Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑ! ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΔΙΝΕΙ, ΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ!



Αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει εσπευσμένως στη Μόσχα για συνάντηση με τον Πούτιν και για την υπογραφή...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1ahCjNB

via IFTTT

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! Ο ΤΕΕΛΥΤΑΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ!



Μετά από επέμβση της τουρκικής Αστυνομίας τα μέλη της οργάνωσης...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1Il7vWB

via IFTTT

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΜΗΝ...ΠΑΘΕΙ ΨΥΞΗ!!!




Σύμφωνα με αποκλειστική πρόβλεψη του Greek-Weather.Org, αναμένεται παγωνιά και χιόνια μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα σε περιοχές της Ελλάδας...




Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1ahkjCL

via IFTTT

ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟ Κ@@@ΔΑΚΤΥΛΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ! ΤΟ Κ@@@ΔΑΚΤΥΛΟ... ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ 2013!

ΧΩΡΙΣΜΟΣ-ΣΟΚ! ΛΙΑΓΚΑΣ-ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ!



Έπειτα από πέντε χρόνια μήπως τελικά έφτασε η ώρα του διαζυγίου; Ο Γιώργος Λιάγκας αφήνει μόνη τη Φαίη Σκορδά και ακολουθούν...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1DnHw1n

via IFTTT

ΤΟ WI FI "ΣΚΟΤΩΝΕΙ"! ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!



Κίνδυνος-Θάνατος για του χρήστες wi-fi…Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Έρευνας για τον Καρκίνο (IRIC) ο οποίος αποτελεί μέρος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας των Ηνωμένων Εθνών (WHO) τα ...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1FeGxQ5

via IFTTT

ΤΩΡΑ!!! ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ!!!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ



Μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, θα καταθέσουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/19xFuQ7

via IFTTT

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ-ΒΟΜΒΑ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!



Την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την υπαγωγή της χώρας στα Μνημόνιο καταθέτει σήμερα η κυβέρνηση...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1G3yhoQ

via IFTTT

ΚΑΤΑΔΙΚΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ: 26 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!



Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο τον Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση του Α. Βγενόπουλου και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 26 μηνών...




Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1Dlo9pz

via IFTTT

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΑΠΑΝΤΑ! ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

Άμα υπάρχει έρωτας… Δείτε τον Mr Bean με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του! (PHOTOS)

Μπορεί οι περισσότεροι να έχετε συνηθίσει τον Ρόουαν Άτκινσον στο ρόλο του γκαφατζή και αδέξιου «Mr Bean», αλλά στην πραγματικότητα ο ηθοποιός είναι ένας αφοσιωμένος σύντροφος, κοιτώντας στα μάτια την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του!


Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, οι παπαράτσι τσάκωσαν το αγαπημένο ζευγάρι κατά την διάρκεια ρομαντικής εξόδου τους στο Λονδίνο. Casual ντυμένοι, ο 60χρονος ηθοποιός και η 32χρονη σύντροφος του Λουίζ Φόρντ, έκαναν την βόλτα τους πιασμένοι χεράκι-χεράκι, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε εστιατόριο της περιοχής για φαγητό. Να σημειώσουμε, ότι το ζευγάρι δημοσιοποίησε την σχέση του τον τελευταίο χρόνο, με το που τελείωσε επίσημα ο γάμος του «Mr Bean» με την πρώην σύζυγό του Σουνέτρα Σάστρι, με την οποία ήταν παντρεμένος για 23 ολόκληρα χρόνια.


spl963588_001.jpg


spl963588_004.jpg


spl963588_009.jpg


spl963588_011 (1).jpg


spl963588_014.jpg






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1MsTyw8

via IFTTT

SOS! ΣΠΕΙΡΕΣ ΡΟΥΜΑΝΩΝ, ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕ ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!



Είναι γεγονός και πρέπει να προσέξουν οι συνταξιούχοι. Να μην πηγαίνουν μόνοι τους στις Τράπεζες διότι κυκλοφορούν σπείρες...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1C0VSPn

via IFTTT

Δεν φαντάζεσαι ποιο απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ κρατά αυτή η γυναίκα! (PHOTOS)

Η 58χρονη Cindy Jackson κατέχει ένα μάλλον ασυνήθιστο ρεκόρ Γκίνες. Κι αυτό γιατί έχει κάνει τις περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις από κάθε άλλη γυναίκα του πλανήτη, 47 τον αριθμό. Κια παρά τις πολλές επισκέψεις στον πλαστικό χειρούργο της δεν δείχνει καθόλου παραμορφωμένη.



Jackson began her plastic surgery adventure at the age of 33. Her father died and left her some money. She said she never really grew out her childhood obsession of wanting to look like a Barbie doll.


She started with her eyelids, then moved on to get liposuction on her knees and collagen injections. She'll be the first one to admit that her surgery has been pretty extreme.


In 2007, Jackson's mother passed away, and left her with another sum of money to invest in her appearance. This time, she wanted to look like Brigitte Bardot, a famous French icon of the 1960s and '70s.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1xv2F8H

via IFTTT

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΣΚΟΥΠΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ! ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ.



Αυτή την ώρα συνεργείο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού υπό την εποπτεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Θανάση Αυγουρόπουλου, παίρνει...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1Gbg5IC

via IFTTT

Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ! Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι έκανε αυτό το παλικάρι για να αυτοκτονήσει!

Συντετριμμένη η οικογένεια του Luke Goodman μετά την τραγική είδηση της αυτοκτονίας του 23χρονου νέου.


Ο νεαρός, που είχε πρόσφατα αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Oral Roberts, βρισκόταν σε χιονοδρομικό κέντρο στο Κολοράντο όταν αγόρασαν με τον ξάδερφό του Caleb Fowler καραμέλες μαριχουάνα αξίας 78 δολαρίων.


Ενώ η συνιστώμενη ποσότητα κατανάλωσης είναι μόνο μία καραμέλα, προειδοποιώντας ότι μπορεί να χρειαστούν 2 ώρες για να φανούν τα αποτελέσματα της επίδρασης, ο Luke Goodman έφαγε τελικά 5 καθώς δεν αισθάνθηκε αμέσως τα αποτελέσματα.


Άρχισε να γίνεται, όπως αποκαλύπτει ο ξάδερφός του, παράξενος και να λέει ασυναρτησίες. “Ενώ μας κοίταζε, δεν μπορούσε να μας δει και να αναγνωρίσει την παρουσία μας. Δεν είχε φτάσει ποτέ ξανά σε τέτοιο σημείο. Δεν τον είχα δει ποτέ ξανά έτσι”.


Αργότερα το ίδιο βράδυ, όταν έμεινε μόνος στο δωμάτιο, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. “Ήταν μια αντίδραση που συνδέεται 100% με τα ναρκωτικά. Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα”, σημείωσε η μητέρα του Kim Goodman.


Η τοξικολογική εξέταση θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί, με τη μητέρα του να υποστηρίζει πως η απόφασή του ήταν κάτι εντελώς ξένο για τον χαρακτήρα του Luke.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1FcD2tA

via IFTTT

ΤΕΛΟΣ σε φοροαπαλλαγές και πρόωρες συντάξεις! Τι τονίζει η κυβέρνηση για την σχετική λίστα;

Πολλά εισπρακτικού τύπου μέτρα και αρκετές αλλαγές στο ασφαλιστικό και το φορολογικό φαίνεται ότι εγκρίνονται από τους εταίρους και έτσι η περιβόητη λίστα Βαρουφάκη σιγά, σιγά φαίνεται πως βαίνει προς έγκριση από τους εταίρους. Το Μαξίμου ελπίζει τώρα ότι ξεμπλοκάρει η διαδικασία για το Eurogroup που θα ανοίξει και την κάνουλα της χρηματοδότησης μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, το πιθανότερο τη Μεγάλη Τετάρτη.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στι λίστα περιλαμβάνονται μια σειρά από αντικίνητρα για όσους θέλουν να βγουν σε πρόωρη σύνταξη έτσι ώστε να σταματήσει το κύμα των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.Στο αρχικό κείμενο της λίστας Βαρουφάκη σε ό,τι αφορά στις πρόωρες συντάξεις υπήρχε αναφορά στο Δημόσιο, τις τράπεζες και τις ΔΕΚΟ, τώρα αυτή η αναφορά δεν υπάρχει και κάπως έτσι η βάση διευρύνεται σε όλα τα Ταμεία.


Ταυτόχρονα μπαίνει ψαλίδι σχεδόν στο σύνολο των περίπου 200 φοροαπαλλαγών των επιχειρήσεων, ενώ για τα φυσικά πρόσωπα φαίνεται ότι διατηρούνται όσες υπάρχουν ως σήμερα.


Ασάφεια παραμένει στο θέμα του ΕΝΦΙΑ που προς το παρόν φαίνεται πως δεν εντικαθίσταται και πιθανότατα μένει με κάποιες μικρές αλλαγές.


Άγνωστο και το τι θα συμβεί με το αφορολόγητο, αφού εταίροι και δανειστές επιμένουν στο να παγώσει και να μην αυξηθεί στις 12.000.Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο υπάρχει και δεύτερο σημείωμα με διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε excel, οι οποίες όμως δεν έχουν γνωστοποιηθεί και θα δοθεί στη δημοσιότητα εάν δοθεί και από τα κλιμάκια.


Στον αντίποδα η κυβέρνηση προτίθεται να καταργήσει τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος που οδηγεί σε μειώσεις στις συντάξεις, να επαναφέρει τη 13η σύνταξη, αλλά και να μην θίξει το ΕΚΑΣ.


Η λίστα περιλαμβάνει μια σειρά από μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα από 3,2 ως 4 δισ. Το υπουργείο αναμένει 600 εκατομμύρια από τις ρυθμίσεις οφειλών, άλλα 350 εκατομμύρια από τις τηλεοπτικές άδειες, 350 εκατομμύρια από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής στον ΦΠΑ και περίπου 700 εκατομμύρια από τους ελέγχους των τραπεζικών καταθέσεων στο εξωτερικό.Άλλα 250 εκατομμύρια ευρώ προσδοκά η κυβέρνηση από την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων και καπνού, 225 εκατομμύρια από την ενίσχυση των μηχανισμών είσπραξης δημοσίων εσόδων και 200 εκατομμύρια από μέτρα για το ηλεκτρονικό τζόγο.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1CGEoNf

via IFTTT

ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!



Έναν συνταξιούχο έκλεψαν δύο άτομα πριν από λίγο έξω από την Εθνική Τράπεζα Χολαργού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1OTKI9k

via IFTTT

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΒΟΜΒΑ στην υπόθεση του Βαγγέλη! Αλλάζει το ΠΟΡΙΣΜΑ του ο ιατροδικαστής σε δολοφονία;

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ότι θα έχει πέσει φως στο μυστήριο του θανάτου του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς θα έχουν ολοκληρωθεί τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας, για να πιστοποιηθεί, εάν ο θάνατός του οφείλεται τελικά σε αυτοκτονία ή σε εγκληματική ενέργεια.


Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις και το αρχικό συμπέρασμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, ο οποίος έκανε νεκροψία στη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, συνηγορούν στο ότι ο σπουδαστής έβαλε τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του δεξιού του χεριού με μαχαίρι.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα, στο πτώμα του Βαγγέλη βρέθηκε τομή από μαχαίρι στο δεξιό καρπό, ενώ βρέθηκαν και πολλές μεταθανάτιες κακώσεις στο πρόσωπο και στο θώρακα, που έχουν προκληθεί από ζώα.


Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια ερωτηματικά, που, σύμφωνα με πληροφορίες, απασχολούν ακόμη τον ιατροδικαστή, πριν καταλήξει στο τελικό του πόρισμα που θα πιστοποιεί ως αιτία θανάτου την αυτοκτονία ή το έγκλημα.


Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος»






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1CGC8FN

via IFTTT

ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ ΣΗΦΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ



Ο Σήφης τελείωσε για τους Ρεθυμνιώτες. Άφησε την τελευταία του πνοή...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1EvmwHo

via IFTTT

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΖΩΑ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΣΕΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ!



Ανεβάζουν τα ποσοστά τους σε σχέση με αντίστοιχη μέτρηση του Ιανουαρίου, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Αντιθέτως, μείωση παρουσιάζουν τα ποσοστά των υπολοίπων πολιτικών...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1NxnSAW

via IFTTT

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ! Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ




Σφοδρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στην πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά η οποία προήλθε πιθανότατα (αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη) από αεροπορικό βομβαρδισμό Σαουδαραβικών αεροσκαφών...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1GameEK

via IFTTT

ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: Η ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!




Χάρης Κουγιουμτζόπουλος

Σκοπέλου 4 Χολαργός

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικαφαλής της δημοτικής Παράταξης

Συνεργασία για τις 8Προτάσεις






Kύριε δήμαρχε



Οπως γνωρίζετε ο νόμος επιβάλει: τα όργανα των παιδικών χαρών συμπεριλαμβανομένων και αυτών, των παιδικών σταθμών, μέχρι τέλους Φεβρουαρίου, είτε να έχουν πιστοποιηθεί για την ασφαλή τους λειτουργία, είτε να έχουν ξηλωθεί...




Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1CqalIt

via IFTTT

ΒΟΥΛΗ, ΤΩΡΑ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!



Επίθεση στην προηγούμενη κυβέρνηση για την κατάσταση της οικονομίας εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1OQW1PE

via IFTTT

"ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 37,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!



Λίστα στα αγγλικά που πρωτοδημοσιεύθηκε στο συνδρομητικό Macropolis με μέτρα συνολικού ύψους 3,7 δισ. ευρώ έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Οικονομικών...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1NuZHTK

via IFTTT

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟYΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ, ΑΓΓΕΛΟ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΣΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ!!!



Εκπληκτικό! Τρεις Χολαργιώτες διέπρεψαν στους χθεσινούς μαραθώνιους δρόμους που έλαβαν χώρα στην Αρχαία Ολυμπία και στην Καλαμάτα. Ο Άγγελος Ζήσης ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής μια και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην γενική κατάταξη, τερματίζοντας σε χρόνο 3 ώρες και 32 λεπτά. Ένας αγώνας εξαιρετικά...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1Mo3ya2

via IFTTT

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ! ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ (ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΧΙ). ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ!



Νεκρός είναι ο οδηγός του ταξί που μετέφερε τους Ταχτσίδη, Μόρα και Φετφατζίδη προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, τα ξημερώματα στην...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1IgbwLP

via IFTTT

ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΣΗΦΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Νεκρός εντοπίστηκε ο Σήφης ο κροκόδειλος, το διάσημο ερπετό που ζούσε στην τεχνητή λίμνη του Φράγματος των Ποταμών στο Αμάρι.

Ο Σήφης που εντοπίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι από δύο πυροσβέστες που...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1DkghGo

via IFTTT

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ! 4 ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ 15ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΕΙ! ΒΙΝΤΕΟ!



Το 15χρονο κορίτσι που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της που ξυλοκοπήθηκε άγρια, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο...












Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/19zOdAS

via IFTTT

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΚΑ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ!



Η Κατερνίνα Μάσκα είναι μια σημαντική προσωπικότητα για τον δήμο Χολαργού-Παπάγου. Το έργο της μιλάει από μόνο του στον χώρο της μουσικής και όχι μόνο...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1Dk5g83

via IFTTT

ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΖΩΑ!!! ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!!




Εγκύκλιο με την οποία υπάρχει σαφής εντολή για τήρηση του Αυτοφώρου και άμεση δίκη όσων συλλαμβάνονται για κακοποίηση ή βασανισμό ζώων, εξέδωσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη προς τους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Εφετών της χώρας...




Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1Dk5fRB

via IFTTT

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 2015" ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ, ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΔΕ ΦΟΒΙΖΩ"!



Οι αγώνες-θεσμός για τον Χολαργό-Παπάγου ξεκίνησαν με το σύνθημα κατά του Bullying "ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΔΕ ΦΟΒΙΖΩ"!








from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1Dk5fB9

via IFTTT

"ΒΡΕ Μ@@@ΚΑ ΑΛΕΞΗ, ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΗΞΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΜΕ"! ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ!



Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη. Κρατούμε τις αποστάσεις μας ωστόσο το δημοσιεύουμε διότι λέει πολλές αλήθειες:



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1bIHdDw

via IFTTT

ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΣΚΑ!

ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ! ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!!



Μια ακόμα επιστημονική έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει το τραγικό συμπέρασμα για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στους Έλληνες...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1OPqgX9

via IFTTT

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ...ΒΑΘΜΟ ΠΗΡΕ! ΙΔΟΥ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥ!



Όλοι έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση επειδή δεν καταφέραμε εντός χρονικών ορίων να ανταποκριθούμε σε κάποια υποχρέωση μας. Όλοι έχουμε σκεφτεί κάποια δικαιολογία γιατί δεν καταφέραμε να πάμε σε ένα...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1BVyRxn

via IFTTT

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗΣ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ: "ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ! ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΩ ΖΩΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΖΩΑ"!



«Θα έλεγα αυτούς που βασάνιζαν τον Βαγγέλη ζώα, αλλά αυτό θα ήταν προσβολή για τα ζώα. Ο Βαγγέλης ζούσε μια φρικτή κόλαση με καθημερινά βασανιστήρια, απάνθρωπα κι εξευτελιστικά», λέει στο ο...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1DcjpT2

via IFTTT

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ:"ΚΡΥΟ, ΧΙΟΝΙΑ, ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ"!



Το Greek-Weather.Org, προβλέπει τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και της Κυριακής του Πάσχα...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1DjpJtI

via IFTTT

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ! ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΟΤ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΓΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ!!!



Νέα πυρά δέχεται ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετά από αποκαλύψεις...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/19yRuAG

via IFTTT

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΑ SUPER MARKETS! ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!




Αυτό που γράφανε ορισμένοι καλά ενημερωμένοι πριν από χρόνια ότι θα ακτινοβολίζονται τα τρόφιμα, κάτι το οποίο έμοιαζε τότε ως πολύ μακρινό μέλλον, τώρα πλέον είναι πραγματικότητα. Τα ακτινοβολισμένα τρόφιμα υπάρχουν ήδη στα σούπερ-μάρκετ, άρα και στην κουζίνα μας...




Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/19yAiLE

via IFTTT

ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ!



Ένας ναρκομανής άνδρας που βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ χτυπάει αλύπητα τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια των περιστατικών επειδή δεν...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1xNRY1y

via IFTTT

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙ! ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!!!!



Ο Πρωθυπουργός οφείλει να πει την αλήθεια στην έκτακτη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί απόψε στη Βουλή , να ενημερώσει δηλ. το σώμα για την πορεία των διαπραγματεύσεων και όχι να εκθειάσει την πολιτική του που έχει παλινωδίες!






Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1NwuvFy

via IFTTT

Η ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ! Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ "Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ"

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΙΑΣ ΠΤΗΣΗΣ! ΕΤΣΙ Ο ΛΟΥΜΠΙΤΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 149 ΕΠΙΒΑΤΕΣ!




Προσομοίωση της πτήσης που οδήγησε στο θάνατο 150 ανθρώπους έκανε το skynews...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1ON4YcH

via IFTTT

ΤΡΑΓΙΚΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΜΠΙΤΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ!


Αυτός ο νεαρός με το καπελάκι δεν είναι ο συγκυβερνήτης του Airbus. Είναι άλλος και οι δημοσιογράφοι βρήκαν το πρόσωπό του στο Facebook.






Πρόκειται για τον Andreas G., έναν Γερμανό μάγειρα, ο οποίος μένει στην...


Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1I9RFhn

via IFTTT

ΤΩΡΑ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"!




Μόλις πριν από λίγα λεπτά η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι "η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει απολύτως καμία...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1D5pkJy

via IFTTT

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!



Νέα θρασύτατη πρόκληση από την Τουρκία...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1I8xK2u

via IFTTT

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ. "ΤΖΟΥΦΙΟΙ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ..."



Oι ΝΥ Τimes παρουσιάζουν αναλυτικά την γέννηση και την μέρχι τώρα επέκταση του ISIL το οποίο όμως δημιουργήθηκε και εξοπλίσθηκε με δυτικά όπλα και κεφάλαια...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1Cltifs

via IFTTT

ΤΡΙΚΑΛΑ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΣΣAΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!



Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί του Σαββάτου η Ευαγγελία...



Διαβάστε περισσότερα »



from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/19esUFo

via IFTTT