Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΧΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ...ΡΑΚΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ! ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ'ΡΙΞΑΝ -ΚΑΙ ΤΟΤΕ- ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΕΝΥΧΤΑΓΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!

Θυμάστε τον Φλεβάρη του 2016 που είχαν έρθει με...άγριες διαθέσεις οι αγρότες στην Αθήνα για να τα κάνουν...γης μαδιάμ και να αντισταθούν στην οικονομική σφαγή (πολλαπλάσια φορολόγηση) του Τσίπρα; Ο λαός ήπλιζε ότι από αυτές τις κινητοποιήσεις θα έβγαινε κάτι και ότι η αντίσταση του λαού στην εξόντωση που του ετοίμαζε η κυβέρνηση
Τσίπρα, θα είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα! Τρίχες, μέσα σε λίγες ώρες οι αγρότες αντί να διαμαρτυρηθούν έντονα μετέτρεψαν το Σύνταγμα σε πίστα χορού με ξέφρενο γλέντι το οποίο αργότερα συνέχισαν και στα μπουζούκια κρατώντας στα χέρια τους...κρητικές γκλίτσες!  Ο λαός απογοητεύτηκε πλήρως. "Μα είναι δυνατόν αυτοί να είναι οι αγρότες που θα αντιστέκονταν στα σφαγιαστικά μέτρα της κυβέρνησης; Με χορούς και τραγούδια αντιστέκονται; Μα είναι γερμανοτσολιάδες;" αναρωτιόντουσαν πολλοί. 
Η απάντηση ήρθε από τους ίδιους τους Κρητικούς αγρότες της...
Διαβάστε περισσότερα »

from AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ http://ift.tt/2yiLWqV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου