Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: "ΘΥΜΩΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ". ΔΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...BINTEO



Το παρακάτω μήνυμα απευθύνει ο Αρτέμης Σώρρας μέσω του facebook στους Έλληνες:

"ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΥΜΩΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ".

O Αρτέμης Σώρρας ανήρτησε και το παρακάτω βίντεο από όσα... βλήματα Έλληνες πανηγύριζαν τη νίκη του Παπανδρέου στις εκλογές του 2009!






from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1rFsmyl

via IFTTT

ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ: 24 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΖΗΤΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



Εμείς το φωνάζουμε εδώ και χρόνια για το άγαλμα του Μέγα-Αλέξανδρου που είναια παραπεταμένο σε αποθήκες. Τώρα όμως...ξύπνησαν 24 βουλευτές της ΝΔ ξαι ζητούν την τοποθέτηση του χάλκινου ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε περίοπτη θέση στον δήμο της Αθήνας Με ερωτήσή τους οι βουλευτές συνδέουν την τοποθέτησή του με την "εθνικιστική έξαρση των Σκοπίων".

Πρόκειται για το άγαλμα που φιλοτεχνήθηκε το 1993 από τον αείμνηστο γλύπτη Γιάννη Παππά και αγοράστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη και παραχωρήθηκε στον Δήμο Αθηναίων, αλλά έκτοτε παραμένει σε αποθήκες και οι βουλευτές μιλούν για "μη ανεκτή" ολιγωρία και κωλυσιεργία.


Η κυρία Μπακογιάννη είναι απαράδεκτη. Το ίδιο είχε κάνει και με τις προτομές των 6 αρχαίων ελλήνων φιλοσόφων που είχε ξηλώσει από την πλατεία Κοτζιά και είχε τις είχε καταχωνιάσει σε αποθήκες επί Ολυμπιάδας του 2004!







from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1rJcQ4I

via IFTTT

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!

ΣΟΚ! ΠΕΘΑΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΠΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ!!!



Κατέληξε ο 70χρονος που κατέρρευσε περιμένοντας στην ουρά για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Έπαθε ανακοπή καρδιάς.



Το θλιβερό συμβάν σημειώθηκε το πρωί στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Λαμπράκη στην Τούμπα.



Διασώστες που έφτασαν στην τράπεζα επιχείρησαν να τον συνεφέρουν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.



"Ήρθε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο. Αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης ο άνθρωπος κατέληξε", είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου.










from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1pDNMX7

via IFTTT

ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ; ΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 1.600 ΕΥΡΩ!!!

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΛΕΝΑ ΛΙΒΑΝΟΣ!




LENA-LIBANOS

Μετά από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έφυγε ξαφνικά η πανέμορφη τηλεοπτική παρουσιάστρια πατριωτικών εκπομπών Λένα Λίβανος σε ηλικία 52 ετών. Η κηδεία της θα γίνει στις 3.15 μ.μ. αύριο Τρίτη στο νεκροταφείο Ζωγράφου. To paradrasi.gr το Celebrity Gossip.gr στέλνει τα πιό ειλικρινή του συλλυπητήρια στον σύζυγό της Χριστόφορο και στα δύο υπέροχα παιδιά της.

Εδώ μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της Λένας Λίβανος στο Διαδίκτυο και το προφίλ της για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την σπουδαία αυτή Ελληνίδα

http://ift.tt/1vt31YT


celebritygossip.gr





from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/10iqlOj

via IFTTT

ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ"

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ: 34ΧΡΟΝΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ!!!



Ένας 34χρονος άνδρας συνελήφθη στο χωριό Ρήγιο Διδυμοτείχου του Έβρου, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο 34χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε για άγνωστη προς το παρόν αιτία με την 74χρονη μητέρα του, εντός της οικίας τους, την έπληξε με μαχαίρι στο λαιμό, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

koolnews.gr






from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1uYNkac

via IFTTT

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΠ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

Ο Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ.ΠΑΠΑΓΟΥΧΟΛΑΡΓΟΥ) ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΜΕΝΕ ΝΟΜΙΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ!



Όχι μόνο είχε περάσει από την Ελλάδα, αλλά είχε και άδεια παραμονής στη χώρα μας ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στο Βέλγιο με την κατηγορία της συμμετοχής σε ομάδες ισλαμιστών στη Συρία και το Ιράκ.

Πρόκειται για τον 25χρονο Σύρο υπήκοο, ο οποίος ταξίδεψε από την Ελλάδα με προορισμό στη Σουηδία στα τέλη Ιουλίου, αλλά στον ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού του στο Σαρλερουά συνελήφθη γιατί είχε πλαστό διαβατήριο. Στη συνέχεια οι βελγικές αρχές διαπίστωσαν ότι ήταν ύποπτος για τρομοκρατικές πράξεις και συνελήφθη.

Σύμφωνα με το «Εθνος», ο συγκεκριμένος τζιχαντιστής δεν είχε περάσει απλά από την Ελλάδα, αλλά είχε εξάμηνη άδεια παραμονής και για δύο μήνες πέρασε από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την περιοχή της οδού Αχαρνών.ImageHandler.ashx

Ο Σύρος έφτασε στην Ελλάδα περνώντας από την Τουρκία στη Ρόδο, μαζί με άλλους μετανάστες τον Ιούνιο του 2014. Οπως δήλωσε ο δικηγόρος του στην εφημερίδα, στις 13 Ιουνίου του χορηγήθηκε προσωρινή άδεια παραμονής για έξι μήνες και στη συνέχεια έμεινε για λίγο περισσότερο από ένα μήνα σδτην οδό Αχαρνών, ενώ δεν είχε καταθέσει αίτηση για άσυλο στην Ελλάδα.

Ο 25χρονος εκτιμάται ότι είχε διασυνδέσεις με το Μέτωπο Αλ Νούσρα, τζιχαντιστική οργάνωση που αποτελεί παρακλάδι της Αλ Κάιντα και δρα στη Συρία.

veteranos.gr






from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1CxGqNO

via IFTTT

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!!! FORZA!!!

ΝΤΡΟΠΗ! Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!



Σαφή ταυτότητα blog και υπεύθυνο διαχειριστή κάθε διαδικτυακού ημερολογίου ζητεί εδώ και τώρα από την ελληνική κυβέρνηση η πρώην δημοσιογράφος και νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη. Πιο συγκεκριμένα, το αίτημα διατυπώθηκε προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου με στόχο να ελεγχθούν τα ενημερωτικά blogs. Παράλληλα η πρώην ρεπόρτερ του Mega, Μαρία Σπυράκη δεν κρύβει την άποψή της ότι «τα ελληνικά ΜΜΕ πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η νομοθεσία για την αδειοδότηση μπορεί να έχει καθυστερήσει, αλλά είναι σε σωστή κατεύθυνση, γιατί δεν μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίγει ένα κανάλι ή ακόμη περισσότερο ένα blog και να μεταδίδει ειδήσεις». Μόνο οι φίλοι σου Μαρία δικαιούνται να ασχολούνται με την ενημέρωση ε; Ντροπή σου ήσουν και δημοσιογράφος.

arouraios.gr






from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1xsbTkF

via IFTTT

ΣΟΚ! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ; Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!

Κτηνώδη ένστικτα στα Τρίκαλα σε βάρος του «Ερμή»

Σοκ σήμερα το πρωί στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων.


Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ο «Ερμής» το σκυλί –φύλακας του χώρου, ξεψύχησε μετά από φριχτούς πόνους εξαιτίας δηλητηριασμένου δολώματος…


Απαρηγόρητοι είναι οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Αμαξοστασίου, ενώ στον χώρο έσπευσε και ο πρώην Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Σπανός που είχε σαν «παιδί» του τον «Ερμή» που τον είχε μεταφέρει πριν από 3 χρόνια στο Δημοτικό Αμαξοστάσιο και γρήγορα είχε γίνει με τα παιχνίδια του η …«καψούρα» των εργαζομένων του χώρου…






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1qILV3y

via IFTTT

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΝΤΟΡΑ; ΠΟΤΕ!

ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ Ο Γ.Α.Σ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΕ-ΕΚΤ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ! ΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ BAIL IN;

ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ SUPER LEAGUE: ΕΧΑΣΕ 1-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!!!



Ο Ατρόμητος πήρε σημαντική νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού, χάρη στο τέρμα του Καραμάνου στο 30ο λεπτό του αγώνα και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ.

Από την άλλη, οι "ερυθρόλευκοι" προβλημάτισαν έντονα με την εμφάνισή τους, λίγες ώρες πριν την δεύτερη αγωνιστική του Champions League με την Μάλμε, το βράδυ της Τετάρτης στην Σουηδία.

onsports.gr





from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1vgitIq

via IFTTT

"ΕΣΚΑΣΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ! ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..."

ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟ, ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ! ΔΕΙΤΕ...

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ!

Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΑΔΕΧ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 100.000 ΕΥΡΩ!!!

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ:"ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ"


«ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ»

Σενάρια για εύρεση εισόδου με αετώματα και κίονες



«Σε έναν μήνα τελειώνουμε» δήλωσε, σήμερα, η προϊσταμένη της ΚΗ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και επικεφαλής της ανασκαφής στον τύμβο Καστά της Αρχαίας Αμφίπολης Κατερίνα Περιστέρη.

Σε ό,τι αφορά το σχόλιο ότι εξυπηρετεί συμφέροντα, ανέφερε: «Τη δουλειά μας κάνουμε, ούτε πολιτικά ούτε οικονομικά συμφέροντα εμπλέκονται. Αγωνιζόμαστε για την έρευνά μας».

Για τα σχόλια της συναδέλφου της Όλγας Παλαγγιά σχετικά με την ανασκαφή, η κ. Περιστέρη δήλωσε ότι δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω και πως ό,τι ήταν να δηλώσει, το δήλωσε.

Εκ μέρους της ομάδας εργασίας, η αρχαιολόγος παρακάλεσε «να μένει το αρχαιολογικό έργο στο πεδίο μακράν πάσης παραφιλολογίας».


«Προσπαθούμε να ελαφρύνουμε όλο τον λόφο στην κορυφή από το βάρος των χωμάτων που έχει και από τις παλιές ανασκαφές. Δεν έχουμε μπει στον τρίτο θάλαμο. Κάνουμε ισόρροπες αποχωματώσεις από τους υπόλοιπους. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε μπροστά από τις Καρυάτιδες». Αυτά επισήμανε η αρχαιολόγος, Κατερίνα Περιστέρη, σε μια σύντομη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους στη Μεσολακκιά.


Σχήμα ναού;


Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το xronometro.gr, η σκαπάνη βρέθηκε μπροστά σε μια ανακάλυψη, που αυξάνει τον θαυμασμό και τη μεγαλοπρέπεια του μνημείου, μια και η ανασκαφική ομάδα τις τελευταίες ημέρες αντίκρισε μία κόγχη – πιθανότατα σε βράχο, η είσοδος της οποίας έχει σχήμα ναού με αετώματα και κίονες (αρχιτεκτονικό στοιχείο που δεν είναι ασυνήθιστη η εμφάνισή του σε μακεδονικούς τάφους).

Ο χώρος αυτός φαίνεται ότι χρησιμοποιούνταν για τα νεκρικά λατρευτικά έθιμα της εποχής, χωρίς όμως οι επισκέπτες του να έχουν άμεση επαφή με τον νεκρικό θάλαμο, καθώς σύμφωνα με την συνήθεια ήταν σφραγισμένος. Επομένως, αυτό μας οδηγεί σε ένα ακόμη συμπέρασμα: Η αρχαιολογική σκαπάνη πρέπει να έχει φτάσει κοντά σε τάφο…

imerisia.gr







from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1Bh4LFd

via IFTTT

ΖΟΡΜΠΑΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΛΑΜΙΑ: ΠΤΩΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!



Ένα πτώμα υπάρχει στον ψυκτικό θάλαμο του νοσοκομείου Λαμίας που κανένας δεν το έχει αναζητήσει εδώ και 4 μήνες.

Για την ύπαρξη του μάλιστα, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας ενημερώθηκε μόλις χθες.

Την Πέμπτη λοιπόν επρόκειτο να γίνει ο προβλεπόμενος καθαρισμός –απολύμανση στον χώρο των ψυκτικών θαλάμων παρουσία εκπροσώπου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Επιστασίας Λοιμώξεων, της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Συνεργείου Καθαρισμού.

Η επιχείρηση καθαρισμού όμως αναβλήθηκε και όταν οι άνθρωποι της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας θέλησαν να μάθουν τους λόγους, τότε τους ομολόγησαν ότι σ' έναν θάλαμο υπάρχει ένα πτώμα εδώ και 4 μήνες και φοβούνται να το ανοίξουν γιατί δεν ξέρουν σε τι κατάσταση θα το βρουν, αναφέρει το lamiastar.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την στιγμή που το πτώμα είναι νεκροτομηθέν και το συγκεκριμένο από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, πρέπει άμεσα να ενημερωθεί η αντίστοιχη υπηρεσία της Λαμίας, ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Πράγμα όμως που δεν έγινε ποτέ, καθώς η Ιατροδικαστική Λαμίας ενημερώθηκε για το περιστατικό μόλις την Πέμπτη.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας, επιβεβαίωσε το γεγονός, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι έχουν ενημερωθεί σχετικά και οι αρμόδιες αρχές.

Πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο ενός άνδρα που κατάγεται από την Αλβανία και που μέχρι στιγμής δεν τον έχει αναζητήσει κανείς από το στενό του περιβάλλον. Παραμένει ακόμη στον θάλαμο, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις τα έξοδα ταφής αναλαμβάνει ο δήμος.

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι γιατί δεν ενημερώθηκε η Ιατροδικαστική, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, να απεγκλωβιστεί η διαδικασία και ν' απομακρυνθεί το πτώμα, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.

protothema.gr






from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1qCvZjd

via IFTTT

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΣΥΝΕΧΗ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΟ "ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΝΕΚΡΗ 85ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ...ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ! ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ



Ρεπορτάζ: Δημήτρης Πανόπουλος, Ηλίας Τζακωνιάτης

Αναστατωμένη είναι από το πρωί η γειτονιά του Χαλανδρίου που ζούσε η 85 χρονη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της. Ευθύνη για τον θάνατο της φέρεται να έχει ένα, αλβανικής καταγωγής, ζευγάρι το οποίο είχε αναλάβει την περίθαλψη της και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανατηφόρου έκθεσης από κοινού.

«Άργησαν οι αρχές»

Το e-reportaz επικοινώνησε με γείτονες της άτυχης ηλικιωμένης οι οποίοι την περιέγραψαν ως έναν πολύ αξιοπρεπή και ήσυχο άνθρωπο. «Το ζευγάρι που την περιέθαλπε της έκλεβε χρήματα. Είχαν μάλιστα πληρεξούσιο για τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η σύνταξη της ήταν περίπου 1.200 ευρώ. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο κατάφεραν και την έκαναν να υπογράψει πληρεξούσιο» τόνισε άνθρωπος που την γνώριζε καλά. Παράλληλα άφησε αιχμές για κωλυσιεργία της εισαγγελίας, αναφέροντας ότι: «Την περίοδο εκείνη εγώ και η γυναίκα μου βρισκόμασταν εκτός Αθηνών. Μάθαμε ότι η κατάσταση της δεν ήταν καλή. Η γυναίκα μου πήρε την κόρη μου να πάει να την δει. Πράγματι την είδε σε άσχημη κατάσταση αλλά το ζευγάρι που την περιέθαλπε δεν την άφησε να κάτσει. Πήρε να ενημερώσει τις αρχές αλλά η αστυνομία άργησε να πάει να δει τι γίνεται».

«Φοβόμασταν»

«Όλος ο κόσμος φοβόταν εδώ στην πολυκατοικία» εξομολογήθηκε άλλη γειτόνισσα της άτυχης ηλικιωμένης. «Φαινόταν καλός άνθρωπος αυτός που την πρόσεχε. Πάντα με το χαμόγελο. Καμιά φορά τον ρώταγα τι κάνει η κυρία Άννα; Τρώει; Μια χαρά είναι μου απαντούσε». Ωστόσο, τόνισε ότι το ζευγάρι δεν άφηνε να πηγαίνει κόσμος να βλέπει την ηλικιωμένη. «Πηγαίνανε γείτονες, χτυπάγανε το κουδούνι και δεν ανοίγανε. Μάλλον για να μην δει κάποιος σε τι κατάσταση ήταν» είπε μιλώντας στο e-reportaz.gr

Ακούστε τί είπαν οι γείτονες









00:00


00:00



















00:00


00:00












Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το σπίτι της ηλικιωμένης




e-rerportaz.gr






from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1DBbPjW

via IFTTT

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ! ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΜΩΣ ΣΧΟΛΗ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ!!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ «ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ» ΒΙΝΤΕΟ!









pentapostagma.gr





from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1DzFlXe

via IFTTT

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΣΑΚΟΥ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ!



Το National Geographic και ο Βαγγέλης Μπεξής αποκαλύπτουν μια νέα θεωρία για το ένοικο της Αμφίπολης!



Μια καινούργια θεωρία για τον "ένοικο" του τάφου της Αμφίπολης εμφανίζεται στο National Geographic και ανήκει στον Άντριου Τσαγκ, συγγραφέα του βιβλίου "Η αναζήτηση του τάφου του Μ. Αλέξανδρου".

Σύμφωνα με τον Τσαγκ, οι Καρυάτιδες που βρέθηκαν στον τύμβο είναι εξαιρετικά πιθανό να αναπαριστούν ιέρειες που έπαιρναν μέρος σε διονυσιακά και ορφικά όργια και τρόμαζαν τους άνδρες με στεφάνια που έφεραν πλεγμένα φίδια για να τους αποτρέψουν να τις πλησιάσουν.

Τεχνικά, αναφέρει ο συγγραφέας, η ονομασία που δίνουμε σε αυτά τα αγάλματα είναι Καρυάτιδες, κάτι πολύ κοινό στην αρχιτεκτονική των Αρχαίων Ελλήνων και των Ρωμαίων. Ο Τσαγκ, όμως, λέει πως "πρόκειται για Κλώδωνες, δηλαδή για ιέρειες του Διονύσου (ήταν ο μακεδονική ονομασία των Μαινάδων), με τις οποίες η Ολυμπιάδα είχε σχέσεις. Γι' αυτό τα στεφάνια που φέρουν στο κεφάλι είναι αφιερωμένα στον Διόνυσο".



Υπό αυτό το πρίσμα ο Τσαγκ αναφέρει πως μέσα στον τάφο πρέπει να βρίσκεται η Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Ο συγγραφέας αναφέρει στο διάσημο και έγκυρο περιοδικό πως ο Πλούταρχος στη "Βίος του Αλέξανδρου" αναφέρεται λεπτομερώς για το πώς η Ολυμπιάδα συμμετείχε στα διονυσιακά και ορφικά όργια με τις Κλώδωνες. Αναφέρει πως οι Κλώδωνες έφεραν στο κεφάλι τα φίδια της Ολυμπιάδας για να τρομοκρατούν τους άνδρες.

"Στο Ερμιτάζ και στο Metropolitan υπάρχουν αντίστοιχα αγάλματα του 4ου αιώνα π.Χ. που αποδίδονται σε ιέρειες του Διονύσου και μοιάζουν με τις Καρυάτιδες της Αμφίπολης. Μάλιστα, φορούν ακόμα και τις ίδιες πλατφόρμες".



Η εξήγηση που δίνει ο Τσαγκ είναι ότι οι Καρυάτιδες είχαν σκοπό να προστατεύσουν την Ολυμπιάδα ακόμα και μέσα στον τάφο, γι΄ αυτό η αρχαιολογική σκαπάνη τις βρήκε σε μια στάση των χεριών που προσπαθούν να απωθήσουν τους πιθανούς εισβολείς.



sportdog.gr, βίντεο (ζούγκλα)





from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://indobserver.blogspot.com/2014/09/blog-post_228.html

via IFTTT

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ. ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ...

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕ!



Εχθές λοιπόν μας έκανε ενημέρωση ο κ. Αυγουρόπουλος για την καθαριότητα και μας διαβεβαίωσε ότι στον Τσακό μαζεύονται μόνο κλαδιά και δεν υπάρχουν σκουπίδια και μπάζα. Πήγα λοιπόν σήμερα το πρωί και τράβηξα φωτογραφίες για να σας παρουσιάσω τα κλαδιά της Κουφωματαριάς. Είναι ένα νέο είδος δέντρου που ευδοκιμεί στον λόφο Τσακού με πλατιά κλαδιά από το οποίο φτιάχνουμε πόρτες και παράθυρα.

Χάρης Κουγιουμτζόπουλος

επικεφαλής "8Προτάσεις"





from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/Yc1Xwm

via IFTTT

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ΣΕ ΛΟΒΕΡΔΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ: "ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ...ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ"! ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΕ!!!

ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ!!! ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ! ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!! ΒΙΝΤΕΟ



Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι στα χωράφια θα σκοτώνονται για μια πατάτα.Πρόβλεψη του Μητροπολίτη Καντιώτη για την πείνα στην Ελλάδα και στον κόσμο.Κοσμάς ο Αιτωλός θα ρθει μέρα που μια χούφτα χρυσάφι ,μια χούφτα αλεύρι.



volcanotimes.com





from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1vjVwCp

via IFTTT

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

"ΠΗΔΑΝΕ" ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!



“Πηδάνε” από τα παράθυρα στο Πεντάγωνο αλλά και σ΄ όλες τις μονάδες της χώρας με όσα διέρρευσαν ως “σχέδιο του ΓΕΕΘΑ” για αλλαγές στον νόμο περί ιεραρχίας και προαγωγών.

Η πρώτη κίνηση του Κωσταράκου μετά από...

την απώλεια της θέσης του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ ήταν να στείλει στα επιτελικά γραφεία των αρχηγών το σχέδιό του για τις αλλαγές στις προαγωγές.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν:

•Προστατεύει όλους τους ανωτάτους δινοντάς τους την ασφάλεια της τριετούς παραμονής στον βαθμό τους! Ότι θα υπάρξει τραγικός συνωστισμός παρακάτω δεν ενεδιαφέρει κανέναν πολύ περισσότερο τους ανωτάτους.

•Εκτός από την κατάργηση των μισθολογικών προαγωγών ο Κωσταρακος εισηγείται και την κατάργηση των προαγωγών γενικώς! Επί της ουσίας αυτό προτείνει αφού συνδέει τις προαγωγές με τις οργανικές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν.

Δηλαδή υπάρχουν για παράδειγμα 50 αξιωματικοί που έχουν συμπληρώσει χρόνια για προαγωγή αλλά οι οργανικές θέσεις που υπάρχουν για να καλυφθούν είναι 20; Θα προάγονται οι 20 και οι άλλοι τριάντα θα αναμένουν ως “διατηρητέοι υπό προαγωγή”! Τι θα περιμένουν. Ε, να αρρωστησει ή ακόμη…καλύτερα να αποδημήσει εις Κύριον κάποιος συναδελφός τους μήπως και ανέβουν βαθμό και πάρουν κάποια αύξηση.
Συμπέρασμα; Κάποιοι πάνε φουλ το στράτευμα σε τρομακτική συρρίκνωση. Σε ποιανού τα χέρια θα σκάσει η βόμβα θα το δούμε… http://ift.tt/1raeOvG





from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1B7Q3QW

via IFTTT

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ Ρ. ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ "ΠΡΟΦΗΤΗ" ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ!!! "ΑΝ ΞΑΝΑΔΙΑΔΩΣΕΙΣ Μ@@@@ΙΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠAΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..."!

"ΠΟΛΕΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ! "ΡΩΜΑΪΚΟΣ Ο ΤΑΦΟΣ" ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΟΛΓΑ ΠΑΛΑΓΓΙΑ!!!



- Για παιχνίδια της κυβέρνησης έκανε λόγο η αρχαιολόγος Ο. Παλαγγιά

– Επιμένει ότι ο τάφος είναι των ρωμαϊκών χρόνων και όχι του 4ου αιώνα

– Στην Αμφίπολη λέει η καθηγήτρια έχει κτιστεί ηρώο Ρωμαίων πεσόντων

Η ανασκαφή είναι πολύ μεγάλη, το μνημείο τεράστιο και απαιτούνται πολλά χρήματα. Είναι εξαρτημένη από την κυβέρνηση η ανασκαφική ομάδα καθώς η ανασκαφή απαιτεί τεράστια χρηματοδότηση και έτσι, όπως υποστήριξε μιλώντας στο Mega, η καθηγήτρια κλασικής αρχαιολογίας Όλγα Παλαγγιά, μάλλον υποκύπτει στα πολιτικά παιχνίδια.

Η κ. Παλαγγιά που έχει σαφώς άλλη άποψη για το τι είναι το μνημείο της Αμφίπολης και πότε έχει κτιστεί μίλησε ξεκάθαρα για πολιτική εκμετάλλευση των ανακαλύψεων λόγω της ευαίσθητης περιοχής της Μακεδονίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά “αν είχε βρεθεί αλλού ο τάφος π.χ. στην Τεγέα δεν θα είχε δοθεί τόσο μεγάλη σημασία. Η Μακεδονία είναι μια ευαίσθητη περιοχή και για τον λόγο αυτό γίνεται όλη αυτή η φασαρία.”

Η κ. Παλαγγιά επανέλαβε ότι ο τάφος δεν είναι μακεδονικού τύπου και ότι δεν χτίστηκε τον 4ο αλλά τον 1ο π.Χ. αιώνα “Εγώ λέω ότι μπορεί να είναι του 1ου αιώνα π.Χ. Έλληνες έχουν κατασκευάσει το μνημείο, σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται, αλλά πιστεύω ότι έχει χρηματοδοτηθεί από Ρωμαίους” είπε η κ. Παλαγγιά σημειώνοντας πως “όσα χρήματα υπήρχαν από την εκστρατεία είχαν φαγωθεί, δεν νομίζω ότι είχαν τη δυνατότητα μετά από χρόνια μαχών και πολέμων Έλληνες τον πρώτο αιώνα π.Χ. να κατασκευάσουν ένα τέτοιο μνημείο”

Μάλιστα επέμεινε ότι το μνημείο παραπέμπει στα χρόνια του Αυγούστου:

“Λέω ότι θυμίζουν το μαυσωλείο του Αυγούστου, ακόμη και οι Σφίγγες υπήρχαν στη σφραγίδα του Αυγούστου. Οι Ρωμαίοι είχαν την τάση να αντιγράφουν τα ελληνικά μνημεία. Πολύ πιθανό ο Αύγουστος έκανε πρώτα το μνημείο αυτό και στη συνέχεια περίπου 15 χρόνια μετά έφτιαξε το μαυσωλείο στη Ρώμη.” Η κ. Παλαγγιά επέμεινε στην άποψη ότι ίσως πρόκειται για ένα μνημείο που χτίστηκε μετά τη μάχη των Φιλίππων λέγοντας ότι πρόκειται για ένα ηρώο πεσόντων.

“Άλλωστε πιστεύω ότι στην Αμφίπολη δεν είναι μόνο ένας ο νεκρός, αλλά περισσότεροι. Πιστεύω ότι χτίστηκε ως ηρώο για τη μάχη των Φιλίππων” είπε υποστηρίζοντας μάλιστα ότι “το γεγονός ότι δεν έχει θυρόφυλλα δείχνει ότι το μνημείο ήταν επισκέψιμο, αντίθετα όλοι οι μακεδονικοί τάφοι ήταν σφραγισμένοι. Για τον λόγο αυτό λέω ότι είναι μεταγενέστερο και όχι μακεδονικού τύπου”.

Αν και οι απόψεις της στρέφονται άμεσα κατά της επικεφαλής της ανασκαφικής ομάδας Κ. Περιστέρη η κ. Παλαγγιά είπε “εγώ λέω απλά τη γνώμη μου δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Νομίζω ότι η άποψή μου έχει διαστρεβλωθεί. Δεν αμφισβητώ ούτε την κ. Περιστέρη, ούτε τους συνεργάτες της. Απλά με βάση τις ενδείξεις εκφέρω άποψη”.






from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1uZd2xu

via IFTTT

Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Καβογιάννη – Ματσούκα;

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν μία άγρια κόντρα να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Μαρία Καβογιάννη και τη Δήμητρα Ματσούκα, με την πρώτη να είναι έξαλλη με τη γοητευτική ηθοποιό εξαιτίας ενός ρόλου. Τι συμβαίνει όμως, στην πραγματικότητα;


Σύμφωνα με το queen.gr, ο Σταμάτης Φασουλής ετοιμάζεται να ανεβάσει την κωμική παράσταση “Πρόσεχε το σκαλοπάτι” και ζήτησε από τη Μαρία Καβογιάννη, να υποδυθεί το ρόλο της πρώην συζύγου του Φάνη Μουρατίδη, με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να παίζει τη νυν σύζυγο.


Η Καβογιάννη με τη σειρά της, αρνήθηκε το ρόλο, λέγοντας ότι είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία για να υποδυθεί ένα τέτοιο χαρακτήρα και έτσι, ο σκηνοθέτης προσέφερε το ρόλο στη Δήμητρα Ματσούκα. Η τελευταία ωστόσο, είχε ήδη συμφωνήσει να συμμετέχει σε άλλη παράσταση, επομένως αρνήθηκε και εκείνη. Συνεπώς, δεν υπήρξε ποτέ αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς, εφόσον δεν διεκδίκησαν ποτέ τον ίδιο ρόλο.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1vbbEHe

via IFTTT

Νερό, Σφαίρες, Μπλέντερ και…άλλα βασανιστήρια για το iPhone6! Δείτε σε τι ΑΝΤΕΧΕΙ! (VIDEO)

Αυτά μάλιστα! Είναι τεστ αντοχής!










from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1qtPaMa

via IFTTT

Σύννεφα στη σχέση Ντορέττας Παπαδημητρίου – Αντίνοου Αλπμάνη

Μπορεί και οι δύο να αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή, όμως η σχέση τους είναι κοινό μυστικό. Ο λόγος για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αντίνοο Αλμπάνη που πρόσφατα δημοσιεύματα, τους θέλουν να αντιμετωπίζουν κρίση στη σχέση τους.


Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, οι φήμες που θέλουν τους δύο ηθοποιούς να έχουν ψυχρανθεί, πληθαίνουν. Οι πληροφορίες θέλουν τη Ντορέττα να φεύγει από το σπίτι, όπου συζούσαν, έτσι ώστε οι δυο τους να μείνουν λίγο χωριστά και να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1uYUwp3

via IFTTT

Συναυλίες σε… νεκροταφείο θα δώσει η Λάνα Ντελ Ρέι

Μετά την ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεών της για την προώθηση του νέου της δίσκου «Ultraviolence» για ιατρικούς λόγους, η Λάνα Ντελ Ρέι ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερη και μάλιστα σε… νεκροταφείο!


Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι θα δώσει δύο συναυλίες στις 17 και 18 Οκτωβρίου στο κοιμητήριο του Hollywood Forever στο Λος Άντζελες, με το φθηνότερο εισιτήριο να κοστίζει μάλιστα 80 ευρώ.


Όπως σχολιάζουν διεθνή δημοσιεύματα, «επιτέλους τα μες στη θλίψη και τη μαυρίλα τραγούδια της 29χρονης σταρ θα ακουστούν σε ένα χώρο που τους αρμόζει».


Να σημειωθεί πως στο εν λόγω νεκροταφείο, που είναι θαμμένοι ο ηθοποιός Ρούντολφ Βαλεντίνο και ο βραβευμένος σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και κινηματογραφικός παραγωγός Σεσίλ Ντε Μιλ, λαμβάνουν χώρα αρκετές φορές πολιτιστικές εκδηλώσεις.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1mR2W0J

via IFTTT

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑΝ!

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ της ημέρας: Αστυνομικός ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΟΥΦΟ επειδή δεν υπάκουγε στις εντολές του!

Αίσθηση και διεθνή κατακραυγή έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός κουφού Αμερικανού, μπροστά στα τρομαγμένα μάτια του γιου του, από αστυνομικό, επειδή δεν υπάκουγε στις εντολές του!


Ο 52χρονος Edward Miller, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ακοής από μικρή ηλικία, τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά του αναπληρωτή σερίφη της Volusia County, στη Φλόριντα, μέσα στο αυτοκίνητό του, λόγω της «άρνησής του να συνεργαστεί»…


Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο μετά από καταγγελίες που δέχθηκαν για καυγά, ενώ ισχυρίστηκαν πως είδαν όπλο στο αυτοκίνητο.


«Τους φώναξα ότι δεν μπορεί να τους ακούσει», δήλωσε ο Edward Jnr, γιος του θύματος, συμπληρώνοντας: «Ήμουν εκεί και τα είδα όλα».


Οι Millers την προηγούμενη ημέρα είχαν διαπληκτιστεί με την τοπική αστυνομία κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στην παραλία της Daytona, προσπαθώντας να πάρουν πίσω το αυτοκίνητό τους, το οποίο είχε κατασχεθεί. Αφού δεν τα κατάφεραν, επέστρεψαν την επομένη.


Οι εργαζόμενοι της μάντρας κάλεσαν την αστυνομία, καθώς ο Edward Jnr είχε πάνω του ένα όπλο. Παρόλα αυτά δεν είχε παραβιάσει κανένα νόμο, αφού είχε σχετική άδεια.

«Διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό. Ο Hernandez ένιωσε απειλή και χρησιμοποίησε το όπλο του», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Φλόριντα.


Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αξιωματικός εμπλέκεται σε θανατηφόρο περιστατικό.


Πέρυσι, είχε σκοτώσει έναν άοπλο με τάσεις αυτοκτονίας, ενώ στις 2 Ιανουαρίου 2013 σκότωσε τον 52χρονο Kenneth Morrow, ο οποίος επίσης είχε αγνοήσει τις εντολές του.

Δεν αντιμετώπισε καμία κατηγορία, παρά μόνο «περιορίστηκε» σε δουλειά γραφείου μετά από υπερβολική χρήση βίας, αφού κλώτσησε έναν ύποπτο στο πρόσωπο λίγο αργότερα…






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/Y5VTW7

via IFTTT

Η συγκινητική αφιέρωση του Λάκη Λαζόπουλου στον Αντώνη Βαρδή

Πρεμιέρα έκανε την Τρίτη το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος στον Alpha και ανάμεσα στο σχολιασμό της επικαιρότητας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θάνατο του Αντώνη Βαρδή.


Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης έχασε στις αρχές Σεπτεμβρίου τη μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας συγγενείς και φίλους στο πένθος.


Ο παρουσιαστής θέλοντας να τιμήσει το σπουδαίο μουσικό, αφιέρωσε στο κλείσιμο της εκπομπής, στον Αντώνη Βαρδή ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του, το “Άμα δεις τα παιδιά”.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1vaoqpq

via IFTTT

Δεν εγκαταλείπει το Αιγαίο η Τζένη Μπαλατσινού

Μετά από δύο μήνες απομόνωσης στην Πάτμο και παρά το γεγονός ότι έχει πλέον μπει το φθινόπωρο, η Τζένη Μπαλατσινού συνεχίζει τις διακοπές της στο Αιγαίο.


Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια έκανε μία ακόμη “απόδραση” όχι στο “νησί της Αποκάλυψης”, αλλά στη Σαντορίνη. Η πρώην γυναίκα του Πέτρου Κωστόπουλου μαγεύτηκε από τα ειδυλλιακά τοπία του νησιού και το γαλάζιο της θάλασσας και δε σταμάτησε να “ανεβάζει” στιγμιότυπα από την παραμονή της στη Θύρα.


Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Τζένη Μπαλατσινού.










from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1xebEtc

via IFTTT

Το βιβλίο της Βάνας Μπάρμπα θα “κάψει” κόσμο

Την αυτοβιογραφία της ετοιμάζεται να δημοσιεύσει η Βάνα Μπάρμπα και απ’ ό,τι φαίνεται θα προξενήσει σάλο στον κόσμο της σόουμπιζ.


Το βιβλίο, το οποίο η ηθοποιός έχει ξεκινήσει, θα περιλαμβάνει την πορεία της ζωής της από την ηλικία των δεκαεφτά ετών, όταν έφυγε από τη γενέτειρά της, τα Γιάννινα, μέχρι τη γέννηση της κόρης της το 2002. Στις σελίδες του θα περιγράφονται μεγάλοι έρωτες, ίντριγκες, καταστροφές, προσδοκίες, δόξα, αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες με ουκ ολίγους επώνυμους.


“Θα λέγεται “Αθήνα- Γιάννενα, με δυο παπούτσια πάνινα” και θα είναι η διαδρομή ενός παιδιού που προσπαθεί να βρει την τύχη του. Θα τελειώνει με τη γέννηση της κόρης μου, γιατί εκεί άλλαξα εγώ. Η μητρότητα ήταν ό,τι πιο αληθινό έκανα στη ζωή μου” εξηγεί η Βάνα Μπάρμπα στα Παραπολιτικά.


Συμπληρώνει μάλιστα, ότι δε θα είναι μία αυτοβιογραφία που θα περάσει απαρατήρητη, μιας και θα αναφερθεί σε πολλούς και θα “ενοχλήσει” περισσότερους, καθώς λέει χαρακτηριστικά: “Εδώ και δώδεκα χρόνια έχω αφοσιωθεί στο παιδί μου. Τώρα σιγά – σιγά προσπαθώ να κάνω comeback. Το βιβλίο θα έχει όλα όσα μου συνέβησαν εκείνα τα χρόνια της ζωής μου. Θα είναι τόσο αληθινό που θα είναι πολύ σκληρό. Θα στεναχωρήσω αρκετούς , αλλά δεν μ’ ενδιαφέρει. Θα γράψω και ονόματα, αλλά θα τα βάλω με τα αρχικά τους κεφαλαία γράμματα ή με ψευδώνυμο, όχι γιατί μου αρέσει να κρύβομαι, αλλά επειδή δεν έχω λόγο να θίξω ανθρώπους. Όσοι ενοχληθούν πρόβλημά τους. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι αρεστή. Με ενδιαφέρει να είμαι αληθινή. Θέλω να καταγράψω όλα αυτά που πέρασα στη ζωή μου πριν γεράσω και πάθω αλτσχάιμερ”.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1B6cTZ4

via IFTTT

Και η Κατερίνα Στικούδη έχει μυωπία

Πολλοί θα τη χαρακτήριζαν σύμβολο του σεξ και όχι άδικα, καθώς η Κατερίνα Στικούδη μας έχει συνηθίσει σε πολύ “καυτές” εμφανίσεις.


Παρόλα αυτά, η τραγουδίστρια δε διστάζει να πειραματιστεί με πολλά διαφορετικά λουκ, ακόμα και να τσαλακώσει την εικόνα της “μοιραίας γυναίκας” αν το θελήσει. Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής πήγε στη συναυλία της Lady Gaga με πρόχειρο ντύσιμο, φορώντας γυαλιά μυωπίας.


Είναι η πρώτη φορά που η σεξοβόμβα εμφανίζεται τόσο ατημέλητη, χωρίς ωστόσο, να χάνει ίχνος από τη γοητεία της.


Δείτε τη.







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/ZKlZz7

via IFTTT

Μαρία Ηλιάκη: “Η Κατερίνα είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ”

Σε μία ατέρμονη ανταλλαγή εγκωμιαστικών σχολίων έχει μετατραπεί η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τη Μαρία Ηλιάκη, καθώς και η τελευταία δήλωσε πως αγαπά την πρώην συνεργάτη της. Με τις φήμες περί κόντρας ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες να “φουντώνουν” οι δυο τους δηλώνουν το αντίθετο.


Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε πρόσφατα για τη σχέση αυτή, στο Πρώτο Θέμα και όταν ρωτήθηκε εάν είχε ποτέ έρθει σε ρήξη με την Καινούργιου ή αν είναι όλα μία παρεξήγηση, απάντησε: “Όταν έναν άνθρωπο τον αγαπήσω και τον βάλω στη ζωή μου, το κάνω για πάντα! Δεν είμαι εύκολη στο να εμπιστεύομαι ανθρώπους, γι’ αυτό και είμαι πολύ επιλεκτική σε όσους έχω δίπλα μου. Η Κατερίνα κατάφερε να με κερδίσει και συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που αγαπώ. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Απλώς οι προσωπικές σχέσεις κάνουν κύκλους”.


Όσο για το συμβάν του περασμένου Ιουνίου, κατά το οποίο η Ηλιάκη δεν προσκάλεσε την Καινούργιου στο πάρτι γενεθλίων της, ενώ βρισκόταν εκεί η υπόλοιπη ομάδα του “Δέστε τους”, η παρουσιάστρια απαντά: “Θεωρώ ότι όλο αυτό το πράγμα μεγαλοποιήθηκε χωρίς λόγο. Θα ήταν πολύ κουτό από μέρους μου να αρχίσω να σου λέω τι συνέβη εκείνη τη μέρα, πώς κανονίστηκε, αν ήταν ένα πάρτι-έκπληξη και πώς φτάσαμε να είμαστε κάποιοι συγκεκριμένοι και πολύ λίγοι άνθρωποι σε ένα μαγαζί. Ποιος ο λόγος να ανεβάσω στο Instagram φωτογραφία από τα γενέθλιά μου χωρίς την παρουσία της Κατερίνας; Απλά και μόνο για να δημιουργήσω ίντριγκα και εντυπώσεις; Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι και ποιος είναι ο χαρακτήρας μου”.






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1ulP3tN

via IFTTT

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!



Ορισμένα πράγματα δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η εικόνα μιλάει από μόνη της!



Chemtrails la preuve ultime! 100% by -Nordmendus-





from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/Y0Bi5d

via IFTTT

Η Κέλι Μπρουκ είναι η σταρ με το τέλειο στήθος

Από τις πιο hot παρουσίες της βρετανικής σόουμπιζ, η Κέλι Μπρουκ έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση ανάμεσα στις πιο σέξι celebrities στον πλανήτη, χάρη στην καμπυλόγραμμη σιλουέτα της και στο εκρηκτικό ντεκολτέ της, το οποίο και αναδείχθηκε ως το τελειότερο στον κόσμο. Και μάλιστα με μαθητική ακρίβεια!


Σύμφωνα με επιστημονική φόρμουλα, που ορίζει τη σωστή θέση των θηλών, η τηλεπερσόνα, μοντέλο και ηθοποιός είναι η σταρ με το τέλειο στήθος.


Η σχετική μελέτη διενεργήθηκε από τον πλαστικό χειρουργό Πάτρικ Μαλούτσι με έδρα την κλινική The Royal Free του Λονδίνο. Όπως ο ίδιος εξηγεί, οι θηλές της 34χρονης «κοιτούν» προς τα επάνω σε γωνία είκοσι μοιρών, η οποία είναι και η ιδανική.


Να υπενθυμίσουμε πως η Μπρουκ αποκάλυψε πρόσφατα στην αυτοβιογραφία της, που φέρει τον τίτλο « Close Up» και αποσπάσματά της οποίας δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα «The Sun», πως «χρωστάει την καριέρα της και την αναγνωρισιμότητά της στο τεράστιο μπούστο της».






from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1qt8J7q

via IFTTT

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον χεράκι – χεράκι με το νέο κορίτσι του

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το οριστικό τέλος στη θυελλώδη, on –off, σχέση του με την Κρίστεν Στιούαρτ -είχε προηγηθεί, αρκετούς μήνες πριν, η απιστία της με το σκηνοθέτη Ρούπερτ Σόντερς-, ο Ρόμπερτ έχει βρει νέα αγκαλιά…


Οι φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με τη Βρετανή τραγουδίστρια FKA Twigs, κατά κόσμον Τάλια Μπαρνέτ, τελικά βγήκαν αληθινές.



Η επιβεβαίωση ήρθε από τους ίδιους, μετά τις φωτογραφίες που ανήρτησε η αγαπημένη του στο Instagram.



Σε μία από αυτές, ο 28χρονος σταρ των ταινιών «Twilight» και η 26χρονη απεικονίζεται να περπατούν χεράκι – χεράκι στην παραλία Βένις στο Λος Άντζελες.







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1B5SALb

via IFTTT

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν “ξεκολλάει” από τη Μύκονο

Μπορεί να έχουν ξεκινήσει οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, για τις οποίες πρέπει να ταξιδεύει συχνά στην Κύπρο, όμως απ’ ό,τι φαίνεται, η Αθηνά Οικονομάκου δεν ξεκολλάει από τη Μύκονο.


Τι κι αν πέρασε όλο το καλοκαίρι, έως το Σεπτέμβρη στο νησί των Ανέμων, δεν της είναι αρκετό. Η ηθοποιός βρίσκεται ξανά στις παραλίες του νησιού, όπως άλλωστε ενημερώνει συνεχώς, μέσω Instagram.


Βέβαια, δεν είναι απλώς οι παραλίες που “τραβάνε” την όμορφη ηθοποιό, αλλά και ο αγαπημένος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Μύκονο και η δουλειά του δεν τον αφήνει να απουσιάσει. Έτσι, το ρόλο του ταξιδιώτη παίζει απ’ ό,τι φαίνεται, η Αθηνά Οικονομάκου.









from LikeLarissa.gr http://ift.tt/Y561ys

via IFTTT

Λίγο πριν ντυθεί νύφη, έγινε νονά

Λίγες μέρες απομένουν για να ντυθεί νυφούλα, όμως η Σίσσυ Φειδά έχει κι άλλες υποχρεώσεις. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν γεμάτο από βαφτίσεις, έτσι η γνωστή διακοσμήτρια – παρουσιάστρια έγινε και αυτή νονά.


Ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, η όμορφη Σίσσυ επιδόθηκε σε άλλο μυστήριο, αυτό της βάφτισης, καθώς έγινε νονά ενός μικρού αγοριού, στο οποίο έδωσε το όνομα Φίλιππος.


Η περήφανη νονά “ανέβασε” μετά το μυστήριο και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το ευτυχές γεγονός.







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1mPqFhY

via IFTTT

Η Κάρα Ντελεβίν φοράει μόνο τα κοσμήματά της

Η τελευταία φορά που την απολαύσαμε να βγαίνει από τα ρούχα της ήταν στην καμπάνια του Τομ Φορντ.


Μήνες μετά, η Κάρα Ντελεβίν γδύνεται και πάλι, αυτή τη φορά, για χάρη του Τζον Χάρντι.


Η 21χρονη Βρετανίδα καλλονή πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου κοσμημάτων, επιστρατεύοντας τόσο το σεξ απίλ της, όσο και τα γυμνά της κάλλη.



Η φωτογράφιση και το βίντεο πραγματοποιήθηκαν στις εξωτικές παραλίες του Μπαλί, ενώ τα κοσμήματα του Χάρντι είναι εμπνευσμένα από την ανατολίτικη κουλτούρα.




Σημειώνεται πως η Ντελεβίν είναι από τα πιο ραγδαία ανερχόμενα μοντέλα στον κόσμο, που έχει κατακτήσει τα ντεφιλέ με την ιδιαίτερη ομορφιά της και το ψηλόλιγνο κορμί της. Μάλιστα, την αποκαλούν κι όχι τυχαία όπως αποδεικνύεται ως τη νέα Μος. Πρόσφατα, βρέθηκε στη δεύτερη θέση με έσοδα 4 εκατ. δολάρια της λίστας με τα πιο καλά αμειβόμενα μοντέλα στον κόσμο για το 2014.







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1Cf7hy7

via IFTTT

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΡΑΓΚΑ: «Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΕΙΠΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ βρήκε επιτέλους το κορίτσι του;

Τι κι αν είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες; Τι κι αν έχουν περάσει από την αγκαλιά του μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη, όπως οι Τζένιφερ Άνιστον, Κάμερον Ντίαζ και Μανταλίνα Γκενέα;


Ο Τζέραρντ Μπάτλερ έψαχνε σχεδόν ένα χρόνο να βρει το νέο του κορίτσι κι απ’ ό,τι φαίνεται το βρήκε!


Πρόκειται για την ξανθιά καλλονή, με την οποία ο φωτογραφικός φακός τον απαθανατίζει από τα μέσα Ιουλίου και συγκεκριμένα στον αγώνα της Γερμανίας με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας.


Σχεδόν ένα μήνα μετά, παπαράτσι τους τσάκωσαν να ερωτοτροπούν σε σε πάρκινγκ σε παραλία στην Καλιφόρνια.



Αυτή τη φορά, ο διάσημος ηθοποιός και η αγαπημένη του ήταν αρκετά πιο κόσμιοι. Απαθανατίστηκαν σε εξαιρετική διάθεση να πίνουν καφέ, κάνοντας τη βόλτα τους στο Μαλιμπού.







from LikeLarissa.gr http://ift.tt/1xcDKVN

via IFTTT

Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ!






from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1uWi8L2

via IFTTT

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΤΙ ΕΙΠΑΝ; ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ



Δείτε για ποιο λόγο έβγαλαν από την μέση τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Γιατί τους ...εμπαινε συνέχεια.






from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1C9TRmZ

via IFTTT

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ ΠΟΣΤΑΡΕ ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ! ΠΑΕΙ, ΠΑΛΑΒΩΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!




Τους είχαμε συνηθίσει ως την πιο χαμηλών τόνων εταιρεία που μπορεί κανένας να βρει στην Ελλάδα. Σπάνια ο Μάκης Σκλαβενίτης μιλούσε, φωτογραφίες του δεν βρίσκονταν πουθενά ενώ και τα άλλα μέλη της διοίκησης απέφευγαν σαν το διάβολο το λιβάνι οποιουδήποτε είδους έκθεση. Μόνιμη επωδός του γκρουπ ήταν πως “εμείς κοιτάζουμε τη δουλειά μας και δεν είμαστε σταρ”. Το δεύτερο ισχυρό ταμπού της αλυσιδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ήταν η “πίστη” στην ανάπτυξη καταστημάτων μονάχα εντός των ορίων της Αττικής. Όσο και να ρωτούσε κανεις τη διοικητική ομάδα της εταιρείας για μελλοντική ανάπτυξη στην περιφέρεια ως απάντηση ερχόταν ένα ηχηρό “όχι”.

Τα χρονια όμως περνούν και οι αλλαγές θέλουμε δεν θέλουμε είναι νομοτελειακές. Ιδιαίτερα οι αλλαγές που προέρχονται από τη δομική κρίση της ελληνικής οικονομίας. Κάπως έτσι, έσπασε το “κάστρο” της Αττικο-μονομέρειας για τη γνωστή αλυσίδα με την εξαγορά της αλυσίδας καταστημάτων Χαλκιαδάκης στην Κρήτη από τον όμιλο Βερόπουλος ενώ σήμερα σπάει και το δεύτερο ταμπού καθώς η γνωστή αλυσίδα αποφάσισε να κινηθεί πιο εξωστρεφώς και συνεργάζεται πλέον με τη γνωστή εταιρεία επικοινωνίας V+O η οποία επικοινωνεί τις θέσεις της.

Οι ανάγκες που η νέα επενδυτική προσπάθεια της εταιρείας γεννά, σε συνδυασμό με τη νέα φάση που η αγορά σούπερ μάρκετ περνάει και που οδηγεί σε συγχωνεύσεις, έφεραν τον Μάκη Σκλαβενίτη σε μια πρωτόγνωρη φάση να αναζητήσει επικοινωνιακά στηρίγματα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάπτυξη της Σκλαβενίτης ολοκληρώνεται με την εξαγορά της Χαλκιαδάκης αλλά και με ένα καινούργιο κατάστημα στον Ισθμό της Κορίνθου. Από εκεί και πέρα η εταιρεία θα ξαναμετρήσει το μέγεθος και τις δυνατότητες που οι προηγούμενες κινήσεις γέννησαν και θα δει τον τρόπο που θα κινηθεί. Όπως και να έχει πάντως τα άλματα που έγιναν δεν έχουν πραγματοποιηθεί για τον συγκεκριμένο όμιλο εδώ και σαράντα και πλέον χρόνια. Κι αυτό είναι κάτι που μετράει.

to-gamato.gr






from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1ppFtht

via IFTTT

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)




Το Ελληνικό μαχητικό που μας έκανε υπερήφανους σε όλη την Ευρώπη έρχεται για να πετάξει και στον Αττικό Ουρανό!



Την μεγάλη ευκαιρία θα έχουν οι πολίτες της Αθήνας και όχι μόνο να καμαρώσουν να καμαρώσουν από κοντά την Ομάδα του Ελληνικού Μαχητικού «ΖΕΥΣ» που θα δείξει τι ακριβώς κάνουν καθημερινά οι Πιλότοι μας στο Αιγαίο!

Εκτός του «ΖΕΥΣ» θα μπορούν οι επισκέπτες να δουν από κοντά και τα Ελληνικά Ιπτάμενα μέσα όπως το Παντός Τόπου και Χρόνου τα Επιθετικά Ελικόπτερα Aπάτσι!

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό για τρεις μόνο ημέρες για να προσφέρει θέαμα και μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους δρώμενα.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί ενδέχεται να τροποποιηθεί κατά το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το τριήμερο 26-28 Σεπτεμβρίου 2014.











from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/XRkmy8

via IFTTT

ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΣΕ 2 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! ΣΥΝΟΛΙΚΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ! ΔΕΙΤΕ...



Καταδικάστηκαν οι κατηγορούμενοι για την οργανωμένη επίθεση της Χρυσής Αυγής στο χώρα Αντίπνοια. Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό






Το δικαστήριο επέβαλε ποινές κάθειρξης 13 ετών και έξι μηνών στον έναν κατηγορούμενο και 11 ετών και έξι μηνών στον άλλον.

Και οι δύο κατηγορούμενοι, στους οποίους δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, θα οδηγηθούν στην φυλακή καθώς δεν δόθηκε αναστολή.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σύμφωνα με την πρόταση της Εισαγγελέως Έδρας που ζήτησε την ενοχή των δύο, για την επίθεση.



Η εισαγγελική λειτουργός εισηγήθηκε στο δικαστήριο, που εξέτασε την υπόθεση από την Παρασκευή, να κηρύξει ενόχους τους κατηγορούμενους για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, που τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Κατά την Εισαγγελέα, οι δικαστές δεν πρέπει να κάνουν δεκτούς τους ισχυρισμούς που προέβαλαν οι δύο στις απολογίες τους, ότι, δηλαδή, δεν μετείχαν στην αιματηρή επίθεση. Μάλιστα επεσήμανε πως έχουν αναγνωριστεί από μάρτυρες, αλλά και πως «δεν βρέθηκαν άσχετα στο σημείο της σύλληψης τους».

Αναφερόμενη στο γεγονός η Εισαγγελέας είπε για την ομάδα των δραστών της επίθεσης: «Ήταν προκλητικά οργανωμένοι, εξοπλισμένοι με σκεπάρνια και μαχαίρια και εισέβαλαν στην αίθουσα όπου οι άλλοι, αμέριμνοι, έκαναν μάθημα. Ο χώρος έγινε μια λίμνη αίματος και έγινε αγνώριστος, δεν είναι υπερβολή να πω ότι επρόκειτο για μια άνανδρη εισβολή. Χτύπησαν άοπλους ανθρώπους».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η επίθεση στο στέκι «Αντίπνοια» είχε γίνει από περίπου είκοσι μέλη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και οι δύο κατηγορούμενοι, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες και είχαν εισβάλει στον χώρο την ώρα που γινόταν μάθημα ισπανικών σε μικρά παιδιά.

Η ομάδα των κρανοφόρων είχε προκαλέσει καταστροφές στον χώρο και είχε μαχαιρώσει τον Ισπανό καθηγητή και έναν ακόμη από τους παρευρισκόμενους.

Να σημειωθεί ότι η δικογραφία για την επίθεση στο στέκι είναι μεταξύ αυτών που χειρίστηκαν οι ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου για την δράση στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής και οι δύο που κάθονται στο εδώλιο είναι κατηγορούμενοι και ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Οι καταδικασθέντες, ένας εκ των οποίων φέρεται ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής και ήταν υποψήφιος του κόμματος στις Δημοτικές εκλογές του 2009, είχαν συλληφθεί μετά το περιστατικό και είχαν οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, κατηγορούμενοι για σωματικές βλάβες.

Το δικαστήριο, ωστόσο, είχε κηρύξει εαυτόν αναρμόδιο, κρίνοντας πως η υπόθεση έπρεπε να εκδικαστεί στο Κακουργιοδικείο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τι ισχυρίστηκαν οι δράστες

Στις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι δέχθηκαν ότι μετείχαν στην εποχούμενη ομάδα, πιστεύοντας πως «θα μοιράσουν φυλλάδια στον ηλεκτρικό σταθμό στα Κάτω Πετράλωνα».

Είπαν επίσης πως ήταν έξω από το στέκι, που σταμάτησε η πομπή, άκουσαν «σπασίματα και φασαρία» και έφυγαν και ότι δεν έχουν καμία σχέση με το συμβάν της επίθεσης. Είπαν επίσης ότι δεν σχετίζονται με τα γεγονότα στον χώρο «Αντίπνοια», ούτε με τα όπλα, δύο μαχαίρια και ένα σκερπάνι, που βρέθηκαν πάνω τους κατά την σύλληψη τους.

news247, με πληροφορίες από ΑΠΕ









from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1x4kGsI

via IFTTT

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ!!! ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!!

ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ): ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!!! ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΟΥΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ SUPER LEAGUE!!!

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!



Ο 58χρονος Εμμανουήλ Μαρώλιας, συνταξιούχος καθηγητής από τη Σάμο έδωσε τέλος στη ζωή του την Παρασκευή πέφτοντας από το Κάστρο του Μολύβου.



Ο Εμμανουήλ Μαρώλιας που είχε εγκατασταθεί εδώ και δέκα χρόνια μαζί με τη σύντροφό του στη Συκαμιά. Στο νησί συνεργαζόταν με εφημερίδα της Μυτιλήνης, ενώ είχε αφοσιωθεί στη συγγραφή ποιημάτων. Την Παρασκευή όμως αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.



Το Lesvosnews.net δημοσιεύσει το τελευταίο σημείωμα του Εμμανουήλ. Πρόκειται για ένα μήνυμα που ήθελε να κοινοποιήσει στους πολίτες καθώς «ολοκλήρωσε το βιολογικό του κύκλο»



Στο σημειώμα του αναφέρει:



ΕΛΛΑΔΑ 20/9/2013



ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ:



- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΧΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.



ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΙ-ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΣΕΜΙ-ΑΠΕΦΑΣΙΣΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΑΛΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟΥ._



ΕΡΡΩΣΘΕ!



iefimerida.gr





from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/1rginxR

via IFTTT