Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: “Δεν είμαι μόνο η Ζουμπουλία”

Οι ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό πεδίο τα τελευταία χρόνια δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο το χώρο της σόουμπιζ, μάλλον το αντίθετο. Για τα νέα αυτά δεδομένα, αλλά και την επιτυχία μετά το “Παρά Πέντε” μιλά η δημοφιλής ηθοποιός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.


“Τα σίριαλ όντως δεν υπάρχουν όπως υπήρχαν. Είχα μια πρόταση για ένα στον ΑΝΤ1 αλλά δεν την αποδέχτηκα γιατί έχω την περιοδεία. Με χαρά μου όμως ακούω να ετοιμάζονται σίριαλ. Η τηλεόραση μου έχει δώσει χαρά, ευχαρίστως θα ξαναμπώ. Αλλά το θέατρο δεν το εγκατέλειψα και δεν θα το εγκαταλείψω ποτέ. Το θέατρο είναι η δουλειά μου. Ευτυχώς πάει ο κόσμος στο θέατρο. Γιατί ο ηθοποιός κάνει θέατρο για να επικοινωνήσει με τον κόσμο, να μην το ξεχνάμε αυτό” δήλωσε στο περιοδικό Hello για τη διάκριση ανάμεσα σε θέατρο και τηλεόραση.


Η αγαπητή σε πολύ κόσμο, ηθοποιός μίλησε μάλιστα και για την επιτυχία που γνώρισε, αλλά και το πώς αυτή επηρέασε τη δουλειά της. “Την τέχνη μου δεν την επηρέασε καθόλου. Μου άλλαξε τη ζωή μου με την έννοια ότι μου εμπιστεύτηκαν πιο δύσκολα πράγματα. Ήμουν μια καλή ηθοποιός, μετά έγινα γνωστή και καλή. Η εξέλιξη αυτή ωστόσο, συνεπάγεται ότι έχεις και ο ίδιος μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό σου, καταβάλλεις περισσότερο κόπο. Έχω κάνει μεγάλη διαδρομή για να πείσω και τους πιο φιλύποπτους ότι δεν είναι μόνο η “Ζουμπούλια” η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Αν δεν σου έρθει τυχαία η επιτυχία στην τηλεόραση μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Εμένα μου έκανε καλό” σχολίασε σχετικά.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1nf2pAq

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου