ήταν: «Μόλις σκότωσες την τρόικα».


♦Δεν του είπε όμως πόσους έχεις σκοτώσει η τρόικα.


♦Ο Ψινάκης είπε ότι ο Βαρουφάκης δεν έπρεπε να κάνει “Ουάου” , αλλά να πει στον Ντάϊσεμπλουμ “Τι μας λες μωρή;”.


♦Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στον Ντάισελμπλουμ και ζήτησε συγγνώμη για τον Βαρουφάκη. Του είπε ότι οι Έλληνες δεν είναι το ίδιο. Θα ‘ρθει πάλι αυτός στα πράγματα και θα βάλει υπουργό που θα τον κάνει ό,τι θελει.


♦Τράτζικ, είπε η Βούλτεψη. Ο Βαρουφάκης με τη μηχανή είναι σαν τον Γαρδέλη στο « Καμικάζι, αγάπη μου».


♦Ο Σαμαράς ξαναπήρε τηλέφωνο και ζήτησε συγγνώμη.


♦Η κοινή συνέντευξη Τύπου Βαρουφάκη- Ντάισελμπλουμ ήταν σαν κοινή συνέντευξη Μαρινάκη-Μελισσανίδη.


♦Η μηχανή του Βαρουφάκη είναι Πόρσε Καγιέν. Ο Βαρουφάκης έκανε «Ουάου» στον Ντάισελμπλουμ. Ο Ρουβάς είναι;


♦Τσαντίσαμε τον Ντάισελμπλουμ. Είμαστε πολύ αγενείς. Ο Στουρνάρας δεν θα το έκανε ποτέ αυτό.


♦Ο Ολλανδός είπε ότι την άλλη φορά που θα έρθει να του έχουν τον Χαρδούβελη.


♦Ο Σαμαράς ξαναπήρε τηλέφωνο και ζήτησε συγγνώμη από τον Ντάισελμπλουμ.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1yXGff0

via IFTTT

«Δίνω μάχη με τα κιλά μου κάθε μέρα!» Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα το δήλωσε; (PHOTO)

Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε και για τα κιλά που έχασε, αλλά και για τον αγώνα που δίνει καθημερινά, προκειμένου να διατηρήσει τη σιλουέτα της.


Κατάφερες να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου και να μην ξαναπάρεις τα κιλά που έχασες πριν από δυόμισι χρόνια.


«Ναι, έχουν περάσει δυόμισι χρόνια. Παλεύω κάθε μέρα. Καθημερινά κάνω πόλεμο, δεν σταματάει αυτό, δεν γίνεται αλλιώς. Κάθε μέρα πρέπει να σκεφτώ να μη φάω κάτι που λιγουρεύομαι. Αναρωτιέμαι: «Να το φάω, να μην το φάω;». Έτσι πάει… Άλλες φορές είμαι πιο δυνατή, άλλες πάλι μπορεί να κάνω κάποια παρασπονδία, την επόμενη μέρα όμως επανέρχομαι», δήλωσε η Μαρία Ανδρούτσου.


Δεν είναι «βασανιστικό»;


«Δεν θα το έλεγα βασανιστικό. Για να διατηρήσω αυτά τα κιλά, νιώθω άλλη χαρά και άλλες ικανοποιήσεις, που λέω: «Θυσιάζω κάτι για να έχω κάτι άλλο». Το βλέπω σαν μια καθημερινή μάχη, με την καλή έννοια, που πρέπει να φέρω εις πέρας».


Τα 13 κιλά που έχασες τι σου «πρόσθεταν» και τι σου «αφαιρούσαν»;


«Μου έδιναν το φαγητό, που έκανα κάποιες στιγμές χαράς, οι οποίες μετά μου την αφαιρούσαν. Επειδή είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, πάντα έλεγα: «Πάλι έφαγες, πάλι δεν κατάφερες να συγκρατηθείς». Πήγαινα να βάλω ένα παντελόνι, φούσκωνε λίγο εδώ, λίγο εκεί, μου αφαιρούσε τη χαρά από την καθημερινότητα με τα ρούχα και την εμφάνιση. Δεν άλλαξε κάτι στις σχέσεις μου και στη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς, δεν ξεκίνησαν έτσι, δεν το στηρίζω εκεί. Είναι ωραίο να έχεις μια όμορφη εμφάνιση, είμαι μια κωμική ηθοποιός, αλλά το έκανα για μένα, για να νιώθω καλύτερα. Κάποια πράγματα είναι δικά μας. Να βάλω ένα άλλο παντελόνι… ήταν δικό μου θέμα, το οποίο είχα στο μυαλό μου και είπα ότι πρέπει να λυθεί».


0 0 Ψηφίστε






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1BE37NU

via IFTTT

Να σας ζήσει! Τρισευτυχισμένη η Shakira, έγινε για δεύτερη φορά μαμά!

Ένας ακόμη γιος για τη διάσημη τραγουδίστρια και τον σύντροφό της, Τζέραρντ Πικέ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, που ακόμη, όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, η Shakira γέννησε χθες, Πέμπτη, το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον άσσο της Μπαρτσελόνα, Gerard Pique.


Το αγοράκι, γεννήθηκε με προγραμματισμένη καισαρική τομή στο νοσοκομείο Quiron Tecknon της Βαρκελώνης, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, τονίζοντας πως όλα πήγαν πολύ καλά και μητέρα και υιός χαίρουν άκρας υγείας..


Το διάσημο ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, τον 2 ετών Μίλαν και πρόσφατα φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί κάνοντας έκκληση σε συνέργασία με τη Unicef για βοήθεια στα παιδιά που έχουν ανάγκη.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/15Trsqj

via IFTTT

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ! (15.00)




Κάντε κλικ στα παρακάτω links που θα βρείτε στα περισσότερα...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/169J3Ld

via IFTTT

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ 11 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ...ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!




Ποινικές διώξεις για ξέπλυμα "βρόμικου" χρήματος σε βάρος 11 υπαλλήλων του δήμου Θεσσαλονίκης παρήγγειλε να ασκηθούν ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αργύρης Δημόπουλος.







Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1tJnZFJ

via IFTTT

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!



Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού και όχι μόνον πενταγράμμου, αφού μάλιστα μας χάρισε τη μεγαλύτερη διάκριση σε διεθνές επίπεδο!

Πρόκειται για την...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1wLUaiJ

via IFTTT

Θυμάστε τον νικητή του Big Brother Γιώργο Τσάκα;;; Δείτε τι κάνει σήμερα και πού βρίσκεται!(PHOTO)

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και λίγες ημέρες ο Γιώργος Τσάκας αφού κρατά στην αγκαλιά του το τρίτο του παιδί.


Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Big Brother ο οποίος εδώ και καιρό έχει μετακομίσει στη Γερμανία ώστε να ορθοποδήσει, υποδέχτηκε μαζί με τη δεύτερη σύζυγό του τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως σας ενημέρωσε πρόσφατα το gossip-tv.gr. Ο ίδιος ο Τσάκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία του καθώς κρατά αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη του και δείχνει πραγματικά ευτυχισμένος. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος έχει ένα ακόμα αγόρι από τον πρώτο του γάμο αλλά και έναν ακόμα γιο από τον δεύτερο γάμο του. Δείτε την φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του παρακάτω…







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1EvUhHY

via IFTTT

19 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!



Η κρίση των Ιμίων κορυφώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου 1996. Το επεισόδιο εντάσσεται στο πλαίσιο των ελληνο-τουρκικών διαφορών στο Αιγαίο, που εμφανίσθηκαν δυναμικά στο προσκήνιο μετά τη Μεταπολίτευση.

Η Ελλάδα αναγνωρίζει ως μόνη διαφορά της με τη γείτονα την οριοθέτηση της...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1CKu4mX

via IFTTT

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! Σας τρέλανε το pole dancing της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στη “Μουρμούρα”;;; Το παρελθόν της είναι πιο “ΚΑΥΤΟ”!(PHOTOS)

Τι κι αν έπαθε ατύχημα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου την ώρα που έκανε pole dancing στη «Μουρμούρα» και πάλι όσοι είδανε τη σκηνή έμειναν με το στόμα ανοιχτό.



Όλα για τις ανάγκες του ρόλου μιας και το κορίτσι έχει εμπειρία και παρελθόν στο στύλο και δύσκολα θα πάθαινε τέτοιο ατύχημα.



Γιατί;


Η δίμετρη Ιωάννα έχει υπάρξει πρωταγωνίστρια γνωστής θεατρικής παράστασης όπου τα έδινε όλα πάνω στο στύλο και άφηνε τους θεατές άφωνους και με τα μάτια κολλημένα πάνω της.

Δείτε τις φωτογραφίες από την παράσταση και θα καταλάβετε.









from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1AacTM8

via IFTTT

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στις ΗΠΑ! Το ξέσπασμα ιλαράς που έχει προκαλέσει πανικό! Έχουν μολυνθεί τουλάχιστον…

Διαστάσεις παίρνει το ξέσπασμα ιλαράς στις ΗΠΑ, το οποίο ξεκίνησε από τις εγκαταστάσεις της Ντίσνεϊλαντ τον περασμένο Δεκέμβριο. Τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον ιό στη χώρα, από τους οποίους οι 91 ασθενείς είναι στην πολιτεία της Καλιφόρνια.


Το τμήμα Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 58 περιπτώσεις της ασθένειας σχετίζονται με τη Ντίσνείλαντ. Τουλάχιστον 12 περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί σε 13 πολιτείες των ΗΠΑ και του Μεξικού. Αξιωματούχοι εικάζουν ότι το ξέσπασμα της νόσου προκλήθηκε όταν κάποιο άτομο που είχε ήδη μολυνθεί και πιθανόν προερχόταν από άλλη χώρα, επισκέφτηκε την Ντίσνεϊλαντ στην Καλιφόρνια μεταξύ 15 και 20 Δεκεμβρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι εξαιτίας της ασθένειας αυτής.


Με αυτά τα δεδομένα, ο Λευκός Οίκος απηύθυνε έκκληση στους γονείς να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις συμβουλές των αξιωματούχων και των επιστημόνων στον τομέα της δημόσιας υγείας και να προχωρήσουν στον εμβολιασμό των παιδιών τους.


«Οι άνθρωποι θα πρέπει να αξιολογήσουν την κατάσταση και να έχουν στο μυαλό τους τις συμβουλές των επιστημόνων και των ειδικών στη δημόσια υγεία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπαράκ Ομπάμα, Τζος Ερνεστ. Ερωτηθείς κατά πόσο οι άνθρωποι θα πρέπει να αρχίσουν να εμβολιάζονται για την πρόληψη της ιλαράς, ο ίδιος δήλωσε: «Η επιστήμη συνιστά κάτι τέτοιο».






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1Hwhj3V

via IFTTT


Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ...








Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί μία ακόμη συνάντηση της...





Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/15SHgcF

via IFTTT

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ!

ΙΔΟΥ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΕ: "ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ"! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ...



Αυτή την...καραμέλα που πιπιλάνε συνέχεια οι της ΕΕ ότι για να υπάρχει συνέχεια στον διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει η τελευταία να δεσμευτεί ότι θα τηρήσει τα προαπαιτούμενα και τα προσυμφωνηθέντα (να ξανασφάξει δηλ. τον λαό) είναι η μεγάλη...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/168QZfT

via IFTTT

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΟΤΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ! ΕΘΝΙΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ Ο ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ! ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!



Έντονη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την ατάκα που ψιθύρισε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στο αυτί του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στην ολοκλήρωση της κοινής τους συνέντευξης Τύπου, και μετά την ένταση που είχε προκληθεί από το ηχηρό «όχι» του Έλληνα υπουργού στην τρόικα.

Η έκπληξη του Γιάνη Βαρουφάκη στα όσα άκουσε, μεταφράστηκε σε ένα...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1yfu5tS

via IFTTT

ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ!



Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας (κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στο Ανατολικό Αιγαίο) από την Παρασκευή 30/01. Τονίζεται ότι λόγω των βροχοπτώσεων που έχουν ήδη σημειωθεί το τελευταίο διάστημα σε αρκετές από τις περιοχές που θα επηρεαστούν, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν πλημμυρικά...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1yMaTTK

via IFTTT

ΤΑ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΑΣ ΛΥΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΙΤΕ...

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!



Οι αρχαίοι Έλληνες ανακάλυψαν την Αμερική, υποστηρίζει Ιταλός καθηγητής πανεπιστημίου



Το 1492 είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές στην ιστορία.



Ο κόσμος ξαφνικά “μεγάλωσε” μετά την ανακάλυψη της Αμερικανικής Ηπείρου και η Ευρώπη έπαψε να είναι το κέντρο της γης.



Ωστόσο, ένας Ιταλός φυσικός, φιλόλογος και ιστορικός των επιστημών ο οποίος διδάσκει σε πανεπιστήμιο της Ρώμης, ο Lucio Russo, επιμένει πως αυτός ο “Νέος Κόσμος” ήταν ήδη γνωστός στους αρχαίους Έλληνες...




Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1Bz3dpZ

via IFTTT

ΑΝΤΕ ΧΕΣΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ: "ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ", ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ! ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...



Πρόκειται για φασίστα του χειρίστου είδους. Φάτσα γκεσταπίτη έχει. Και είναι αυτός που δίνει εντολές στην Ελλάδα γιατί του το επέτρεψαν οι εθνικοί προδότες Σαμαράς-Βενιζέλος και νωρίτερα ο Παπανδρέου! Αυτός λοιπόν που αρνήθηκε να τηρήσει τους κανόνες της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα, δηλαδή να πληρώσει το κατοχικό δάνειο και τις...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1CH38Vh

via IFTTT

Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ BMW ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ!



Φορτσάτος μπαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο νέος αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος. Μια από τις πρώτες ενέργειες στις οποίες σκοπεύει να ...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1yeaIRZ

via IFTTT

ΣΟΚ! ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ!



Τραγικό θάνατο "βρήκε" ο 25χρονος συμβασιούχος υπάλληλος του...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1CSxc0w

via IFTTT

ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ, ΑΛΕΞΗ;

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ! ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ


















Ὁμοῦ δίκαιον τρεῖς σέβειν Ἑωσφόρους,

Φῶς τρισσολαμπὲς πηγάσαντες ἐν βίῳ.

Κοινὸν τὸν ὕμνον προσφέρειν πάντας θέμις,

Τοῖς ἐκχέασι πᾶσι κοινὴν τὴν χάριν.

Ἔαρ χελιδὼν οὐ καθίστησι μία·






Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/18BwVni

via IFTTT

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!




Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά σε καφετέρια στο Μοναστηράκι. Επιχείρηση κατάσβεσης αυτή την ώρα.



Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε...




Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/15NFslj

via IFTTT

Η ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ






Ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης είναι το πρόσωπο των ημερών για τα ελληνικά και ξένα media....

Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/15XkrnP

via IFTTT

Η ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ...ΑΦΗΝΕΙ ΕΠΟΧΗ!




Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του νέου ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου μετά την ενημέρωση -εισήγηση που είχε από τους Αρχηγούς κατά την χθεσινή (28/1/2015) ενημέρωση στο Πεντάγωνο !



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veteranos.gr ο νέος ΥΕΘΑ αφού ενημερώθηκε από τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο έδωσε την εντολή για άμεση...




Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1uFMgre

via IFTTT

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΚΑ! ΤΙ ΑΙΣΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΣΙΠΡΑ; ΒΑΛΤΟΥΣ ΧΕΡΙ...

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ Ν'ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΤΑΙ!



Ένα ιδιαίτερο πάρτυ αποχαιρετισμού οργανώνεται αυθόρμητα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής. Με δεδομένο...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1HkPpYv

via IFTTT

ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ!!! ΔΕΙΤΕ...



Αφορολόγητο 12.000€ για όλους και κατάργηση της προσωποκράτησης για χρέη προς το δημόσιο!


Στην επαναφορά ενός αφορολόγητου ορίου εισοδήματος το οποίο θα είναι στις 12.000 ευρώ» και στην...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1y9LMLo

via IFTTT

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!




Ενθουσιασμένη δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της με την παρουσία του...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1CPqWqk

via IFTTT

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ! Ο ΔΟΠΑΠ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ (ΧΟΛΑΡΓΟΣ) ΛΟΓΩ ΤΡΟΧΑΙΟΥ!



Τροχαίο πριν από λίγο στην λεωφόρο Περικλέους στον Χολαργό, προκάλεσε για λίγη ώρα κυκλοφοριακό πρόβλημα. Όπως βλέπετε ο...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1v94eZ0

via IFTTT

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ SIEMENS ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΖΑ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΟΒΡΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (17.00)



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ, θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...

Μπείτε στα περισσότερα να δείτε τα πολλά-πολλά links:



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/15YfGLH

via IFTTT

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΓΕΙΡΕΙ ΚΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΙΤΕ...



Σαν χθες, το 2008, στις 5.15 τα ξημερώματα, έφυγε από την ζωή, ο Χριστόδουλος. Ο αρχιεπίσκοπος που σήκωσε έδωσε πίστη και όραμα ξανά στον ελληνικό λαό. Ο Αρχιεπίσκοπος που είχε τον δικό του τρόπο να επικοινωνεί με τους Έλληνες. Και η σχέση αποδείχτηκε αμφίδρομη στον...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1K9NtOR

via IFTTT

ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ-ΠΟΙΗΤΗ ΚΟΥΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ!



γράφει ο γιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης

Αυτός είναι ο νέος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας. Το όνομα αυτού Τάσος, ή Αναστάσιος, Κουράκης. Να θυμίσουμε στους νυν προοδευτικούς, τότε επί αποστασίας του γνωστού και ως "γέρου της Δημοκρατίας", τον μακαρίτη Γεώργιο Αθανασιάδη-Νόβα και το ποιηματάκι του με το "γαργάλατα-γαργάλατα". Τότε, όλη η Ελλάδα, η δημοκρατική Ελλάδα, χλεύαζε τον υπουργό - ήταν Πρόεδρος της Βουλής - με τα γάλατα και τα γαργάλατα. Ήταν αποστάτης ! Σήμερα, όλη η Ελλάδα επιχαίρει με τον δημοκράτη κ. Κουράκη και το ποιητικό ταλέντο του, ώστε του ανέθεσε καθήκοντα αναπληρωτή υπουργού Παιδείας. Η "δια βίου μάθηση" πάλι άλλαξε όνομα και ο αναπληρωτής υπουργός, θα της...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/18xOrbS

via IFTTT

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!

ΣΦΑΓΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΟΙ ΡΩΣΟΦΩΝΟΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ!



Ιδιαίτερα σκληρές μάχες διεξάγονται αυτή την στιγμή στην λεγόμενη Ανατολική Ουκρανία, όπου οι ρωσόφωνοι έχουν ανακηρύξει στις περιφέρειες του Ντονμπάς και του Λουγκάνσκ την Λαϊκή Δημοκρατία της Νέας Ρωσίας...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1yPtUJH

via IFTTT

ΥΠΟΥΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ COLGATE! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ...



Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" καλεί όλους τους Έλληνες να προβούν άμεσα σε Μποϊκοτάζ σε όλες τις οδοντόκρεμες Colgate

Ανακαλύψαμε κάτι το ανατριχιαστικό μέσα στα Ελληνικά Σούπερ Μάρκετ.

Η γνώστη οδοντόκρεμα Colgate που μπαίνει σε περισσότερα σπίτια, έκανε μια απίστευτα προκλητική κίνηση απέναντι στο ανυποψίαστο Ελληνικό καταναλωτικό κοινό...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1K8o7Rp

via IFTTT

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ...ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΕΙΑ! ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.




Τη σύγκληση της πολιτικής επιτροπής άμεσα, πιθανόν εντός της επόμενης εβδομάδας, σχεδιάζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, με στόχο να δώσει εκείνος το ρυθμό προτού προλάβουν να αρχίσουν τα εσωκομματικά όργανα.




Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1K8o5ZH

via IFTTT

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ! ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ 18ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΣΚΥΛΟ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...



Μία 18χρονη από την Ινδία παντρεύτηκε ένας αδέσποτο σκύλο προκειμένου να απομακρυνθεί...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1uB7y9s

via IFTTT

SOS ΕΠΕΙΓΟΝ! ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!



Καλείστε να παρευρεθείτε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 28/01/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55) προκειμένου να συζητηθεί και αποφασιστεί το...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/15Twzal

via IFTTT

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΤΟ ΜΑΤΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...



Δείτε ζωντανά τον αγώνα κυπέλου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΧΑΝΙΑ στα παρακάτω LINK ⇒LIVE θα βρείτε στα περισσότερα...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1yxkZYt

via IFTTT

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ!!!



Είναι φωτογραφία ντοκουμέντο στα περισσότερα...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1zz4fHj

via IFTTT

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ: Ο ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!



ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!


Αν τελικά ο Τσίπρας προχωρήσει σε αυτή την κίνηση είναι βέβαιον ότι θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό και θα συσπειρώσει ως μια γροθιά όλους τους Έλληνες! Θα είναι η κίνηση-ματ που θα αναδείξει και τον ίδιο ως πολιτικό ηγέτη μεγάλου βεληνεκούς. Βεβαίως τα ονόματα των Αβραμόπουλου και Καραμανλή που ακούγονται είναι...φούσκες μπροστά...




Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1zxKXCj

via IFTTT

5 απίστευτα ΚΟΛΠΑ για την καθημερινότητά σου, που θα σου αλλάξουν τη ζωή! (VIDEO)

Θα σου λύσουν τα χέρια!


Μιλάμε για κόλπα, που δεν ήξερες πόσο απλά μπορεί να συμβούν! Κι όμως το BuzzFeed έψαξε τα βρήκε…







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1BnLp0V

via IFTTT

Πασίγνωστη τραγουδίστρια λατρεύει τον Αλέξη Τσίπρα: Διαβάστε την επιστολή που του έστειλε!

Κύριε Πρωθυπουργέ, εκατομμύρια Ελλήνων μαζί κι εγώ σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και επιτυχία στο σημαντικό έργο σας!


Οι ελπίδες μας στηρίζονται σε εσάς και είμαι βέβαιη πως θα κάνετε το καλύτερο για τη χώρα και τους πολίτες της!


Κύριε Πρωθυπουργέ έχετε ήδη εξαγγείλει στο πρόγραμμά σας μέτρα για άτομα ειδικών αναγκών, για αυτό παίρνω την πρωτοβουλία να ζητήσω την προσοχή σας σε έναν ευαίσθητο τομέα που αφορά άτομα εξαρτημένα από ουσίες! Χιλιάδες γονείς κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από δάνεια που πήραν για να πληρώσουν ιδιωτικά κέντρα απεξάρτησης και να σώσουν τα παιδιά τους! Γονείς που τώρα είναι άνεργοι και οι περισσότεροι με κατάθλιψη και εξουθενωμένοι ψυχικά και οικονομικά.


Χιλιάδες νέοι που έχουν απεξαρτηθεί μετά από σκληρούς προσωπικούς αγώνες, εκλιπαρούν για εύρεση μιας μόνιμης εργασίας ώστε να συνεχίσουν ομαλά και φυσιολογικά τη ζωή τους και να κάνουν οικογένεια. Παλεύουν δυστυχώς με την απόρριψη, την ανέχεια και την αποτυχία, πράγμα που βάζει σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή τους λόγω της ιδιαίτερης ευαισθησίας αυτών των ατόμων και τον κίνδυνο να υποτροπιάσουν. Η κοινωνία πρέπει να σκύψει με φροντίδα και καλοσύνη πάνω από αυτά τα παιδιά κύριε Πρωθυπουργέ και να άρει το στίγμα που τα ακολουθεί.


Κύριε Πρωθυπουργέ γνωρίζω την ευαισθησία σας σε κοινωνικά θέματα, και σας ζητώ να μεριμνήσετε άμεσα και εγκαίρως για να σωθούν αυτές οι ζωές και οι κατεστραμμένες οικογένειες! Σας ζητώ να δώσετε προτεραιότητα σε εύρεση εργασίας για τα απεξαρτημένα άτομα και ειδικούς όρους εξόφλησης τέτοιων δανείων από φτωχούς γονείς που έχουν υποθηκεύσει το μέλλον και τα σπίτια τους! Αξίζουν μια καλύτερη μεταχείριση για τον πόνο, την καταστροφή που έχουν υποστεί και τις προσπάθειες που έχουν κάνει ώστε να επιβιώσουν από την κόλαση των ναρκωτικών και των εξαρτήσεων.


Είμαι βέβαιη πως θα ακούσετε τη φωνή μου και πιστέψτε με χιλιάδες απεγνωσμένων Ελλήνων γονέων και νέων ανθρώπων θα σας ευγνωμονούν , αλλά και θα φανούν χρήσιμοι στην κοινωνία!






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1v3hsGW

via IFTTT

ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΞΕΙΣ! ΔΕΙΤΕ...



Ανατροπή μνημονιακών νόμων που κρίνονται αναποτελεσματικοί και επιβλαβείς για την κοινωνική συνοχή. Εγκαθίδρυση μιας νέας σχέσης με την Ευρώπη η οποία θα βασίζεται στην ισοτιμία και τον αλληλοσεβασμό. Χάραξη εθνικής στρατηγικής για την ενίσχυση της Ελλάδας στη διεθνή σκακιέρα ακόμα και στην περίπτωση που απαιτείται διαφοροποίηση από τις ευρωπαϊκές πολιτικές. Αυτοί είναι οι τρεις άξονες πάνω στους οποίους θα κάνει τα πρώτα του βήματα το νέο κυβερνητικό σχήμα...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/18tnfv5

via IFTTT

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Ποιο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ και λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz γνωρίστηκε με… προξενιό; (PHOTO)

Σίγουρα στο άκουσμα του ζευγαριού θα μείνετε με το στόμα ανοικτό αφού πρόκειται για δύο λαμπερά πρόσωπα που μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα.


Η μια πανέμορφη Ελληνίδα μοντέλο και ο άλλος πασίγνωστος και κούκλος αθλητής! Φυσικά και μιλάμε για την Αλέκα Καμηλά και τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς.



Η κ. Καμηλά βρέθηκε χτες στην εκπομπή “Όλα Μπιμπ” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το μεγάλο της… μυστικό. Ότι με τον αγαπημένο της δηλαδή γνωρίστηκαν με… προξενιό. Απίστευτο; Κι όμως…






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1JFDOkJ

via IFTTT