Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG! ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! (21.00-22.00)

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 80 ΑΚΙΝΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ!

Η κυβέρνηση Τσίπρα προχώρησε σε μίνι ανασχηματισμό προχώρησε με...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2oxFCJE
via IFTTT

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ! ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ;

Πλειστηριασμοί: Ξύλο και χημικά σε συμβολαιογραφείο
Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι της Τετάρτης έξω ...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2FbIeGw
via IFTTT

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ! ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...;"!


Μήπως ο Δήμαρχος οφείλει κάποιες απαντήσεις για τον Οδοφωτισμό;


Πολλές οι απαντήσεις που οφείλει ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Αποστολόπουλος στους δημότες μετά τις αποκαλύψεις του Ταμείου...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2GQmkGa
via IFTTT

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ! ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Αδιανόητη φρικαλεότητα αναδεικνύεται από τα ευρήματα του ιατροδικαστή στην υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών, στην Πετρούπολη...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2GQlaui
via IFTTT

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΡΟΜΑ ΕΠΑΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η...ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ!

Δείτε εικόνα από την οποία είχαν ησυχάσει για ένα διάστημα οι ένοικοι της πολυκατοικίας (επί της πλατείας Φανερωμένης), αλλά οι Ρομά-ναρκομανείς επαίτες επέστρεψαν και εγκαταστάθηκαν στην είσοδο της...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2FCZdQ7
via IFTTT

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΟΤΕ' Η ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ! ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ... ΣΦΑΔΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ! ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!

Δείτε την κορδέλα, τη χαρτοταινία η οποία ακουμπάει στο χοντρό ...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2BSLfK5
via IFTTT

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ! ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Περίπου 5000 άνθρωποι συμμετείχαν σε συγκέντρωση που...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2ovzy4h
via IFTTT

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ! ΟΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Δείτε βήμα-βήμα πώς ο Τσίπρας έχει συμφωνήσει και προχωράει στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Βίντεο-βόμβα. Από το 5.10'' ακούστε τα ντοκουμέντα. Φιλοξενούμενος πρώτος στην εκπομπή ο κ. Τάσος Τσανεκλίδης (επικεφαλής του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ) και μετά ο Γιώργος Κόκκας (επικεφαλής στο Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας) οι οποίοι λένε εκπληκτικά πράγματα:



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2GNSr9l
via IFTTT

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG (21.00-22.00)! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ! "ΚΟΛΑΣΗ" Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ: ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.

Μία ακόμη εκπομπή-γροθιά αύριο βράδυ (21.00-22.00) στον 
http://www.eoellas.org/2017/09/28/live/. Ανεξέλεγκτος ο Τσίπρας προχωρεί στη μεγάλη προδοσία για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Η Σοφία Βούλτεψη είχε αποκαλύψει ότι ο Τσίπρας έχει προβεί σε μυστική διπλωματία και έχει συμφωνήσει με τους δανειστές στην ελάφρυνση του χρέους με αντάλλαγμα το χάρισμα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Η
πρώην υπουργός της ΝΔ θα είναι μαζί μας και θα έχουμε να πούμε πολλά. 
Οι λαθρομετανάστες πνίγουν τα νησιά μας και η κατάσταση διαρκώς χειροτερεύει. Κοντά μας για να μιλήσουμε για το θέμα αυτό, θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης. 
Τι γίνεται με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τα σπίτια του κοσμάκη που χάνονται μέσα στα γραφεία των συμβολαιογράφων και όχι στα δικαστήρια, όπου ο κόσμος αντιδρούσε; Πώς μπορεί πλέον να
αντιδράσει ο λαός; Μαζί μας ο οικονομολόγος Πάνος Θεοδωρίδης ο οποίος έχει σίγουρες λύσεις για το πώς θα μπλοκάρετε τους ηλεκτρονικούς 


from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2sWSCgM
via IFTTT

ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: "ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΧΡΕΟΥΣ; ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! "ΝΑΙ" ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

Έρχεται στην επικαιρότητα και φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται όσα...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2HQQZEG
via IFTTT

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! "ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ"! ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ!

Εξώδικο απέστειλαν σήμερα Δευτέρα  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας, η Παμμακεδονική Ένωση Καναδά, η...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2FxXtY9
via IFTTT

ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΝΑΓΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΦΡΥΔΙ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΟΛΑΡΟ, ΕΠΕΙΔΗ, ΛΕΕΙ, ΤΡΑΚΑΡΕ ΜΕ ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ! ΕΚΘΕΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ: "ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ"!@

Τρομερές αποκαλύψεις από τον Βασίλη Χαλβατζούλη, πρώην επιστημονικό διευθυντή του Διαβαλκανικού, για τον Όσκαρ Γκαρθία!
Μεταξύ άλλων ο κύριος Χαλβατζούλης σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», ήταν σε θέση να βρίσκεται στον πάγκο, αν το ήθελε, αλλά και ότι όλες οι εξετάσεις του ήταν αρνητικές, ενώ...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2CIiaxv
via IFTTT

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ: ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ! 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ (ΩΡΑ 13.00)


Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ στα νέα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ (Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών, Κυριακή 4 Μαρτίου 2018]. Σχόλιο.

Ὀρθόδοξα Χριστιανικά Σωματεῖα Ἀθηνῶν: 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ 
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ 
[Προπύλαια Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν, Κυριακή 4 Μαρτίου 2018]



Ἡ Α.Σ.Π.Ε. καί τά Ὀρθόδοξα Χριστιανικά Σωματεῖα Ἀθηνῶν, ὀργανώνουμε παλλαϊκό συλλαλητήριο στά Προπύλαια τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν καί πορεία στη Βουλή, τήν Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 καί ὥρα 13.00, ἀντιδρώντας στόν πολυθρησκειακό προσανατολισμό τῶν Νέων Θρησκευτικῶν.

Καλοῦμε ὅλους τούς Ἕλληνες νά δώσουν δυναμικά τό παρόν τους στή...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2F8AOny
via IFTTT

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ!

Παραιτήθηκε και ο Παπαδημητρίου
Την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Οικονομίας υπέβαλε τη...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2Cp58JN
via IFTTT

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

"ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑΣ". ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ 
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 

Όλοι αυτοί ......... κομμουνιστές , αριστεροί και κλεφτρόνια συριζαίοι απολαμβάνουν σήμερα ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ και πλούσιους μισθούς σε μια εποχή όπου εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες Σταυρώνονται κάθε μέρα με νέα Οθωμανικά Χαράτσια από μία Διεφθαρμένη ψευτοκυβέρνηση αριστερών απατεώνων.

Ξεσκίζουν τις Σάρκες μας και υποθηκεύουν το μέλλον της Πατρίδος μας Δίνοντας Γη και Ύδωρ σε κάθε...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2BS3VJW
via IFTTT

ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΜΕ ΑΝΟΙΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

γράφει ο Spyros Gentimis
Για πρώτη φορά και εύχομαι τελευταία, κάτι προσωπικό: Το 1976 η μάνα μας, σε ηλικία 52 ετών, έχασε από την "επάρατη" τον σύντροφό της και πατέρα μας. Στα 2016, σε ηλικία 92 ετών σχεδόν κωφή και γεροντική...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2oA2asr
via IFTTT

"ΒΟΜΒΑ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ FBI ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ"!

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Τζέφρι Πάιατ,  στο πλαίσιο προγραμματισμένης...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2ESKH9E
via IFTTT

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ!

Ο ΖΑΕΦ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ: "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ!

Εκτενή συνέντευξη στο Spiegel για το ζήτημα της ονομασίας ...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2CIxQRB
via IFTTT

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΒΟΜΒΑ! Η ΚΟΡΔΕΛΑ ΠΟΥ "ΧΤΥΠΗΣΕ" ΤΟΝ ΓΚΑΡΘΙΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ! ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΎΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΑΟΚ! ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!

Αυτή είναι η κορδέλα που "χτύπησε" τον προπονητή του Ολυμπιακού...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2F3iBrF
via IFTTT

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΣΠΑΤΤΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ 12.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει  η αποκάλυψη ότι η αναπληρώτρια..
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2HM15Xi
via IFTTT

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ...ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!

Χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εξοργισμένοι με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς σε μια περίοδο όπου η...

Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2org4h9
via IFTTT

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ! ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΑΔΕΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΣΤO ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ! ΩΡΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΠΑΓΙΔΑ!

Τη φωτό είδαμε από τον Kostas Papageorgiou
Παλαιότερα γινόντουσαν αγώνες και έτσι. Με το ένα μάτι μπαταρισμένο ο προπονητής δίνει οδηγίες στους παίκτες του. Σήμερα, με ένα χαρτί υγείας (ή ταμειακής μηχανής) στο πρόσωπο (βλέπε προπονητή Ολυμπιακού) ή...

Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2CjPPC4
via IFTTT

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...

Θανάσιμα τραυματίστηκε άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε από άγνωστο δράστη, λίγο μετά...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2sXygE5
via IFTTT

ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ! Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ....ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ...ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΘΑ...ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ; ΔΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΘΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ! ΑΝΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΤΑ...ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ...

To ματς ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ξεκίνησε ποτέ. Επεισόδια δεν έγιναν, καπνογόνο δεν έπεσε κανένα., αλλά ένας ηλίθιος σημάδεψε με...χαρτί υγείας και πέτυχε στο στόμα τον προπονητή του Ολυμπιακού. Το ματς...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2F1WyRZ
via IFTTT

Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! TA ΑΝΑΡΧΟΚΟYΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΛΕΟΝ ΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...


γράφει ο Γιάννης Παπαζήσης
Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2ERM9ZZ
via IFTTT

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! Η ΑΘΗΝΑ....ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ: Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!

Προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στη...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2FvOnLs
via IFTTT

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ "ΚΛΕΙΣΕΤΕ" ΘΕΣΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΠΟΥ ΔΟΠΑΠ! ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ! ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΗΓΑΔΙ ΒΑΘΟΥΣ 40 ΜΕΤΡΩΝ!!

γράφει ο Θοδωρής Παναγιωτίδης
Δυστυχώς νεκρός ανασύρθηκε ο 36χρονος μοτοσικλετιστής από κλιμάκιο...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2GJkpDt
via IFTTT

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ! ΔEΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚOΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ...

Από τη σημερινή Θεία Λειτουργία και τη δοξολογία για την αναστήλωση των εικόνων. Βλέπουμε αρισερά στο πλάνο τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χολαργού-Παπάγου Θανάση Βαλυράκη. Βοήθειά μας σε όλους. Χρόνια πολλά!



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2BN3G2J
via IFTTT

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ! ΒΙΤΣΑΣ: ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ!!!

Βίτσας: Να το σκεφτεί όποιος κάνει τσαμπουκά στο Αιγαίο - Γιλντιρίμ: Θα εξουδετερώσουμε κάθε απειλή
Δημήτρης Βίτσας | Μπιναλί Γιλντιρίμ: Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε την Κυριακή (25/02) ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, σημειώνοντας πως «πρέπει να το σκεφτεί δύο και τρεις φορές οποιοσδήποτε επιχειρήσει τσαμπουκά στο Αιγαίο... Έχουμε ισχυρό στόλο και...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2GFCBOb
via IFTTT

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ! ΕΙΚΟΝΕΣ...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Ρέππα 9 - 15669 - Παπάγου
Τηλ. 210-6537146
                                    6945-803334



Πρωτοφανής η Συμμετοχή στη Χοροεσπερίδα των 
Θεσσαλών και Φίλων τους


Στις 16 Φεβρουαρίου  2018 έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία και...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2BSME30
via IFTTT

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗ 4ΧΡΟΝΗΣ! ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ "ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ ΠΟΛΑΚΗ!

Βαρύς είναι ο πέλεκυς για την αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη, σύμφωνα με τους Επιθεωρητές Υγείας, η οποία εμπλέκεται στο θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη...

Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2GEPwA0
via IFTTT

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Προκλήσεων συνέχεια απ' την Τουρκία η οποία προσπαθεί να μπλοκάρει...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2sSECnZ
via IFTTT

ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ 59ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ! ΤΗΝ ΠΕΡΕΣΥΡΕ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ!

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί πολλές περιοχές της Ελλάδας κόστισε τη ζωή μιας 59χρονης στην Εύβοια...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2sS1gNq
via IFTTT

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

Αναταραχή επικρατεί αυτή την ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς οι κρατούμενοι στις πτέρυγες Α και Δ , μεταξύ των οποίων και μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» , έχουν καταλάβει κοινόχρηστους χώρους των φυλακών...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2GIK8fb
via IFTTT

Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 500 £ ΧΡΕΟΣ! ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ!




from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2ov47Xj
via IFTTT

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΖΑΕΦ: "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ"! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΥΣΗ ΕΞΠΡΕΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Balkan Insight και ερωτηθείς, ειδικότερα εάν είναι πιθανή η αναθεώρηση του συντάγματος των...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2osGBtH
via IFTTT

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ 4ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!

Με λίγες λέξεις γραμμένες σε μια κόλα χαρτί ο 62χρονος αυτόχειρας και...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2otUQyG
via IFTTT

"ΒΟΜΒΑ"! Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ NOVARTIS ΑΠΟ ΤΟ 2014, ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΗΣΕ! ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ;"!

23 Φεβρουαρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ραχήλ Μακρή: «Ο Κουρουμπλής γνώριζε και είχε εμπλακεί στην έρευνα Novartis από το 2014, αλλά σιώπησε. Τι κρύβετε κ. Κουρουμπλή;»   

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2018, σε συνέντευξη του στον Realfm 97,8 ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στις αιτιάσεις από τη ΝΔ, για την υπόθεση της Novartis...

Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2EMbPHo
via IFTTT

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ - ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ- ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Ακάθιστος Ύμνος - Α' Στάσις

Ἄγγελος πρωτοστάτης,
οὐρανόθεν ἐπέμφθη,
εἰπεῖν τῇ Θεοτόκω τὸ Χαῖρε·
καὶ σὺν τῇ ἀσωμάτῳ φωνῇ,
σωματούμενόν σε θεωρῶν, Κύριε,
ἐξίστατο καὶ ἵστατο,
κραυγάζων πρὸς Αὐτὴν τοιαῦτα·
Χαῖρε, δ' ἧς ἡ χαρὰ ἐκλάμψει,
χαῖρε, δι' ἧς ἡ ἀρὰ ἐκλείψει.
Χαῖρε, τοῦ πεσόντος Ἀδάμ ἡ ἀνάκλησις,
χαῖρε, τῶν δακρύων τῆς Εὔας ἡ λύτρωσις.
Χαῖρε, ὕψος δυσανάβατον ἀθρωπίνοις λογισμοῖς,
χαῖρε, βάθος δυσθεώρητον καὶ ἀγγέλων ὀφθαλμοῖς.
Χαῖρε, ὅτι ὑπάρχεις Βασιλέως καθέδρα,
χαῖρε, ὅτι βαστάζεις τὸν βαστάζοντα πάντα.
Χαῖρε, ἀστὴρ ἐμφαίνων τὸν ἥλιον,
χαῖρε, γαστὴρ ἐνθέου σαρκώσεως.
Χαῖρε, δι' ἧς νεουργεῖται ἡ κτίσις,
χαῖρε, δι' ἧς βρεφουργεῖται ὁ Κτίστης.
Χαῖρε, Νύμφη ἀνύμφευτε.

Βλέπουσα ἡ Ἁγία,
ἑαυτήν ἐν ἁγνείᾳ,
φησὶ τῷ Γαβριὴλ θαρσαλέως·
τὸ παράδοξόν σου τῆς φωνῆς,
δυσπαράδεκτόν μου τῇ ψυχῇ φαίνεται·
ἀσπόρου γὰρ συλλήψεως,
τὴν κύησιν πὼς λέγεις κράζων·
Ἀλληλούια.

Γνῶσιν ἄγνωστον γνῶναι,
ἡ Παρθένος ζητοῦσα,
ἐβόησε πρὸς τὸν λειτουργοῦντα·
ἐκ λαγόνων ἁγνῶν,
υἷον πῶς ἔσται τεχθῆναι δυνατόν;
λέξον μοι.
Πρὸς ἥν ἐκεῖνος ἔφησεν ἐν φόβῳ,
πλὴν κραυγάζων οὕτω·
Χαῖρε, βουλῆς ἀπορρήτου μύστις,
χαῖρε, σιγῆς δεομένων πίστις.
Χαῖρε, τῶν θαυμάτων Χριστοῦ τὸ προοίμιον,
χαῖρε, τῶν δογμάτων αὐτοῦ τὸ κεφάλαιον.
Χαῖρε, κλῖμαξ ἐπουράνιε, δι' ἧς κατέβη ὁ Θεός,
χαῖρε, γέφυρα μετάγουσα ἀπὸ γῆς πρὸς οὐρανόν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Ἀγγέλων πολυθρύλητον θαῦμα,
χαῖρε, τὸ τῶν δαιμόνων πολυθρήνητον τραῦμα.
Χαῖρε, τὸ φῶς ἀρρήτως γεννήσασα,
χαῖρε, τὸ πῶς μηδένα διδάξασα.
Χαῖρε, σοφῶν ὑπερβαίνουσα γνῶσιν,
Χαῖρε, πιστῶν καταυγάζουσα φρένας.
Χαῖρε, Νύμφη Ἀνύμφευτε.

Δύναμις τοῦ Ὑψίστου,
ἐπεσκίασε τότε,
πρὸς σύλληψιν τῇ Ἀπειρογάμω·
καὶ τὴν εὔκαρπον ταύτης νηδύν,
ὡς ἀγρὸν ὑπέδειξεν ἡδὺν ἅπασι,
τοῖς θέλουσι θερίζειν σωτηρίαν,
ἐν τῷ ψάλλειν οὕτως·
Ἀλληλούια.

Ἔχουσα θεοδόχον,
ἡ Παρθένος τὴν μήτραν,
ἀνέδραμε πρὸς τὴν Ἐλισάβετ.
Τὸ δὲ βρέφος ἐκείνης εὐθὺς ἐπιγνόν,
τὸν ταύτης ἀσπασμὸν ἔχαιρε,
καὶ ἅλμασιν ὡς ἄσμασιν,
ἐβόα πρὸς τὴν Θεοτόκον·
Χαῖρε, βλαστοῦ ἀμάραντου κλῆμα,
χαῖρε, καρποῦ ἀκήρατου κτῆμα.
Χαῖρε, γεωργὸν γεωργοῦσα φιλάνθρωπον,
χαῖρε, φυτουργὸν τῆς ζωῆς ἠμῶν φύουσα,
Χαῖρε, ἄρουρα βλαστάνουσα εὐφορίαν οἰκτιρμῶν,
χαῖρε, τράπεζα βαστάζουσα εὐθηνίαν ἱλασμῶν.
Χαῖρε, ὅτι λειμῶνα τῆς τρυφῆς ἀναθάλλεις,
χαῖρε, ὅτι λιμένα τῶν ψυχῶν ἑτοιμάζεις.
Χαῖρε, δεκτὸν πρεσβείας θυμίαμα,
χαῖρε, παντός τοῦ κόσμου ἐξίλασμα.
Χαῖρε, Θεοῦ πρὸς θνητοὺς εὐδοκία,
χαῖρε, θνητῶν πρὸς Θεὸν παρρησία.
Χαῖρε, Νύμφη ἀνύμφευτε.

Ζάλην ἔνδοθεν ἔχων,
λογισμῶν ἀμφιβόλων,
ὁ σώφρων Ἰωσὴφ ἐταράχθη·
πρὸς τὴν ἄγαμόν σὲ θεωρῶν,
καὶ κλεψίγαμον ὑπονοῶν Ἄμεμπτε·
μαθὼν δέ σου τὴν σύλληψιν,
ἐκ Πνεύματος Ἁγίου,
ἔφη·
Ἀλληλούια.
saint.gr


from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2Cev62x
via IFTTT

Ο ΖΑΕΦ ΜΙΛΑΕΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: "ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ"! Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΘΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Ό Ζάεφ μιλάει πλέον ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης Τσίπρα. Λέει ότι μπορεί να έχουμε λύση στο όνομα των Σκοπίων, όχι τον Ιούλιο, αλλά μέσα στον Μάρτιο! Και είναι κάτι που το θέλει και ο Τσίπρας! Ο Λαός δεν πρέπει να επιτρέψει σε αυτό το κάθαρμα να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας. Αφού ξεπούλησε τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, νομίζω ότι το ίδιο μπορεί να κλάνει με τα εδάφη μας, μοιράζοντας στους εχθρούς της χώρας μας κομμάτια της Πατρίδας μας. Να μην του το επιτρέψουμε. 
Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από το pronews.gr
Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Balkan Insight, ο πρωθυπουργός των...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2EPTTYx
via IFTTT

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΕΙ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ! ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

Φτωχές οικογένειες! Και όμως υπάρχουν!

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε για φτωχές ελληνικές οικογένειες που κατοικούν στο κέντρο της Αθήνας.
Χθες επισκεφθήκαμε την μία οικογένεια. 
Θα περιγράψω τι αντικρίσαμε μπαίνοντας στο σπίτι....
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2sMKhfn
via IFTTT

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΟΛΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ. ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΑ....

Ένα αποτύπωμα αποτελεί το νέο στοιχείο «φωτιά» που βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2ELYaQC
via IFTTT

Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: "ΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"! Ο "YES MEN" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ! ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ!

Την Κυριακή καταφθάνει στα Σκόπια αποστολή με ανώτατα στελέχη της...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2ow6PMf
via IFTTT

ΣΚΗΝΙΚΟ ΙΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ!

Το SAIPEM επιχείρησε να πλησιάσει το στόχο στο Οικόπεδο 3 της κυπριακής ΑΟΖ, ωστόσο δέχθηκε απειλές από τουρκικά πολεμικά πλοία...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2BLGeCM
via IFTTT