Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Oι άντρες προσποιούνται στο σεξ πιο συχνά από ότι νομίζεις…

Όπως όλα δείχνουν δεν είναι τελικά μόνο οι γυναίκες αυτές που προσποιούνται κατά τη διάρκεια του σεξ. Τι έδειξε πρόσφατη έρευνα σχετικά με το θέμα;


Περίπου το 1/4 των αντρών έχουν προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Το 20% των αντρών που απάντησαν σε έρευνα που έγινε μέσω ίντερνετ είπαν ότι το έχουν κάνει ενώ οι άντρες που έχουν πάρει διαζύγιο είναι κατά 67% πιο πιθανό να έχουν προσποιηθεί οργασμό από ότι οι ελεύθεροι άντρες.


Ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό;


Ο κύριος λόγος που οι άντρες προσποιούνται είναι για να αποφύγουν οποιαδήποτε συζήτηση που μπορεί να προκύψει από το θέμα. Ο φόβος ότι δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό και να πουν την αλήθεια γι’αυτό, θα μπορούσε να προκαλέσει άγχος στη σύντροφό τους και να οδηγήσει σε ατελείωτες συζητήσεις.


Φυσικά το ποσοστό των γυναικών που προσποιούνται εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλό και φτάνει το 80%. Μάλιστα από την έρευνα προέκυψε ότι το 1/4 των γυναικών προσποιείται ότι έρχεται σε οργασμό κάθε φορά.


Το μόνο που χρειάζεται είναι μία απλή και χαλαρή συζήτηση. Πού είναι το κακό να ζητήσεις αυτό που θέλεις από τον άνθρωπό σου; Μόλις το συζητήσεις θα είναι και πιο εύκολο για σένα να το έχεις!! Τα πράγματα είναι απλά..






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1njdhgu

via IFTTT

Summer Beauty: Εσύ ξέρεις ποια είναι η ιδανική απόχρωση βαφής για τα μαλλιά σου;

Μάθε αυτό και άλλα χρήσιμα tips για τη φροντίδα και το χρώμα των μαλλιών σου το καλοκαίρι.


Πώς να βάψεις τα μαλλιά σου το καλοκαίρι; Τι χτενίσματα να επιλέγεις μετά τη θάλασσα; Πώς να τα προστατέψεις κάτω από τον ήλιο;

Κάθε απορία θα σου λυθεί με τα παρακάτω expert tips:

-Η βαφή το καλοκαίρι πρέπει να είναι 1-2 τόνους πιο σκούρα από το χρώμα των μαλλιών το χειμώνα.

-Αν είσαι ξανθιά:

Όσο εντυπωσιακή και αν είναι η αντίθεση του ξανθού με το ηλιοκαμένο σώμα σου, μη βιαστείς να αποκτήσεις την τέλεια απόχρωση! Το «άνοιγμα» πρέπει να γίνει φυσικά από τον ήλιο και όχι από χημική βαφή.

-Αν είσαι καστανή:

Αν σκέφτεσαι να ανοίξεις την απόχρωση των μαλλιών σου, κλείσε κομμωτήριο από… Φθινόπωρο! Το καλοκαίρι, ο ήλιος ανοίγει φυσικά τις καστανές αποχρώσεις και τους χαρίζει ένα πολύ γλυκό χρώμα.

-Η τέλεια περιποίηση και προστασία της τρίχας στην παραλία γίνεται με ειδικά λάδια που περιέχουν και αντηλιακή προστασία.

-Αφού απλώσεις το λάδι, πιάσε ένα χαμηλό σινιόν για να μην ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου με τον αέρα, τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1picwUl

via IFTTT

Το καλοκαίρι έφυγε, τα κιλά έμειναν! Οκτώ βήματα για να χάσεις τα περιττά κιλά που πήρες τις ημέρες των διακοπών!

Οι ημέρες διακοπών φτάνουν στο τέλος τους, καταναλώσαμε πολλά παγωτά, αλκοόλ και χορτάσαμε τις βραδινές εξόδους στις ταβέρνες. Και τώρα τι;


Πολλές φορές καταφεύγουμε σε εξαντλητικές και αποτοξινωτικές δίαιτες γιατί έτσι νομίζουμε ότι θα έχουμε σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο όμως, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να δημιουργούμε τον λεγόμενο στερητικό σύνδρομο, αφού με τις αυστηρές δίαιτες δεν έχουμε τη δυνατότητα να καταναλώνουμε από όλες τις ομάδες τροφίμων. Αυτό έχει ως συνέπεια να αποβάλλονται από το σώμα μας μόνο υγρά και μυϊκή μάζα και όχι λίπος. Η επιστροφή στην ισορροπημένη διατροφή που ακολουθούσαμε πριν το καλοκαίρι είναι η καλύτερη λύση για να αποτοξινωθεί ο οργανισμός μας και για να χάσουμε τα περιττά κιλά των διακοπών.


Έτσι, φέτος το φθινόπωρο οριοθετήστε νέους στόχους και θα δείτε το δείκτη της ζυγαριάς σας να κατεβαίνει!


1) Μέτρον άριστον η…διατροφή: Δεν υπάρχουν τρόφιμα που απαγορεύονται, ούτε τρόφιμα που πρέπει να υπερακαταναλώνονται. Όλα τα τρόφιμα συνεισφέρουν στην κάλυψη των θρεπτικών απαιτήσεων, αρκεί να καταναλώνονται σε κανονικές ποσότητες και στη σωστή συχνότητα. Κάθε τρόφιμο μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό μας: ευεξία – γεύση – θρέψη!!!


2) Η καλή μέρα από το πρωινό φαίνεται! Το πρωινό αποτελεί το πιο σημαντικό γεύμα κατά τη διάρκεια της μέρας με δεδομένο ότι συμβάλλει στην αναπλήρωση των αποθηκών ενέργειας (γλυκόζη), οι οποίες είναι περιορισμένες όταν ξυπνάμε. Ο σημαντικός ρόλος του πρωινού αποδίδεται με την αγγλική λέξη Breakfast (πρωινό) Break-fast, δηλαδή «σπάζω τη νηστεία». Αυτό ακριβώς, δηλαδή, το οποίο επιτυγχάνεται με την κατανάλωση πρωινού γεύματος. Επιπλέον, ένα σωστό πρωινό πρέπει να συμπεριλαμβάνει υδατάνθρακες (ψωμί, φρούτα, δημητριακά ολικής αλέσεως), πρωτεΐνες (αυγό, τυρί, γαλοπούλα με ελαιόλαδο) και λιπαρά (μαλακή μαργαρίνη).


3) Συχνότητα γευμάτων…Όσο πιο συχνά τόσο πιο καλά!!! Τα μικρά & συχνά γεύματα είναι το μυστικό για μία σωστή διατροφή. Οι λόγοι είναι οι εξής:

- Πρόσληψη όλων των αναγκαίων θρεπτικών συστατικών σε σταθερά χρονικά διαστήματα.

- Συνεχής ενεργοποίηση του μεταβολισμού και μειωμένη αποθήκευση λίπους.

- Σταθεροποίηση των επιπέδων ινσουλίνης & γλυκόζης

- Έλεγχος του αισθήματος πείνας και κορεσμού.

- Ενυδατωθείτε και αδυνατίστε: Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism (2003), η κατανάλωση 500ml νερού μπορεί να προκαλέσει αύξηση του μεταβολισμού κατά 30%. Η επίδραση του νερού στο μεταβολισμό αρχίζει 10 λεπτά μετά την κατάποση, κορυφώνεται στα 30-40 λεπτά και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 1 ώρα. Σύμφωνα πάντα με τη μελέτη, κατανάλωση 1.5 λίτρου νερού ημερησίως μπορεί να αυξήσει την ημερήσια δαπάνη ενέργειας κατά 48 θερμίδες.

Επιπλέον, κάποιες μελέτες προτείνουν πως η κατανάλωση 1 ποτηριού νερό πριν το φαγητό μπορεί να μειώσει αισθητά την όρεξη και την τάση για υπερκατανάλωση φαγητού και ιδιαίτερα λιπαρών τροφίμων. Συγκεκριμένα, οι J.D. Stookey et al (Obesity and Diabetes Week, Ιαν 2005) με έρευνα που έκαναν κατέληξαν στο ότι: «ανεπαρκής ενυδάτωση του οργανισμού μπορεί να βοηθήσει την εμφάνιση παχυσαρκίας». Αυτό γιατί στην προσπάθεια του σώματος να αντιμετωπίσει την ανεπαρκή παρουσία υγρών αναζητά την πρόσληψη λιπαρής τροφής, αφού ο μεταβολισμός των λιπών αποδίδει αρκετά μεγάλη ποσότητα νερού συγκριτικά με το μεταβολισμό των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών.

Εκτός από την κατανάλωση νερού – που πρέπει να αποτελεί την πρώτη μας επιλογή – η υδάτωση του οργανισμού μας μπορεί να επιτευχθεί και μέσω της κατανάλωσης διαφόρων ποτών ή ροφημάτων όπως: χυμοί, γάλα, τσάι, καφές, γιαούρτι, σόδα, αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, σούπες, αλλά και μέσα από αρκετές τροφές, όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά.


4) Η άσκηση να γίνει τρόπος ζωής! Η άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας επιτυχημένης προσπάθειας απώλειας βάρους. Αντισταθμίζει την ελάττωση του μεταβολισμού που προκαλείται από μια υποθερμιδική δίαιτα μέσω διατήρησης ή/και αύξησης της μυϊκής μάζας, που είναι μεταβολικά ενεργή. Ενισχύει την ταχύτερη απώλεια κιλών και λίπους, προσφέρει τόνωση και γράμμωση στα «δύσκολα» σημεία και ενισχύει την καρδιοαναπνευστική υγεία. Το πρόβλημα είναι ότι ο αρχικός ενθουσιασμός μας συνήθως μετριάζεται ή δεν βλέπουμε αρκετά σύντομα απτά αποτελέσματα και τα παρατάμε!

Για να μην συμβεί αυτό μπορούμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά. Στην αρχή θέτουμε μικρούς και ρεαλιστικούς στόχους, όπως είναι τα 30 λεπτά περπάτημα μέτριας έντασης την ημέρα. Πρέπει να μένουμε πιστοί στην προσπάθεια μας. Όχι μόνο θα χάσουμε κιλά αλλά και θα τα διατηρήσουμε!


6) Η οργάνωση είναι το παν! Οργανωθείτε! Καλό είναι να φροντίσετε να υπάρχουν στο σπίτι όλα τα τρόφιμα που χρειαζόμαστε όπως φρούτα, λαχανικά, γάλα, δημητριακά κτλ και ίσως να απομακρύνετε πιθανούς πειρασμούς π.χ. σοκολάτες, πατατάκια κτλ.. Προγραμματίστε τι θα φάτε την επόμενη από σήμερα, ώστε να αποφύγετε το έτοιμο φαγητό και τις διατροφικές παρασπονδίες. Οργανώστε έτσι το πρόγραμμα σας ώστε να υπάρχει χρόνος και για λίγη άσκηση καθημερινά.


7) Επιστροφή στις ρίζες μας. Πριν από μερικές δεκαετίες η Ελλάδα ήταν ο απόλυτος εκπρόσωπος της Μεσογειακής διατροφής. Από τότε όμως τα πράγματα δυστυχώς έχουν αλλάξει ριζικά και έχουμε υιοθετήσει ένα δυτικό πρότυπο διατροφής με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της παχυσαρκίας. Η διατροφή μας καλό θα είναι να περιέχει καθημερινά φρούτα, λαχανικά, καθώς και 2 μερίδες γαλακτοκομικών με χαμηλά λιπαρά αλλά και αμυλούχα τρόφιμα (ψωμί πολύσπορο, δημητριακά/ζυμαρικά ολικής αλέσεως, καστανό ρύζι, πατάτες, όσπρια) που συχνά αποκλείονται από το διαιτολόγιο με τον φόβο ότι είναι «παχυντικά». 1-2 φορές την εβδομάδα καλό είναι να καταναλώνουμε κοτόπουλο και ψάρι καθώς και όσπρια ή λαδερά φαγητά. Τέλος, το κόκκινο κρέας πρέπει να καταναλώνεται 1 φορά την εβδομάδα καθώς είναι εξαιρετική πηγή σιδήρου.


8) Η εύκολη λύση δεν είναι πάντα η καλύτερη. Χαρακτηριστικό των ημερών μας είναι οι γρήγοροι ρυθμοί. Στο τέλος μιας δύσκολης ημέρας το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να καθίσουμε στον καναπέ, να χαλαρώσουμε και φυσικά να παραγγείλουμε φαγητό απ’έξω εύκολα και γρήγορα. Δυστυχώς όμως, τα φαγητά αυτά είναι συνήθως πλούσια σε θερμίδες, λιπαρά και μάλιστα κορεσμένα, καθώς και αλάτι, όλα συστατικά που έχουν ενοχοποιηθεί κατά καιρούς για την ανάπτυξη διαφόρων προβλημάτων υγείας. Εξάλλου, ενόψι της οικονομικής κρίσης, το σπιτικά μαγειρεμένο φαγητό είναι και πιο υγιεινό!

Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήστε!! Τα θετικά αποτελέσματα αυτού του νέου τρόπου ζωής θα τα βλέπετε και θα τα νιώθετε καθημερινά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1q1i2jF

via IFTTT

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που κάνετε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και καταστρέφουν το σώμα σας! (PHOTOS)

Μπορεί να θεωρείται οτι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τις παρακάτω συνήθειες. ΚΙ ΟΜΩΣ κάνετε μεγάλο λάθος…




1.)Ωραία να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή, σωστά; ΛΑΘΟΣ! Η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι επιζήμια καθώς η φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα μάτια και πονοκεφάλους. Ορισμένοι υπολογιστές μάλιστα, είναι και υπεύθυνοι για νευρολογικές βλάβες.




2.)Τίποτα δεν είναι λάθος με το στέγνωμα μαλλιών. Κι όμως η θερμότητα από το σεσουάρ, μειώνει το υδρογόνο των μαλλιών και μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση.




3.)Το αμήχανο δάγκωμα μολυβιών και στυλό, μπορεί να προκαλέσει φθορές στα δόντια, ακόμα και να τα στραβώσει!




4.) ΜΗ βγεις έξω χωρίς αντηλιακό. Εκτός από προστασία, βοηθά το δέρμα να δείχνει υγιές και νέο!




5.) Το καθημερινό ντους είναι καλό! ΚΙ ΟΜΩΣ! Το καθημερινό ντους με καυτό νερό και τρίψιμο στο σώμα μπορεί να ευθύνεται για την αφυδάτωση του δέρματος!




6.) Το τζόγκινγκ μπορεί να είναι καλή άσκηση, ωστόσο φαίνεται πως είναι υπεύθυνο για αρθρίτιδες καθώς η αναερόβια άσκηση φθείρει πολύ τα γόνατα.




7.)Τα λεμόνια μπορεί να γίνουν επιβλαβή. Η οξύτητα τους καταστρέφει το σμάλτο των δοντιών.




8.) Τα αγαπημένα μας ποπ κορν είναι το ιδανικό σνακ για ταινία. Κάνετε λάθος! Εάν κολλήσουν στα δόντια σας μπορεί να προκαλέσουν φθορές.




9.) Η καθιστική εργασία μάλλον δεν είναι τόσο καλή. Εάν κάθεστε για περισσότερες από 6 ώρες στο γραφείο σας, αυξάνεται κατά 64% ο κίνδυνος καρδιοπάθειας.




10.) Οι κάλτσες στον ύπνο μπορούν να κάνουν κακό! Συγκεκριμένα αποτρέπουν την ανταλλαγή αερίων των κυττάρων του σώματός σας, το οποίο όχι μόνο βλάπτει τα κύτταρα του δέρματος αλλά και τα κύτταρα του εγκεφάλου σας!






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/Y4McYJ

via IFTTT

Χαμός στο διαδίκτυο! Το ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ μέσα σε καμαρίνι τραγουδιστή με 40άρα Πατρινιά!!!

Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας. Όχι μόνο τα δικά μας αλλά και περισσότερα από 300 χιλιάδες ζευγάρια μάτια εδώ και μερικές ώρες.


Η πρωταγωνίστρια αγνώστων λοιπών στοιχείων είναι από Πάτρα και δείχνει ν΄ απολαμβάνει το σεξ με τραγουδιστή που τον φωνάζει Άρη.


Οι σκηνές λαμβάνουν χώρα στο καμαρίνι του τραγουδιστή όπου μπορεί κανείς να παρατηρήσει τα προκλητικά εσώρουχά της τα βαρέα ένσημα ου έχει κολλήσει η κοπέλα στην χρήση του παλινδρομικού μονόχορδού αλλά και την προφορά της.


Το «Λι» και το «Νι» ακούγονται καθ΄ όλη την διάρκεια της πράξης με τον τραγουδιστή να προσπαθεί να κρατήσει τις… νότες χαμηλά.


Βαρύτονος αν και μη προικισμένος.


Το video αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού και για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1lr4DRt

via IFTTT

ΑΜΦΙΠΟΛΗ: «ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ»! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΕΚΑΚΗ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ… ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ

ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ! Σκύλος προσπαθεί να “ξυπνήσει” τον νεκρό αδερφό του!(Video)

Ο θάνατος είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που ενώνει κάθε ζωντανό πλάσμα στον κόσμο…


Το συγκλονιστικό βίντεο που ραγίζει καρδιές, δείχνει ένα σκύλο να προσπαθεί να «ξυπνήσει» τον νεκρό αδερφό του λίγο πριν εκείνος ταφεί.


Το ροτβάιλερ, γαβγίζει στο αυτί του αδερφού του για να τον κάνει να σηκωθεί ενώ γρυλίζει όταν τα αφεντικά τους τον σηκώνουν προκειμένου να τον θάψουν.


Οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να τον απομακρύνουν από το νεκρό ζώο αλλά ο σκύλος θέλει να πει ένα ακόμα «αντίο» με την όσφρησή του…


Ποιος είπε ότι οι άνθρωποι διαφέρουν πολύ από τα ζώα;







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1nNkXYq

via IFTTT

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΠΟΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΡΣ! ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ!



Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση του διπλού φονικού στη Μεσσηνία, καθώς τα στοιχεία που προκύπτουν από τη διερεύνηση του τραγικού περιστατικού ενισχύουν το σενάριο… εμπλοκής και τρίτου προσώπου στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Σγουρού και του Γιάννη Κομμάτη από τους δύο 18χρονους. Ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Σγουρού έχει ήδη ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο δραστών.



Μιλώντας στη Real News, ο Κωνσταντίνος Μαργέλης αναφέρει ότι τα στοιχεία που αφορούν τον συνεργό των 18χρονων αναμένεται να αποκαλυφθούν ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, προκαλώντας πάταγο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με σαφήνεια για την εμπλοκή και τρίτου προσώπου.



Η δημοσιοποίηση των στοιχείων που έχουμε στη διάθεσή μας για τον συνεργό θα προκαλέσει πάταγο», σημειώνει.



Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των 18χρονων αφορά τόσο την ημέρα που διεπράχθη η διπλή ανθρωποκτονία, όσο και τα 24ωρα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Σγουρού και του 25χρονου φίλου του Γιάννη Κομμάτη σε απομονωμένη περιοχή της Μεσσηνίας.



Η εμπλοκή τρίτου προσώπου που υποστήριξε τους 18χρονους Παναγιώτη Μήτσο και Νίκο Μοσχανδρέου ενδέχεται να αφορά είτε την προσπάθεια εξαφάνισης των πτωμάτων, είτε ακόμα και την οργάνωση της δολοφονίας.



Τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα ακόμα και όσον αφορά το κίνητρο των δραστών που υποστηρίζουν ότι είχαν πληρώσει με 800 ευρώ τον Κωνσταντίνο Σγουρό για να τους προμηθεύσει αναβολικά που δεν τους έδωσε ποτέ.




Πηγή: news247.gr





from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1nfZebA

via IFTTT

Mήπως είστε βουλιμικό άτομο;;; Ποια είναι τα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ και πώς θα απαλλαγείτε…

Με τον όρο βουλιμία ορίζουμε τη συχνή κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού, την οποία το άτομο νιώθει ανίκανο να ελέγξει ή να σταματήσει.


Χαρακτηριστικά ψυχογενούς βουλιμίας


Τα επεισόδια της υπερφαγίας αφορούν συνήθως την κατανάλωση τροφών, οι οποίες έχουν πολλές θερμίδες και μπορούν να καταναλωθούν εύκολα και γρήγορα. Τα βουλιμικά άτομα, για να καταφέρουν να ελέγξουν το βάρος τους, χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες καθαρτικών ή και διουρητικών, κάνουν πολυήμερες νηστείες και προκαλούν εμετό έπειτα από κάθε επεισόδιο. Συνήθως, ντρέπονται για τη συμπεριφορά τους και προσπαθούν να κρατήσουν κρυφά τα επεισόδια αυτά.


Τα άτομα που έχουν ψυχογενή βουλιμία συνήθως έχουν φυσιολογικό βάρος, αλλά υπάρχουν και ενδείξεις ότι πριν από την εμφάνιση της διαταραχής ίσως είχαν περισσότερο βάρος από άλλα άτομα της ίδιας ηλικίας.

Η διαταραχή αυτή είναι ιδιαίτερα συχνή στις ανεπτυγμένες χώρες και το μεγαλύτερο ποσοστό εμφανίζεται στις γυναίκες.

Η βουλιμία παρουσιάζεται στις γυναίκες δύο με τρεις φορές πιο συχνά από την ανορεξία. Τα άτομα που υποφέρουν από βουλιμία προσλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού, η ενεργειακή αξία του οποίου μπορεί να φτάσει και τις 5.000 θερμίδες.


Στη συνέχεια ,όμως, οι ενοχές που νιώθουν τους ωθούν σε πρόκληση εμέτου ή στη λήψη καθαρκτικών ή διουρητικών σκευασμάτων, προκειμένου να “αποβάλλουν” την υπερβολική αυτή ποσότητα τροφής.

Το βουλιμικό άτομο τρώει και συμπεριφέρεται φυσιολογικά, παρουσία άλλων ατόμων και κρατάει μυστική τη διαταραχή του.


Αιτιολογία:


Η νευρογενής βουλιμία οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της σημασίας που δίνει η κοινωνία στην απόκτηση λεπτού σώματος.

Εμφανίζεται, όταν ένα άτομο αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα στη ζωή του όπως οικογενειακά, κοινωνικά κ.ά. Κάτω από τέτοιες συνθήκες το άτομο αισθάνεται αβοήθητο και ανίκανο να ελέγξει αυτά που συμβαίνουν στη ζωή του. Έτσι, του είναι ευκολότερο να ελέγξει την κατανάλωση της τροφής του και να συγκεντρωθεί στην εμφάνιση του σώματός του και του βάρους του αντί να αντιμετωπίσει τα πραγματικά του προβλήματα.

Συμπερασματικά, η νευρογενής βουλιμία δεν έχει να κάνει με τη λαιμαργία και την επιθυμία για υπερβολική κατανάλωση τροφής (τα οποία παρουσιάζονται ως συμπτώματα της διαταραχής αυτής), αλλά με σωματικούς, ψυχολογικούς και κοινωνικούς παράγοντες .


Τα διαγνωστικά κριτήρια της νευρογενούς βουλιμίας είναι τα εξής:


1. Επανειλημμένα επεισόδια υπερφαγίας : ταχεία κατανάλωση μεγάλης ποσότητας τροφής μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

2. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων υπερφαγίας υπάρχει ένα αίσθημα έλλειψης ελέγχου της συμπεριφοράς πρόσληψης τροφής.

3. Το άτομo τακτικά προκαλεί εμετό, χρησιμοποιεί καθαρτικά / διουρητικά, ακολουθεί αυστηρή δίαιτα ή νηστεία ή ασκείται εντατικά, για να αποτρέψει την αύξηση βάρους.

4. Ένας ελάχιστος μέσος όρος δύο επεισοδίων υπερφαγίας την εβδομάδα για τρεις τουλάχιστον μήνες.

5. Επίμονη και υπερβολική ενασχόληση με το σχήμα και το βάρος του σώματος.

Διατροφική αντιμετώπιση – Το βουλιμικό άτομο πρέπει:

• Να τρώει τακτικά γεύματα. Αυτό θα μειώσει την ανάγκη για υπερκατανάλωση τροφής.

• Να είναι με άλλα άτομα μετά τα γεύματα.

• Να απασχολείται με άλλες δραστηριότητες μετά από κάθε γεύμα.

• Να ηρεμεί μετά από κάθε γεύμα.

• Να αποφεύγει την υπερκατανάλωση τροφής με την προοπτική να προκαλέσει εμετό.

• Αν προκαλέσει εμετό ή κάνει χρήση καθαρτικών, πρέπει να προσπαθήσει να πάρει το επόμενο γεύμα κανονικά.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1qZ4q8m

via IFTTT

Φτιάξε την πιο γλυκιά και γρήγορη πίτα με γέμιση σοκολάτα!

Τέλεια ιδέα για πρωινό ή για τον καφέ σου! Φτιάξε αυτή την… σοκολατένια πίτα και θα γλείφεις τα δάχτυλά σου!


Υλικά:

200γρ. κουβερτούρα κλασική

125γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

125γρ. μαλακό βούτυρο

125γρ. αμύγδαλα σε σκόνη

2 αυγά

1 πρέζα κανέλα σε σκόνη

2 ζύμες σφολιάτας

1 κρόκο


Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 220°C βαθμούς.Προετοιμάστε την τάρτα σοκολάτας: ψιλοκόψτε τη κουβερτούρα και λιώστε τη σε μπεν μαρί, χωρίς να προσθέσετε νερό. Ανακατέψτε με σύρμα σε ένα μπολ την ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και «αφρώδες».Προσθέστε τα αμύγδαλα σε σκόνη, την λιωμένη σοκολάτα, τα δύο αβγά (ρίχνοντάς τα ένα ένα μέχρι να απορροφηθούν καλά) και την κανέλα. Ανακατέψτε καλά.Ξετυλίξτε την ζύμη μέσα στο ταψί κρατώντας την διαφάνεια με το ένα χέρι σταθερή και τραβώντας το φύλλο με το άλλο. Γεμίστε το κέντρο με το μείγμα σοκολάτας αφήνοντας 2 εκ. κενό περιμετρικά.Καλύψτε με το δεύτερο φύλλο και κολλήστε τις άκρες μεταξύ τους με τα δάχτυλά σας περιμετρικά. Σφραγίστε καλά με ένα πιρούνι.Με ένα πινέλο αλείψτε την επιφάνεια της ζύμης , για να ροδίσει, με τον κρόκο αβγού. Κάντε τρύπες με ένα μαχαίρι στο φύλλο για να μη φουσκώσει πολύ κατά το ψήσιμο.Ψήστε την πίτα για 17’ λεπτά περίπου στο φούρνο σας (η πίτα πρέπει να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές).






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1CgmZdf

via IFTTT

“Είναι γάτα, ο κοντός με τη γραβάτα!” Τι σχέση το ύψος του άντρα με την ποιότητα και τη διάρκεια του γάμου;;;

Αν θέλετε η σχέση σας να έχει μεγάλη διάρκεια τότε πρέπει να παντρευτείτε κοντό άνδρα, υποστηρίζουν οι επιστήμονες ενώ οι ψηλοί άνδρες παντρεύονται πιο γρήγορα και κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού.


Μάλιστα όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης το ποσοστό των διαζυγίων των κοντών ανδρών είναι πολύ λιγότερα σε σύγκριση με τους ψηλούς.


Οι ψηλότεροι άνδρες, συνήθως, παντρεύονται μορφωμένες και μεγαλύτερες γυναίκες αλλά αυτοί οι γάμοι καταλήγουν σε διαζύγια. Πιθανόν οι ψηλοί άνδρες να συνδέουν το ύψος με την αρρενωπότητα και το status ενώ οι κοντοί άνδρες το πιθανότερο είναι να παντρευτούν νεότερες γυναίκες και να αποκτήσουν περισσότερο χρήματα από εκείνες.


Καλέ πώς το έλεγε το άσμα; Είναι μάγκας, είναι μάγκας ο κοντός με τη γραβάτα! Πολύ μπροστά ο στιχουργός.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1qYS4x1

via IFTTT

Βρε την Miley! Καιρό είχε να φωτογραφηθεί ΓΥΜΝΗ! Η νέα φωτογράφηση με τις προκλητικές πόζες που έχει μοιράσει ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!(SEXY PHOTOS)

Τα βγάζει… όλα και με περιττή άνεση στο 91ο τεύχος του περιοδικού V Magazine η 21χρονη MIley αλλά τουλάχιστον για χάρη του διάσημου σχεδιαστή Karl Langerfeld στο φακό του οποίου ποζάρει!




Στην προκλητική αυτή φωτογράφιση η Miley πόζαρε με διάφορες έως… καθόλου αμφιέσεις, όπως εδώ με τα custom made μποτίνια-στιλέτο γνωστής μάρκας αθλητικών, μια γούνα και ένα αθλητικό εσώρουχο.




Φυσικά η φωτογραφία που θα συζητηθεί στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες είναι αυτή που ποζάρει όπως τη γέννησε η μανούλα της με μερικά emoticons να καλύπτουν…. κάποια επίμαχα σημεία!




Η Miley πόζαρε και με ολόσωμο μαγιό Fendi αποκαλύπτοντας τα τατουάζ στα χέρια της.




Και φυσικά, ακόμη και ντυμένη βρήκε τρόπο να προκαλέσει χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα αξεσουάρ και πάντα υπό τις οδηγίες του μόδιστρου Langerfeld!






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1qgIhSX

via IFTTT

Αυτό είναι το πιο ΑΡΡΩΣΤΟ βίντεο που έχεις δει! Σου φαίνεται μια γλυκιά κοπέλα;; Για δες καλύτερα… (VIDEO)

Η συγκεκριμένη κοπέλα μάλλον είχε βαρεθεί να της την πέφτουν διαδικτυακά…


Για το λόγο αυτό γύρισε το παρακάτω βίντεο! Άντε να την πλησιάσεις μετά!







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1sT1hpg

via IFTTT

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΙΚΑΡΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΑΣΤΕΓΟ!

Η χώρα που σε λίγα χρόνια δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ κάτοικο! Ποια είναι και γιατί είναι καταδικασμένη;;;

Το έτος 2750 πολλά θα έχουν αλλάξει. Οι Νοτιοκορεάτες είναι σίγουροι για ένα από αυτά. Μέχρι τότε, δεν θα έχει μείνει κανένας κάτοικος στη χώρα τους.


Μία πρόσφατη μελέτη της Εθνικής Υπηρεσίας Ερευνών της χώρας σκιαγράφησε με τα πλέον ζοφερά χρώματα το μέλλον της Νότιας Κορέας. Γιατί το συμπέρασμά της είναι ότι ως το 2750, η χώρα θα έχει μηδέν κατοίκους.


Η ρίζα του προβλήματος είναι ξεκάθαρη. Το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό γεννήσεων, 1,9 παιδιά ανά γυναίκα. Αυτό που όμως προκαλεί σοκ είναι η ταχύτητα με την οποία μπορεί να συμβεί αυτός ο… αφανισμός. Ο πληθυσμός της Νότιας Κορέας μπορεί να συρρικνωθεί μέσα σε λίγες γενιές.


Ως το 2136, προβλέπεται ότι η χώρα θα έχει χάσει τους 40 εκατομμύρια- από τους 50 εκατ.- κατοίκους της, σύμφωνα με την έρευνα. Κάποιες περιοχές της Νότιας Κορέας θα επηρεαστούν νωρίτερα σε σύγκριση με άλλες. Η πόλη Μπουζάν- η δεύτερη μεγαλύτερη μετά τη Σεούλ- θα είναι η πρώτη που θα έχει μηδενικούς κατοίκους ως το 2413. Η Νότια Κορέα δεν είναι η μοναδική χώρα της Ασίας που αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα. Μελέτη του 2012 αποκάλυψε αντίστοιχο πρόβλημα για την Ιαπωνία, αν και οι άνθρωποι εκεί έχουν λίγο περισσότερο χρόνο για να αντιστρέψουν τον αφανισμό. Ο δικός τους προβλέπεται σε 1.000 χρόνια.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1lqtQeI

via IFTTT

Η “Σάνσα” του “Game of Thrones” έγινε… μοντέλο

Έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της Σάνσα, της μεγαλύτερης κόρης του Νεντ Σταρκ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones».


Ο λόγος για τη Σόφι Τέρνερ, που από το Γουίντερφελ βρέθηκε στην… πασαρέλα.


Η νεαρή ηθοποιός έγινε μοντέλο για χάρη της γνωστής βρετανικής εταρείας, Karen Millen και πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια της.


Παρουσιάζει την ολοκαίνουρια κολεξιόν της μέσα από βίντεο που τιτλοφορείται «The Journey» (το ταξίδι) και μεταμορφώνεται από απλό κορίτσι με street style ντύσιμο σε ντίβα.







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1nf6uod

via IFTTT

ΣΟΚ! Ο ΕΝΦΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ 30% ΤΟ 2015 ΚΑΙ 50% ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016!!! ΚΛΑΨΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: “Δεν είμαι μόνο η Ζουμπουλία”

Οι ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό πεδίο τα τελευταία χρόνια δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο το χώρο της σόουμπιζ, μάλλον το αντίθετο. Για τα νέα αυτά δεδομένα, αλλά και την επιτυχία μετά το “Παρά Πέντε” μιλά η δημοφιλής ηθοποιός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.


“Τα σίριαλ όντως δεν υπάρχουν όπως υπήρχαν. Είχα μια πρόταση για ένα στον ΑΝΤ1 αλλά δεν την αποδέχτηκα γιατί έχω την περιοδεία. Με χαρά μου όμως ακούω να ετοιμάζονται σίριαλ. Η τηλεόραση μου έχει δώσει χαρά, ευχαρίστως θα ξαναμπώ. Αλλά το θέατρο δεν το εγκατέλειψα και δεν θα το εγκαταλείψω ποτέ. Το θέατρο είναι η δουλειά μου. Ευτυχώς πάει ο κόσμος στο θέατρο. Γιατί ο ηθοποιός κάνει θέατρο για να επικοινωνήσει με τον κόσμο, να μην το ξεχνάμε αυτό” δήλωσε στο περιοδικό Hello για τη διάκριση ανάμεσα σε θέατρο και τηλεόραση.


Η αγαπητή σε πολύ κόσμο, ηθοποιός μίλησε μάλιστα και για την επιτυχία που γνώρισε, αλλά και το πώς αυτή επηρέασε τη δουλειά της. “Την τέχνη μου δεν την επηρέασε καθόλου. Μου άλλαξε τη ζωή μου με την έννοια ότι μου εμπιστεύτηκαν πιο δύσκολα πράγματα. Ήμουν μια καλή ηθοποιός, μετά έγινα γνωστή και καλή. Η εξέλιξη αυτή ωστόσο, συνεπάγεται ότι έχεις και ο ίδιος μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό σου, καταβάλλεις περισσότερο κόπο. Έχω κάνει μεγάλη διαδρομή για να πείσω και τους πιο φιλύποπτους ότι δεν είναι μόνο η “Ζουμπούλια” η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Αν δεν σου έρθει τυχαία η επιτυχία στην τηλεόραση μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Εμένα μου έκανε καλό” σχολίασε σχετικά.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1nf2pAq

via IFTTT

Αγκαλιές και φιλιά για το κορίτσι του “Λύκου της Γουόλ Στριτ”

Αποτελεί το νέο αστέρι του Χόλιγουντ… Το νέο sex symbol της μεγάλης οθόνης… Η συμμετοχή της στο «Λύκο της Γουόλ Στριτ» εκτόξευσε την καριέρα της και την έκανε διάσημη παγκοσμίως.


Κι ενώ στην ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε “Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ” έλιωνε στην αγκαλιά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στην αληθινή ζωή η Μαργκό Ρόμπι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του βοηθού σκηνοθέτη Τομ Άκερλεϊ.


Η ερωτοχτυπημένη Μαργκό Ρόμπι απαθανατίστηκε με το νέο της αμόρε σε τρυφερές περιπτύξεις και μάλιστα σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου.



Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, αλλά και για τα φλας των παπαράτσι, η 24χρονη απολάμβανε τα φιλιά και τις αγκαλιές του αγαπημένου της.








from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1wWcjQU

via IFTTT

ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η "ΔΕΛΦΙΚΗ ΙΔΕΑ" ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ!!! ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!!

«Ο ΟΤΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ»!!! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΦΑΟ ΚΑΙ…ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!

“Όνειρο ήταν”: Αυτό είναι το ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ της σειράς! SPOILER ALERT!

Η σειρά «Όνειρο ήταν» από τις πρώτες ημέρες προβολής κέρδισε τους τηλεθεατές.


Στην Κύπρο έχει ρίξει αυλαία και βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το φινάλε της. Ο γάμος του Αντώνη και της Ήβης μοιάζει να διώχνει μια για πάντα τον εφιάλτη. Ειδικά τώρα που οι υπεύθυνοι για το δράμα της φαίνεται να τιμωρούνται, τίποτα δε μπορεί να χαλάσει την ευτυχία τους. Είναι όμως έτσι; Έχουν τιμωρηθεί όλοι οι δράστες της απαγωγής ή κάποιος είναι ακόμη ελεύθερος; Είναι ο Φραγκόπουλος νεκρός ή συνεχίζει να σχεδιάζει την τελική του επίθεση;


Την ίδια στιγμή ο Πάνος είναι εκτός ελέγχου. Νιώθει πως έχει χάσει τα πάντα ειδικά μετά τον τσακωμό του με την Ήβη και τον Αντώνη και την απαίτηση τους να μην τους ξαναενοχλήσει και να ξεχάσει το αδερφάκι του. Δε θα το ξαναδεί. Ενώ η Δόμνα ετοιμάζεται να το σκάσει με τον Αλέξανδρο κι εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ο Πάνος ετοιμάζει την δική του τελική επίθεση. Μια επίθεση που θα γίνει τη μέρα του γάμου. Κι είναι τόσο αποφασισμένος και ταπεινωμένος που είναι ικανός για όλα. Ακόμη και να χρησιμοποιήσει ένα όπλο που αγόρασε παράνομα. Η Άρτεμις προετοιμάζει την φυγή της κόρης της στο εξωτερικό κι έχει οργανώσει τα πάντα εκτός από μια λεπτομέρεια. Τον Ερμή Φραγκόπουλο που σύντομα θα την επισκεφθεί. Για την ώρα ο Άγγελος έχει καταντήσει «μισότρελος» απ’ τις απειλές και τα παιχνίδια του Φραγκόπουλου κι οδηγείται προς το τέλος του βασανιστικά.


Θα τον σκοτώσει ή θα τον αφήσει απλά να τρελαθεί; Και ποιο είναι το τελικό σχέδιο του Φραγκόπουλου; Ποιος είναι πραγματικά και γιατί μισεί τόσο την Ελπίδα και την οικογένεια της; Αν δεν είναι παιδί του Νικόλα Αβραμίδη που ζητά εκδίκηση, ποια σκοτεινή δύναμη οδηγεί τα κίνητρα του; Και γιατί εξοντώνει έναν, έναν τους συνεργάτες του στο έγκλημα; ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ; Ο γάμος της Ήβης και του Αντώνη μοιάζει με αναποδογυρισμένη κλεψύδρα. Η σκόνη αδειάζει από πάνω προς το κάτω κι όταν ο τελευταίος κόκκος νικηθεί απ’ την βαρύτητα, το δράμα θα ολοκληρωθεί.







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1vzVrxy

via IFTTT

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Επιστήμονες κατάφεραν να μετατρέψουν τις ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ εμπειρίες σε ευχάριστες αναμνήσεις!

Οι τραυματικές αναμνήσεις θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ευχάριστες με τη βοήθεια μιας λάμψης φωτός.


Ίσως μια μέρα οι επιστήμονες να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν μια νέα τεχνική, για να θεραπεύουν το μετατραυματικό στρες ή ασθενείς που υποφέρουν από εξουθενωτικές φοβίες.


Η μέθοδος αυτή, που όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline έχει αποδειχτεί ότι «πιάνει» σε ποντίκια, υπόσχεται ότι θα προσφέρει τη δυνατότητα να «αλλάζει» τη μνήμη, κάτι που μέχρι τώρα βλέπαμε μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.


Μια ομάδα νευρολόγων από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης ανακάλυψαν ένα μονοπάτι του εγκεφάλου που συνδέει τις αναμνήσεις με τα συναισθήματα.


Βρήκαν ότι μία και μόνο ανάμνηση μπορεί να προκαλέσει αίσθημα φόβου, ευτυχίας ή ενθουσιασμού, ανάλογα με την περιοχή του εγκεφάλου που εμπλέκεται.


«Στο μέλλον ίσως είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε μεθόδους, που θα βοηθούν τους ανθρώπους να θυμούνται θετικές αναμνήσεις πιο έντονα από αυτές με αρνητικό περιεχόμενο» δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, Dr Susumu Tonegawa, από το Ινστιτούτο Picower για τη Μάθηση και τη Μνήμη.


Οι ερευνητές μελετούν τώρα το κατά πόσο η επανενεργοποίηση των ευχάριστων αναμνήσεων επιδρά ή όχι στην κατάθλιψη, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα εντοπίσουν νέους στόχους για φάρμακα, που θα θεραπεύουν την κατάθλιψη και το σύνδρομο μετατραυματικού στρες.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1nMI98Y

via IFTTT

Ο κύκλος ζωής της ΣΤΥΣΗΣ: Γιατί αλλάζει ανάλογα με την ηλικία;;

Οι γιατροί κατανοούν όλο και καλύτερα την ανδρική σεξουαλικότητα και πώς αυτή εκφράζεται σε κάθε ηλικία.


Παρατηρούνται σημαντικές μεταβολές στη στύση – και το ανδρικό μόριο γενικότερα – σε κάθε δεκαετία της ζωής του άνδρα, από την εφηβεία ως και τα βαθιά γεράματα.

Όπως εξηγεί ο Δρ. Steven Lamm από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, παλαιότερα επικρατούσε η άποψη ότι η ανδρική στύση ανταποκρίνεται σε ένα πρότυπο «όλα ή τίποτα», δηλαδή είτε υπάρχει είτε όχι.


Στην πραγματικότητα, όμως, η στύση και η σεξουαλική ανταπόκριση του άνδρα στην ηλικία των 15 διαφέρει κατά πολύ σε σύγκριση με την ηλικία των 30, των 45 ή των 60.


Οι βασικότερες διαφοροποιήσεις που παρατηρούνται αφορούν στην κυκλοφορία του αίματος, τα επίπεδα της τεστοστερόνης, τη λειτουργία των συνδετικών ιστών και τη λειτουργία των μυών, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνονται διαφορετικοί βαθμοί ευκαμψίας.


Όπως κάθε άλλο όργανο του σώματος, έτσι και το πέος «γερνά». Όσο μεγαλώνει ένας άνδρας, δεν μπορεί να πετύχει τις ίδιες αθλητικές επιδόσεις με έναν εικοσάρη, δε βλέπει εξίσου καλά ούτε το μυαλό του είναι το ίδιο κοφτερό.

Το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο μπορούμε να καθυστερήσουμε αυτή τη διαδικασία γήρανσης και αναζητούνται τρόποι ώστε τελικά να επιτευχθεί αυτό.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1u1GmlB

via IFTTT

Εφτά μικρά TIPS που μπορούν αν αλλάξουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ τη ζωή σου!

Μερικές φορές το να κάνεις μικρές αλλαγές, μπορεί να είναι πιο θαυματουργό και αποτελεσματικό, από το να προσπαθείς να αλλάξεις από τη μία μέρα στην άλλη όλη σου τη ζωή!


Υπάρχουν κάποια τρικς που κάνοντάς τα θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σου, ακόμα και αν αυτή τη στιγμή που τα διαβάζεις νοιώθεις πως δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν! Απλά κάνε ένα πείραμα. Δοκίμασε τα παρακάτω για ένα μήνα και δες τη ζωή σου σιγά σιγά να μεταμορφώνεται! Έχεις να χάσεις κάτι;


#Χρησιμοποίησε σκάλες όσο πιο συχνά μπορείς


Οι γιατροί τονίζουν πως άνθρωποι που ανεβοκατεβαίνουν σκάλες και δε χρησιμοποιούν ποτέ ασανσέρ, έχουν πολύ πιο γερά κόκαλα και κλειδώσεις και μένουν δραστήριοι για περισσότερα χρόνια. Το ιδανικό είναι να ανεβαίνεις περίπου 100 σκάλες τη μέρα! Μπορείς να το πετύχεις; Για προσπάθησέ το! Απέφυγε να ανεβαίνεις τόσες σκάλες, μόνο σε περίπτωση που φοράς ψηλοτάκουνα ή αν έχεις σοβαρό πρόβλημα με τα γόνατά σου.


#Πάρκαρε λίγο μακρύτερα


Το συγκεκριμέο τρικ θα σε δυσαρεστήσει αλλά επίσης θα σε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Σταμάτα λοιπόν να ψάχνεις πάρκινγκ κοντά στη δουλειά σου (ένα άγχος λιγότερο) και ξεκίνα να ψάχνεις αρκετά μέτρα πιο μακριά!


#Πίνε ένα ποτήρι τσάι την ημέρα (χωρίς καφείνη)


Ένα ποτήρι τσάι χωρίς καφείνη την ημέρα θα σου δώσει πολύ ενέργεια και αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας. Πρόσεξε μόνο πως δεν είναι όλα τα φυτικά τσάι κατάλληλα για κάθε μέρα. Το χαμομήλι, το τσάι από τριαντάφυλλο και το τσάι ιβίσκου είναι μερικές ασφαλείς επιλογές για καθημερινή χρήση.


#Φάε ένα πολύ καλό πρωινό


Είτε έχεις μάθει να τρως πρωινό είτε προτιμάς έναν σκέτο καφέ, πρέπει να αναθεωρήσεις! Το πρωινό σου πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από απλά καλό! Συγκεκριμένα το πρωινό σου πρέπει να είναι τονωτικό για την καρδιά, το πιο σημαντικό όργανο του σώματός μας. Η βρώμη είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στην καρδιά σου. Έχει μηδέν χοληστερόλη και είναι γεμάτη ίνες και αντιοξειδωτικά. Ένα επίσης καλό πρωινό μπορεί να περιλαμβάνει βατόμουρα αλλά και δυναμωτικά smoothies.


#Πρόσθεσε ίνες στη διατροφή σου


Δε χρειάζεται να το παρακάνεις, αλλά πρόσθεσε στη διατροφή σου ακόμα και ένα μικρό σνακ με ίνες. Οι τροφές πλούσιες σε ίνες βοηθάνε στη σωστή πέψη των τροφών αλλά και στο χάσιμο κιλών!


#Απέκτησε ρουτίνα στην καθημερινότητά σου


Όταν μιλάμε για ρουτίνα, δεν εννοούμε φυσικά να πηγαίνεις κάθε μέρα στην ίδια καφετέρια και να πίνεις πάντα το ίδιο κοκταίηλ όταν βγαίνεις έξω με την παρέα σου. Το σώμα σου όμως χρειάζεται κάποια ρουτίνα στον ύπνο αλλά και στη διατροφή. Μην αφήνεις τον οργανισμό σου νηστικό για πολλές ώρες και προσπάθησε να κοιμάσαι κάθε μέρα 6-7 ώρες (και παραπάνω αν είναι εφικτό).


#Χαμογέλα περισσότερο


Το συγκεκριμένο τρικ πρέπει να το παλέψεις πολύ! Ένα χαμόγελο είναι πολύ καλύτερο από ένα μόνιμο κατσούφιασμα. Γι’αυτό διάλεξε τους φίλους σου ανάλογα. Φρόντισε να περιτρυγιρίζεσαι από χαμογελαστούς ανθρώπους γεμάτους θετική ενέργεια. Επίσης παρακολούθησε ευχάριστες ταινίες, κωμικές τηλεοπτικές σειρές και γενικά γίνε ένα αισιόδοξο άτομο.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1tlu6hR

via IFTTT

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Σκηνή ΖΗΛΙΑΣ από ΜΠΟΜΠΙΡΑ, επειδή η μαμά του έκανε 2ο παιδί! (VIDEO)

Απλά ξεκαρδιστικό!







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1qs0tb0

via IFTTT

ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, Ε; ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ! 2η ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!



Σχόλιο Α.Π: Και μετά μας κάνουν τους καθηγητές για το πώς θα γίνουμε σωστή χώρα!!! Λέρες είναι ρε οι Γερμανοί. Βάρβαροι ήταν και βάρβαρα συνεχίζουν να φέρονται! Τ' ακούς κύριε Πετρογιάννη;


Tην παρακάτω αποκάλυψη ανήρτησε το olympia.gr

H Γερμανια 2η παγκοσμια σε καταδικες Διεθνων δωροδοκιων!!

οεο




Δημητρης Καμμενος

ΠΠ











from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1qX6KN4

via IFTTT

ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΟΥΝ

Όταν το ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ με το αλκοόλ μπορεί να καταλήξεις κάπως…ΕΤΣΙ! Δείτε τις ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες!

Το παρακάνατε παιδιά!
















from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1CfnRPt

via IFTTT

Εκτόξευσε τη σεξουαλικότητά σου στα ύψη με 5 απλούς τρόπους!

Απλοί τρόποι να νιώσεις πιο αισθησιακή από ποτέ…


Η σεξουαλική γυναίκα δεν είναι αυτή που αναδεικνύει σε μόνιμη βάση το ντεκολτέ της και προσελκύει τα βλέμματα… Είναι εκείνη που αποπνέει έναν συνολικό ερωτισμό που προέρχεται από την αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητά της.


Μάθε 5 τρόπους να κάνεις boost up τη σεξουαλικότητά σου και να νιώσεις ξανά πιο αισθησιακή και ποθητή από ποτέ:


#1 Κάνε γυμναστική:


Η έντονη εφίδρωση δεν έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα την αποτοξίνωση και τη μείωση λίπους! Με τον ιδρώτα, απελευθερώνονται ενδορφίνες, που τονώνουν με φυσικό τρόπο τον οργανισμό και προκαλούν ευφορία.


#2 «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι»:


Διάβασε ένα ερωτικό διήγημα ! Ένα τέτοιο βιβλίο θα βάλει… φωτιά στο μυαλό σου και θα πυροδοτήσει τη φαντασία σου. Ξέχνα τις κλασσικές νουβέλες και γίνε για λίγο η πρωταγωνίστρια του πιο παθιασμένου διηγήματος.


#3 Ανανέωση τώρα:


Τόνωσε την αυτοπεποίθηση και το σέξ απίλ σου κάνοντας αλλαγές στην εμφάνισή σου. Δοκίμασε ένα νέο κούρεμα, αφέσου στα χέρια μιας έμπειρης αισθητικού, ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου και νιώσε τέλεια με τον εαυτό σου.


#4 Εξοικειώσου με το σώμα σου:


Άγγιξε τον εαυτό σου και μάθε κάθε λεπτομέρεια του κορμιού σου. Μετά από ένα χλιαρό ντους, περιποιήσου κάθε σημείο του σώματός σου, κοιμήσου γυμνή και νιώσε την απόλυτη ελευθερία …Σίγουρα δεν θα ξανάδιστάσεις να φορέσεις το κοντό σου φόρεμα την επόμενη φορά που θα θελήσεις…


#5 Δοκίμασε καινούργια πράγματα:


Όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά γενικά στη ζωή σου. Το να μένεις προσκολλημένη σε μια ρουτίνα χρόνων και σε συνήθειες που έχουν καταντήσει εκνευριστικά βαρετές, δεν θα σε ωφελήσει πουθενά. Ο ενθουσιασμός του «καινούργιου», θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και ενέργεια και αυτό… είναι σέξι!






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1pw2YuY

via IFTTT

Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ! ΙΔΟΥ...

Τα 5 είδη σεξ που πρέπει να κάνεις πριν παντρευτείς!

Πριν πεις το μεγάλο «ναι», φρόντισε να έχεις κάνει τους… πειραματισμούς σου στο κρεβάτι.


Αν έχεις απωθημένα στο σεξ μη σκεφτείς καν να βάλεις την κουλούρα! Αν νιώθεις «άπειρη» σε αυτό τον τομέα από τώρα, σε 5-6 χρόνια έγγαμου βίου, σίγουρα αυτό το feeling δεν θα σε βγάλει σε καλό.


Τώρα θα μου πεις ότι αν θέλω να δοκιμάσω οτιδήποτε στο κρεβάτι, μπορώ ωραιότατα να το κάνω με το σύζυγο μου… αλλά βρε καλή μου, οι λέξεις «πειραματισμός» και «σύζυγος», όπως και να το κάνουμε δεν πάνε μαζί!


Για να μην ξυπνήσεις μια ωραία πρωία στο…νυφικό σου κρεβατάκι και πάθεις υστερία που δεν έζησες τη ζωή σου, δεν έχεις εμπειρίες, δεν δοκίμασες όσα ήθελες, και όλα τα συναφή φρόντισε πριν παντρευτείς να έχεις δοκιμάσει τα παρακάτω 5 είδη σεξ:


#1 Σεξ με μικρότερο:


Έχει ενέργεια, δίψα για γνώση και το κυριότερο: φαντασία! Εσύ θα του μάθεις τα δικά σου κόλπα και εκείνος θα σου χαρίσει ένα σερί οργασμών, μέχρι να πεις «φτάνει»!


#2 One night stand:


Λίγο παρακινδυνευμένο , αλλά που ξέρεις; Μπορεί στην τελική να συνειδητοποιήσεις ότι προτιμάς το γρήγορο ωμό σεξ, παρά τις αγκαλίτσες στο κρεβάτι.


#3 After breakup σεξ:


Ή αλλιώς σεξ με τον πρώην! Γενικότερα δεν το συνιστούμε, αλλά τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου πρέπει να έχεις κάνει αυτό το παθιασμένο σεξ μετά το χωρισμό, που κάθε σου αίσθηση γίνεται εντονότερη.


#4 Σεξ με το απωθημένο:


Ναι, ναι για εκείνον τον ανεκπλήρωτο έρωτα μιλάω. Εκείνον που παρακαλούσες κάποτε για ένα του βλέμμα και αφού απηύδησες αποφάσισες να τον ξεχάσεις. Κάνε ένα contact, δώσε ένα σημάδι ζωής, για να μάθεις επιτέλους (αν είναι εφικτό) αν άξιζε η όχι η αναμονή.


#5 Σεξ με τον…εαυτό σου:


Ότι πιο απλό! Δεν χρειάζεται ούτε να χωρίσεις, ούτε να απιστήσεις. Δώσε στον εαυτό σου την απόλυτη ικανοποίηση μόνη σου! Ξέχνα τα ταμπού και δοκίμασέ το σύντομα. Η αυτοϊκανοποίηση θα σε κάνει σεξουαλικά σοφότερη, αφού όχι μόνο θα μάθεις να… εξερευνείς τον εαυτό σου , αλλά θα ανακαλύψεις και το κουμπί του οργασμού σου.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1pXH8Qq

via IFTTT

Ένα καλό πρωινό, ο σύμμαχος για γρήγορο και ανώδυνο αδυνάτισμα!

Νέα έρευνα αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν πολλές θερμίδες το πρωί και ελάχιστες το βράδυ, τείνουν να είναι πιο αδύνατοι.


Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ σε μελέτη που πραγματοποίησαν με 93 παχύσαρκες γυναίκες, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως όσες έτρωγαν τις μισές θερμίδες της ημέρας το πρωί, έχασαν μέσα σε 12 εβδομάδες υπερδιπλάσιο βάρος απ’ ό,τι όσες τις κατανάλωναν το βράδυ.

Τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν ότι δεν έχει σημασία μόνο το τι τρώμε, αλλά και το πότε το τρώμε! Αν καταναλώνουμε τις περισσότερες θερμίδες στο πρωινό μας, τότε θα αισθανόμαστε πιο χορτάτοι την υπόλοιπη ημέρα και έτσι μειώνεται η λαχτάρα για τσιμπολόγημα μέσα στην ημέρα.

Προγενέστερη μελέτη της ίδιας ερευνητικής ομάδας είχε δείξει πως ακόμα και όσοι δεν μπορούν να αποχωριστούν τα γλυκά, μπορούν να αδυνατίσουν εάν φροντίσουν να τρώνε μόνο ένα γλυκό την ημέρα (κατά προτίμησιν με σοκολάτα) και αυστηρά το πρωί.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/VXq9BA

via IFTTT

7 μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου που θα σου αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή!

Μερικές φορές το να κάνεις μικρές αλλαγές, μπορεί να είναι πιο θαυματουργό και αποτελεσματικό, από το να προσπαθείς να αλλάξεις από τη μία μέρα στην άλλη όλη σου τη ζωή!


Υπάρχουν κάποια τρικς που κάνοντάς τα θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σου, ακόμα και αν αυτή τη στιγμή που τα διαβάζεις νοιώθεις πως δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν! Απλά κάνε ένα πείραμα. Δοκίμασε τα παρακάτω για ένα μήνα και δες τη ζωή σου σιγά σιγά να μεταμορφώνεται! Έχεις να χάσεις κάτι;


#Χρησιμοποίησε σκάλες όσο πιο συχνά μπορείς


Οι γιατροί τονίζουν πως άνθρωποι που ανεβοκατεβαίνουν σκάλες και δε χρησιμοποιούν ποτέ ασανσέρ, έχουν πολύ πιο γερά κόκαλα και κλειδώσεις και μένουν δραστήριοι για περισσότερα χρόνια. Το ιδανικό είναι να ανεβαίνεις περίπου 100 σκάλες τη μέρα! Μπορείς να το πετύχεις; Για προσπάθησέ το! Απέφυγε να ανεβαίνεις τόσες σκάλες, μόνο σε περίπτωση που φοράς ψηλοτάκουνα ή αν έχεις σοβαρό πρόβλημα με τα γόνατά σου.


#Πάρκαρε λίγο μακρύτερα


Το συγκεκριμέο τρικ θα σε δυσαρεστήσει αλλά επίσης θα σε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Σταμάτα λοιπόν να ψάχνεις πάρκινγκ κοντά στη δουλειά σου (ένα άγχος λιγότερο) και ξεκίνα να ψάχνεις αρκετά μέτρα πιο μακριά!


#Πίνε ένα ποτήρι τσάι την ημέρα (χωρίς καφείνη)


Ένα ποτήρι τσάι χωρίς καφείνη την ημέρα θα σου δώσει πολύ ενέργεια και αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας. Πρόσεξε μόνο πως δεν είναι όλα τα φυτικά τσάι κατάλληλα για κάθε μέρα. Το χαμομήλι, το τσάι από τριαντάφυλλο και το τσάι ιβίσκου είναι μερικές ασφαλείς επιλογές για καθημερινή χρήση.


#Φάε ένα πολύ καλό πρωινό


Είτε έχεις μάθει να τρως πρωινό είτε προτιμάς έναν σκέτο καφέ, πρέπει να αναθεωρήσεις! Το πρωινό σου πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από απλά καλό! Συγκεκριμένα το πρωινό σου πρέπει να είναι τονωτικό για την καρδιά, το πιο σημαντικό όργανο του σώματός μας. Η βρώμη είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στην καρδιά σου. Έχει μηδέν χοληστερόλη και είναι γεμάτη ίνες και αντιοξειδωτικά. Ένα επίσης καλό πρωινό μπορεί να περιλαμβάνει βατόμουρα αλλά και δυναμωτικά smoothies.


#Πρόσθεσε ίνες στη διατροφή σου


Δε χρειάζεται να το παρακάνεις, αλλά πρόσθεσε στη διατροφή σου ακόμα και ένα μικρό σνακ με ίνες. Οι τροφές πλούσιες σε ίνες βοηθάνε στη σωστή πέψη των τροφών αλλά και στο χάσιμο κιλών!


#Απέκτησε ρουτίνα στην καθημερινότητά σου


Όταν μιλάμε για ρουτίνα, δεν εννοούμε φυσικά να πηγαίνεις κάθε μέρα στην ίδια καφετέρια και να πίνεις πάντα το ίδιο κοκταίηλ όταν βγαίνεις έξω με την παρέα σου. Το σώμα σου όμως χρειάζεται κάποια ρουτίνα στον ύπνο αλλά και στη διατροφή. Μην αφήνεις τον οργανισμό σου νηστικό για πολλές ώρες και προσπάθησε να κοιμάσαι κάθε μέρα 6-7 ώρες (και παραπάνω αν είναι εφικτό).


#Χαμογέλα περισσότερο


Το συγκεκριμένο τρικ πρέπει να το παλέψεις πολύ! Ένα χαμόγελο είναι πολύ καλύτερο από ένα μόνιμο κατσούφιασμα. Γι’αυτό διάλεξε τους φίλους σου ανάλογα. Φρόντισε να περιτρυγιρίζεσαι από χαμογελαστούς ανθρώπους γεμάτους θετική ενέργεια. Επίσης παρακολούθησε ευχάριστες ταινίες, κωμικές τηλεοπτικές σειρές και γενικά γίνε ένα αισιόδοξο άτομο.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1u1c16x

via IFTTT

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ!

9 beauty χρήσεις τις βαζελίνης που σίγουρα δε γνωρίζεις!

Πρόκειται για μία “θαυματουργή” κρέμα που έχει άπειρες χρήσεις στην καθημερινότητά μας. Μιλάμε, φυσικά, για τη βαζελίνη η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρόπους που δε φαντάζεσαι. Δες 9 από αυτούς..


#1 Βγάλε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου


Μην τραβήξεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου όταν θελήσεις να τις βγάλεις καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει κακό στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια σου. Βάλε με μία μπατονέτα λίγη βαζελίνη στο σημείο που βρίσκεται η κόλλα των βλεφαρίδων, περίμενε μερικά λεπτά, και έπειτα τράβηξέ τες προσεκτικά.


#2 Βάλε εύκολα τα σκουλαρίκια σου


Αν δε φοράς συχνά σκουλαρίκια μερικές φορές μπορεί να δυσκολεύεσαι να βάλεις κάποια με πιο χοντρό σιδεράκι. Άλειψέ τα με λίγη βαζελίνη και έτσι θα μπορέσεις να τα βάλεις πολύ πιο εύκολα.


#3 Δώσε λάμψη στα μάγουλά σου


Μπορεί να υπάρχουν ειδικά προϊόντα που δίνουν λάμψη στα μάγουλα αλλά αν δεν έχεις κάποιο από αυτά μπορείς να πετύχεις ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα με λίγη βαζελίνη. Βάλε μικρή ποσότητα πάνω στα μάγουλά σου αφού τους έχεις βάλει ρουζ και θα τα δεις να λάμπουν.


#4 Μαλάκωσε τις πατούσες σου μέσα σε μία νύχτα


Οι σαγιονάρες και τα πέδιλα σκληραίνουν τις πατούσες σου. Για να τις μαλακώσεις βάλ’τους βαζελίνη και άφησέ τες όλη νύχτα με αυτήν φορώντας και ένα ζευγάρι κάλτσες. Το πρωί τα πόδια σου θα είναι απίστευτα απαλά.


#5 Τιθάσευσε τα φρύδια σου


Τα φρύδια μπορούν να γίνουν πολλές φορές ενοχλητικά αλλά λίγη βαζελίνη μπορεί να τα κρατήσει στη θέση τους όλη μέρα. Βάλε ελάχιστη ποσότητα στα δάχτυλά σου και άπλωσέ την στα φρύδια σου.


#6 Ενυδάτωσε το πρόσωπό σου


Αντιθέτως με ότι μπορεί να πιστεύεις, η βαζελίνη μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμα και στο πρόσωπο χωρίς να κλείνει τους πόρους. Καλό είναι, βέβαια, πριν τη βάλεις στο πρόσωπό σου να ρωτήσεις κάποιον δερματολόγο, ειδικά αν έχεις ακμή.


#7 Προστάτεψε το δέρμα σου όταν βάφεις τα μαλλιά σου


Αν θέλεις να μην τρίβεις ώρες μετά το βάψιμο των μαλλιών σου, βάλε βαζελίνη στο μέτωπό σου λίγο πριν ξεκινήσεις το βάψιμο. Το αποτέλεσμα θα είναι η βαφή να χρωματίσει τη βαζελίνη και όχι το δέρμα σου.


#8 Φτιάξε ένα scrub για τα χείλη σου


Ανάμειξε λίγη ζάχαρη με ένα όγδοο του κουταλιού του γλυκού βαζελίνη και δημιούργησε ένα scrub για τα χείλη σου. Αν θέλεις να κάνεις απολέπιση σε όλο το σώμα βάλε απλά μεγαλύτερη ποσότητα βαζελίνης και ζάχαρης στο μείγμα σου.


#9 Απέφυγε το τρίψιμο των μηρών σου


Αν δεν είσαι από εκείνες που έχουν κενό ανάμεσα στους μηρούς σου τότε, προκειμένου να αποφύγεις τη δημιουργία σπυριών και κοκκινίλων από το μεταξύ τους τρίψιμο, βάλε λίγη βαζελίνη στην περιοχή.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1qfUpDS

via IFTTT

One Night Stand: Κι όμως, έχει «κρυφό» πλεονέκτημα!

Αμερικανοί ερευνητές απενοχοποιούν τις εφήμερες σεξουαλικές σχέσεις…

Μπορεί τα One night stands να έχουν κάποια σχέση με το… γάμο σου; Παρ’ότι οι εφήμερες σχέσεις είναι ακόμα ένα θέμα ταμπού για την κοινωνία, Αμερικανοί ερευνητές τα απενοχοποιούν αποκαλύπτοντας ένα «κρυφό» πλεονέκτημα τους σε σχέση με τη ζωή των παντρεμένων ζευγαριών που είχαν πριν τέτοιου είδους σεξουαλική σχέση.


Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία έκθεση που προέκυψε από το National Marriage Project, σχεδόν το ένα τρίτο των παντρεμένων ζευγαριών είχε αρχικά περιστασιακή σχέση.


Η τελευταία έκθεση βασίστηκε σε δεδομένα που αφορούσαν σε περισσότερους από 1.000 ενήλικες ηλικίας 18 έως 34 ετών. Τα στοιχεία κάλυπταν περίοδο πέντε ετών και κατά το διάστημα αυτό 418 άτομα παντρεύτηκαν.


Το 32% των συμμετεχόντων που παντρεύτηκαν την τελευταία πενταετία δήλωσαν πως αρχικά η σχέση με το σύζυγο ή τη σύζυγο δεν ήταν σοβαρή. Όσον αφορά την ποιότητα του γάμου, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι ήταν χαμηλότερη για το 42% αυτών των ζευγαριών, σε σύγκριση με το 36% των περιπτώσεων όπου το περιστασιακό σεξ οδήγησε σε έναν ευτυχισμένο γάμο!






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1qWtOf8

via IFTTT

Tέλεια γραμμή eyeliner με 1 κουτάλι; Κι όμως γίνεται! (Βίντεο)

Ένα beauty trick που θα σου λύσει τα χέρια…


Πόσες ώρες και πόσα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ χαλάς όταν έρθει η ώρα να δημιουργήσεις την τέλεια, ολόισια γραμμή eyeliner;


Μην απογοητεύεσαι, αφού ακόμα και οι make up artist δυσκολεύονται πολλές φορές να κάνουν ακριβώς την ίδια γραμμή στα 2 μάτια! Εκείνοι βέβαια μάλλον δεν σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν ένα… κουτάλι για να δημιουργήσουν το τέλειο αποτέλεσμα!


Ναι, καλά διάβασες! Πήγαινε στην κουζίνα, πάρε ένα κουταλάκι του γλυκού και με 2 απλές κινήσεις σχεδίασε την πιο ίσια και καλοσχηματισμένη γραμμή eyeliner ever!


Απλά ακολούθησε τις πανεύκολες οδηγίες της youtuber MissMae144 και σίγουρα θα τα καταφέρεις:







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1pvJS8f

via IFTTT

Beauty Tips:Σπυράκια και ερεθισμός μετά την αποτρίχωση στο «μουστάκι»; Όχι πια!

Μάθε τα πιο απλά τιπ που θα σε απαλλάξουν από τον ερεθισμό της αποτρίχωσης με κερί.


Όσες βγάζουμε με κερί το «μουστάκι», σίγουρα όλες μας κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε κοκκινίσει, και ερεθιστεί τόσο πολύ που να μην μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας…

Τι να κάνεις για να μην ξανασυμβεί;

-Πριν την αποτρίχωση βάλε ταλκ στο «μουστάκι», για να τραβήξεις λιγότερο δέρμα με το κερί και να αποφύγεις τον έντονο ερεθισμό.

-Μετά την αποτρίχωση οπωσδήποτε αφαίρεσε το κερί με baby oil ή ελαιόλαδο.

-Τέλος, εφάρμοσε αρκετή ποσότητα ενυδατικής στο σημείο και είσαι έτοιμη!






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1vXQ88C

via IFTTT

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ! ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!



Πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στον πιο αδύναμο αντίπαλο του ομίλου, η Εθνική επικράτησε 87-64 της Σενεγάλης και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Η Εθνική μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και μετά το 2-2 πάτησε… γκάζι! Με τους Μπουρούση και Παπανικολάου να δίνουν το έναυσμα το σκορ έφτασε στο 9-2, ενώ ακολούθησαν καλάθια από τους Πρίντεζη, Καλάθη και Μπουρούση, για να ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο με σκορ 18-9 με τρίποντο από τον Βασιλειάδη.

Η δεύτερη περίοδος εκτυλίχθηκε σε… ρολόι, το γνωστό παιχνίδι των παιδιών στις αλάνες, αφού ο Καϊμακόγλου πέτυχε τρία τρίποντα και ο Βασιλειάδης άλλο ένα. Οι δώδεκα πόντοι των δύο Ελλήνων σε συνδυασμό με την ενέργεια και τα καρφώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και την καλή άμυνα των Ελλήνων, έδωσαν στην επίσημη αγαπημένη μεγάλο προβάδισμα. Στο 20’ ο φωτεινός πίνακα του κλειστού της Σεβίλλης έδειχνε Ελλάδα 45, Σενεγάλη 17!

Λίγο το μεγάλο σκορ, λίγο η υπερβολική σιγουριά, λίγο και η πρεμιέρα έφεραν τη Σενεγάλη στο τρίτο δεκάλεπτο με σερί 13-0, ενώ σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο πέτυχε συνολικά 17 πόντους! Ο Φώτης Κατσικάρης πήρε το απαιτούμενο τάιμ άουτ και οι Έλληνες διεθνείς… ξεμπλόκαραν. Ένα γκολ φάολ από τον Πρίντεζη, δύο τρίποντα από τους Βασιλειάδη και τον Καϊμακόγλου έφεραν το σκορ στο 58-30, για να κλείσει το ματς στο 30’, με σκορ 64-36.

Ο επίλογος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και έτσι βρήκαν χρόνο συμμετοχής ο Σλούκας και ο Μάντζαρης. Οι δύο τους με έντεκα συνεχόμενους πόντους και 3/3 τρίποντα ανέβασαν τη διαφορά στους 30 πόντους (78-48). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87-64 υπέρ της Ελλάδας.

defencenet.gr






from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1udKoqj

via IFTTT

Ράπερ μπουγελώνεται με… μαριχουάνα αντί για νερό!

Διάσημες προσωπικότητες από όλο τον πλανήτη συμμετέχουν καθημερινά στην εκστρατεία ALS Ice Bucket Challenge του Αμερικανικού Ιδρύματος για την Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (ALS), που έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια φρενίτιδα και επιχειρεί να βρει θεραπεία για την εν λόγω ασθένεια που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη.


Ωστόσο, ο ράπερ B-Real πραγματοποίησε τη δική του εκδοχή για το Ice Bucket Challenge ή αλλιώς… Weed Bucket.


Γνωστός για τις θέσεις του υπέρ της νομιμοποίησης της χρήσης ινδικής κάνναβης, μπουγελώθηκε αντί με παγωμένο νερό με… μαριχουάνα.


Προκάλεσε με τη σειρά του να πράξουν το ίδιο οι Snoop Dog, Γουίλι Νέλσον και Γούντι Χάρελσον, οι οποίοι μοιράζονται τις ίδιες απόψεις με εκείνον.







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1nM5Ezc

via IFTTT

Τα 5 είδη SEX που πρέπει να κάνεις πριν παντρευτείς!

Αν έχεις απωθημένα στο σεξ μη σκεφτείς καν να βάλεις την κουλούρα! Αν νιώθεις «άπειρη» σε αυτό τον τομέα από τώρα, σε 5-6 χρόνια έγγαμου βίου, σίγουρα αυτό το feeling δεν θα σε βγάλει σε καλό.


Σεξ με μικρότερο:


Έχει ενέργεια, δίψα για γνώση και το κυριότερο: φαντασία! Εσύ θα του μάθεις τα δικά σου κόλπα και εκείνος θα σου χαρίσει ένα σερί οργασμών, μέχρι να πεις «φτάνει»!


One night stand:


Λίγο παρακινδυνευμένο , αλλά που ξέρεις; Μπορεί στην τελική να συνειδητοποιήσεις ότι προτιμάς το γρήγορο ωμό σεξ, παρά τις αγκαλίτσες στο κρεβάτι.


After breakup σεξ:


Ή αλλιώς σεξ με τον πρώην! Γενικότερα δεν το συνιστούμε, αλλά τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου πρέπει να έχεις κάνει αυτό το παθιασμένο σεξ μετά το χωρισμό, που κάθε σου αίσθηση γίνεται εντονότερη.


Σεξ με το απωθημένο:


Ναι, ναι για εκείνον τον ανεκπλήρωτο έρωτα μιλάω. Εκείνον που παρακαλούσες κάποτε για ένα του βλέμμα και αφού απηύδησες αποφάσισες να τον ξεχάσεις. Κάνε ένα contact, δώσε ένα σημάδι ζωής, για να μάθεις επιτέλους (αν είναι εφικτό) αν άξιζε η όχι η αναμονή.


Σεξ με τον…εαυτό σου:


Ότι πιο απλό! Δεν χρειάζεται ούτε να χωρίσεις, ούτε να απιστήσεις. Δώσε στον εαυτό σου την απόλυτη ικανοποίηση μόνη σου! Ξέχνα τα ταμπού και δοκίμασέ το σύντομα. Η αυτοϊκανοποίηση θα σε κάνει σεξουαλικά σοφότερη, αφού όχι μόνο θα μάθεις να… εξερευνείς τον εαυτό σου , αλλά θα ανακαλύψεις και το κουμπί του οργασμού σου.


hgh-improves-sex-life






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1wUTs8P

via IFTTT

Βαζελίνη: Εννέα beauty χρήσεις που σίγουρα ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΣ!

Πρόκειται για μία “θαυματουργή” κρέμα που έχει άπειρες χρήσεις στην καθημερινότητά μας. Μιλάμε, φυσικά, για τη βαζελίνη η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρόπους που δε φαντάζεσαι. Δες 9 από αυτούς..


#1 Βγάλε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου


Μην τραβήξεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου όταν θελήσεις να τις βγάλεις καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει κακό στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια σου. Βάλε με μία μπατονέτα λίγη βαζελίνη στο σημείο που βρίσκεται η κόλλα των βλεφαρίδων, περίμενε μερικά λεπτά, και έπειτα τράβηξέ τες προσεκτικά.


#2 Βάλε εύκολα τα σκουλαρίκια σου


Αν δε φοράς συχνά σκουλαρίκια μερικές φορές μπορεί να δυσκολεύεσαι να βάλεις κάποια με πιο χοντρό σιδεράκι. Άλειψέ τα με λίγη βαζελίνη και έτσι θα μπορέσεις να τα βάλεις πολύ πιο εύκολα.


#3 Δώσε λάμψη στα μάγουλά σου


Μπορεί να υπάρχουν ειδικά προϊόντα που δίνουν λάμψη στα μάγουλα αλλά αν δεν έχεις κάποιο από αυτά μπορείς να πετύχεις ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα με λίγη βαζελίνη. Βάλε μικρή ποσότητα πάνω στα μάγουλά σου αφού τους έχεις βάλει ρουζ και θα τα δεις να λάμπουν.


#4 Μαλάκωσε τις πατούσες σου μέσα σε μία νύχτα


Οι σαγιονάρες και τα πέδιλα σκληραίνουν τις πατούσες σου. Για να τις μαλακώσεις βάλ’τους βαζελίνη και άφησέ τες όλη νύχτα με αυτήν φορώντας και ένα ζευγάρι κάλτσες. Το πρωί τα πόδια σου θα είναι απίστευτα απαλά.


#5 Τιθάσευσε τα φρύδια σου


Τα φρύδια μπορούν να γίνουν πολλές φορές ενοχλητικά αλλά λίγη βαζελίνη μπορεί να τα κρατήσει στη θέση τους όλη μέρα. Βάλε ελάχιστη ποσότητα στα δάχτυλά σου και άπλωσέ την στα φρύδια σου.


#6 Ενυδάτωσε το πρόσωπό σου


Αντιθέτως με ότι μπορεί να πιστεύεις, η βαζελίνη μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμα και στο πρόσωπο χωρίς να κλείνει τους πόρους. Καλό είναι, βέβαια, πριν τη βάλεις στο πρόσωπό σου να ρωτήσεις κάποιον δερματολόγο, ειδικά αν έχεις ακμή.


#7 Προστάτεψε το δέρμα σου όταν βάφεις τα μαλλιά σου


Αν θέλεις να μην τρίβεις ώρες μετά το βάψιμο των μαλλιών σου, βάλε βαζελίνη στο μέτωπό σου λίγο πριν ξεκινήσεις το βάψιμο. Το αποτέλεσμα θα είναι η βαφή να χρωματίσει τη βαζελίνη και όχι το δέρμα σου.


#8 Φτιάξε ένα scrub για τα χείλη σου


Ανάμειξε λίγη ζάχαρη με ένα όγδοο του κουταλιού του γλυκού βαζελίνη και δημιούργησε ένα scrub για τα χείλη σου. Αν θέλεις να κάνεις απολέπιση σε όλο το σώμα βάλε απλά μεγαλύτερη ποσότητα βαζελίνης και ζάχαρης στο μείγμα σου.


#9 Απέφυγε το τρίψιμο των μηρών σου


Αν δεν είσαι από εκείνες που έχουν κενό ανάμεσα στους μηρούς σου τότε, προκειμένου να αποφύγεις τη δημιουργία σπυριών και κοκκινίλων από το μεταξύ τους τρίψιμο, βάλε λίγη βαζελίνη στην περιοχή.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1lp9JxK

via IFTTT

Η κόρη της Μαρινέλλας μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Ευδιάθετη και χαμογελαστή η Τζωρτζίνα Σερπιέρη παρακολούθησε την παράσταση “Ρεσιτάλ” της μητέρας της στο “Κηποθέατρο” Παπάγου, αφήνοντας πίσω της τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της. Η κόρη της Μαρινέλλας και του Τζόνι Σερπιέρη, βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα στις κερκίδες του θεάτρου, όπου παρακολούθησε τη συναυλία της μητέρας της με τον Κώστα Χατζή.


Ένα περίπου χρόνο πριν, η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια αποκάλυψε ότι η κόρη της έπασχε από καρκίνο του μαστού, με τον οποίο έδωσε μάχη και βγήκε νικήτρια. Την είχε χαρακτηρίσει μάλιστα, “παλικάρι” στην αντιμετώπιση των επώδυνων χημειοθεραπειών, κατά τη διάρκεια των οποίων έχασε και τα μαλλιά της.


Έτσι η Τζωρτζίνα, έκανε νέα δημόσια εμφάνιση στην οποία απόλαυσε τη μητέρα της και τον Κώστα Χατζή σε μία εντυπωσιακή παράσταση






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1CdHGqb

via IFTTT

“Ξεσπάθωσε” ο Παντελής Καναράκης

Όσοι είναι υποστηρικτές του Ice Bucket Challenge, άλλοι τόσοι τείνουν να γίνουν και οι επικτριτές του, οι οποίοι αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς. Κεντρικό επιχείρημα των τελευταίων είναι το γεγονός ότι κάποιοι από εκείνους που μπουγελώνονται, δεν ξέρουν το γιατί και αγνοούν το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της δράσης.


Στη λίστα λοιπόν, του Αντι – Ice Bucket Challenge, κατατάχθηκε και ο Παντελής Καναράκης. Ο καλλιτέχνης ξέσπασε κι εκείνος, μέσω Facebook, αρνούμενος να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των δημοφιλών συναδέλφων του. Συγκεκριμένα, “ανέβασε” μία συμβολική φωτογραφία στην οποία κρατά ομπρέλα.


Δείτε τι έγραψε: “Βλέποντας όλους εσάς που πάτε και μπουγελώνεστε ξεχνώντας ή μη γνωρίζοντας το λόγο της συμβολικής αυτής κίνησης και φυσικά χωρίς να καταθέτει κανείς χρήματα για το σκοπό αυτό, καταλήγω σ ένα συμπέρασμα έχουνε δίκιο αυτοί που λένε ότι μας ψεκάζουν. ΑΠΌΛΥΤΟ ΔΊΚΙΟ. Όχι, σε κάτι τέτοια κρατάω ομπρέλα!!!”.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1lBC0kR

via IFTTT

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της Λιβ Τάιλερ, 6 χρόνια μετά το διαζύγιο

Το 2003 παντρεύτηκε με το Ρόιστον Γουίλιαμ Ράγκντον, τραγουδιστή και μπασίστα του λονδρέζικου γκρουπ Spacehog, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί, το γιο τους Μάιλο. Ο χωρισμός, όμως, δεν άργησε να έρθει. Το 2008 κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου.


«Είμαι αρκετά ευαίσθητη αυτή τη στιγμή για να βγαίνω ραντεβού. Εξάλλου, δεν ερωτεύομαι συχνά», δήλωνε τότε με το χωρισμό της να είναι ακόμη νωπός.


Έξι χρόνια μετά, ο έρωτας χτύπησε και πάλι την πόρτα της Λιβ Τάιλερ.


Η 37χρονη ηθοποιός και κόρη του Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith είναι ζευγάρι με τον Αμερικανό ηθοποιό – τραγουδιστή Ντέιβ Γκάρντνερ.



Μάλιστα, η γνωριμία τους έγινε μέσω της Κέιτ Μος, μιας και εκείνος είναι φίλος της.


Λιβ και Ντέιβ απαθανατίστηκαν στις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Φορμεντέρα μαζί με το γιο της.








from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1ub4h16

via IFTTT


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...





http://ift.tt/1pUSLra





http://ift.tt/1lmUiGk





http://ift.tt/1n7Pwbd





http://ift.tt/1zYEH0V





* To blog μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το site, δεν κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.



loutrakiblog.gr





from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1pUSLre

via IFTTT

Σίσσυ Χρηστίδου: “Στην πρώτη εγκυμοσύνη έφτασα 97 κιλά!”

Είναι μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα περιττά κιλά. Ο λόγος για τη Σίσσυ Χρηστίδου που κατατάσσεται στη λίστα με τις πιο σέξι μαμάδες της σόουμπιζ, όμως κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της “ξέφυγε” αρκετά.


“Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάρει περίπου 40 κιλά. Σταμάτησα να ζυγίζομαι, όταν έφτασα 97! Αυτή τη φορά, στη δεύτερη εγκυμοσύνη, πήρα γύρω στα 20 κι ακόμα δεν έχω επανέλθει πλήρως. Είμαι, όμως, σε καλό δρόμο” παραδέχτηκε η παρουσιάστρια στο περιοδικό Like.


Στη συνέχεια η γλυκιά Σίσσυ, εκμυστηρεύεται ότι η γέννηση του πρώτου της γιου, Φίλιππου, άλλαξε όχι μόνο το σώμα της, αλλά και τα δεδομένα στην οικογενειακή της κατάσταση. “Το πρώτο μας παιδί έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μας. Αυτή τη φορά ήμασταν προετοιμασμένοι και πολύ δεμένοι. Όταν μπήκε το δεύτερο, μπήκε σε μια οικογένεια που υπήρχε ήδη ένα παιδί και όλα ήταν πολύ πιο εύκολα” κατέληξε η σύζυγος του Θοδωρή Μαραντίνη.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1qexB7e

via IFTTT

Με τα παιδιά τους στο Κέιπ Τάουν Κρουζ – Μπαρδέμ

Στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης απολαμβάνουν στο Κέιπ Τάουν η Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ.


Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο Ισπανούς ηθοποιούς με τα παιδιά τους, τον δίχρονο Λεονάρντο και την ενός έτους Λούνα, να κάνουν βόλτα σε πάρκο της πόλης της Νότιας Αφρικής.





Το Χολιγουντιανό ζευγάρι βρίσκεται εκεί, λόγω των γυρισμάτων του 45χρονου σταρ τη νέα του ταινία «The Last Face», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τη Σαρλίζ Θερόν.


Η σχέση των Κρουζ – Μπαρδέμ ξεκίνησε το 2007, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Vicky Cristina Barcelona». Τρία χρόνια μετά, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε μία σεμνή τελετή στις Μπαχάμες. Το 2011 καλωσόρισαν το Λεονάρντο και τον περασμένο Ιούλιο την Λούνα.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1zYsVDG

via IFTTT


ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ!

Παντρεύεται ο Σαρμπέλ στη Σαντορίνη

Τη γυναίκα της ζωής του παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο (ο πολιτικός έχει γίνει) στη Σαντορίνη ο Σαρμπέλ. Ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του Ελπίδα Τούμα είναι μαζί έξι χρόνια και τώρα επισημοποίησαν τη σχέση τους. Μετά τον κρυφό πολιτικό γάμο στο Λονδίνο, όπου μένει το ζευγάρι επέλεξε τη ρομαντική Σαντορίνη για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.


Η πρόταση γάμου έγινε σαν σε παραμύθι, κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας στο Νείλο και το ίδιο παραμυθένιος αναμένεται να είναι ο γάμος. Η επιλογή της Σαντορίνης βέβαια, δεν ήταν τυχαία, καθώς είναι ένας τόπος που και οι δύο αγαπούν πολύ, ενώ εκεί έχει η οικογένεια της νύφης ένα υπέροχο ξενοδοχείο πάνω στην Καλντέρα στα Φηρά, όπου και θα γίνει το γαμήλιο party μετά τον γάμο.


Σημειώνεται ότι το Λιβανέζικης καταγωγής ζευγάρι, έκανε πριν λίγες μέρες τα bachelor parties στο Λονδίνο και αμέσως μετά τον πολιτικό γάμο, στον οποίο παραβρέθηκε μόνο η οικογένειά τους






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1uaKz5E

via IFTTT

Δεν έχει σχέση ο Stan με την Ηλιάκη

Κόντρα σε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με τη Μαρία Ηλιάκη, ο Stan εντοπίστηκε με την πραγματική του σύντροφο, σε τρυφερές περιπτύξεις.


Η εκλεκτή της καρδιάς του 27χρονου τραγουδιστή είναι 24 ετών, ακούει στο όνομα Δήμητρα Μίμη, είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και εργάζεται στην υποδοζή γνωστού νυχτερινού κέντρου της συμπρωτεύουσας.


Το ζευγάρι είναι τρεις μήνες μαζί και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στη Χαλκιδική να απολαμβάνουν το μπάνιο τους και να μην μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους. Νωρίτερα μάλιστα, οι δυο τους έκαναν μία ρομαντική εξόρμηση στη Σαντορίνη, όπου γιόρτασαν και τα γενέθλιά της, “ανεβάζοντας” μάλιστα, φωτογραφία στα social media.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1B4K6WO

via IFTTT

Η Μαντόνα κάνει γιόγκα εν πλω στην Ίμπιζα

Στα 56 της χρόνια, η Μαντόνα συνεχίζει να διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Μάλιστα, όπως η ίδια έχει δηλώσει γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά με βάρη και κάνοντας γιόγκα.


Κι αν κρίνουμε από τις πρόσφατες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ούτε στις διακοπές σταματάει να ασκείται.



Η βασίλισσα της ποπ απαθανατίστηκε να κάνει ασκήσεις στρέτσινγκ εν πλω, πάνω σε πολυτελές σκάφος, επιδεικνύοντας την ευλυγισία της.



Μαζί της ήταν και ο προσωπικός γυμναστής της.




Να σημειωθεί πως η Μαντόνα χώρισε πρόσφατα τον 26χρονο χορευτή Τίμορ Στίβενς, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από τον περασμένο Ιανουάριο






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1vWAxGs

via IFTTT

Γυμναστείτε με την Κέιτ Χάντσον

Από τις πιο δημοφιλείς σταρ του Χόλιγουντ, η Κέιτ Χάντσον δεν θεωρείται αδίκως μία από τις πιο ωραίες παρουσίες της μεγάλης οθόνης. Ξανθή ομορφιά, αγγελικό πρόσωπο και ένα κορμί με ζηλευτές αναλογίες.


Τα αγαθά, όμως, κόποις κτώνται και αυτό το γνωρίζει καλά η διάσημη ηθοποιός, που αθλείται σχεδόν καθημερινά για να διατηρεί σε άψογη φόρμα τη σιλουέτα της.


Έτσι, αποφάσισε να δώσει τα φώτα της στις γυναίκες και να τις στείλει στο γυμναστήριο με τα ρούχα της.



Λανσάρει σειρά αθλητικών ρούχων και είναι συνιδρύτρια του Fabletics, ενός διαδικτυακού καταστήματος γυναικείας αθλητικής ένδυσης.


Η 35χρονη δήλωσε ότι ήθελε να φτιάξει κάτι το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και κυρίως στη θέλησή της να είναι κομψή και σέξι ακόμη και την ώρα που γυμνάζεται. Σημειωτέων, ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα –που δημιούργησε- δεν είναι απλά μία ιστοσελίδα που πουλάει ρούχα, αλλά μέσω ενός ερωτηματολογίου που κάθε πιθανός αγοραστής καλείται να απαντήσει, οι ειδικοί είναι σε θέση να προτείνουν το άθλημα που ταιριάζει στο χαρακτήρα του εκάστοτε, το στυλ των ρούχων ακόμη και τα ιδανικά για τον κάθε διαφορετικό σωματότυπο.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/Y16iTM

via IFTTT

Η ζωή της κόρης του Αμπράμοβιτς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ζει μια ζωή που πολλοί θα ζήλευαν.


Ο ρώσος ολιγάρχης και δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Τσέλσι βρίσκεται στη θέση Νο. 133 του περιοδικού Forbes για τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο.


Η καθαρή του περιούσια ανέρχεται στα 9,5 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που επιτρέπει στα πέντε παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Ιρίνα να ζουν μια ιδιαιτέρως… πολυτελή ζωή.


Η κόρη του Sonya (που χρησιμοποιεί το όνομα Sofia) δε διστάζει να μοιράζεται με τους χρήστες του Instagram στιγμές από την προσωπική –ήρεμη μεν, αλλά γεμάτη λούσα- ζωή της.


Η ίδια ζει στην περιοχή Hampshire στην αγγλική ύπαιθρο, μαζί με τα άλογά της που λατρεύει.


Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το τι σημαίνει να είσαι κόρη ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο…


…δείτε τις φωτογραφίες, που παρατίθενται παρακάτω, από τον προσωπικό λογαριασμό της κόρης του Ρομάν Αμπράμοβιτς στο Instagram, όπως δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στο Business Insider:















from LikeLarissa.gr http://ift.tt/Y16gLw

via IFTTT